Arama sonuçları: *

• Users: Burak.T
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Burak.T

Öneri VODAFONDAN YENİLENMİS İPHONE ALAN VAR MI

Alan var mı varsa sıkıntıları oldu mu temiz mi geliyor ilgi alaka nasıl internette doğru düzgün bir şey yok iPhone 12 mükemmel durumda olandan sipariş verdim iPhonum olsun isterdim hep öyle nakit verip alamam maalesef alınır mı yani önüne gelen yok alınmaz diyip diyip duruyor hocam düzgünce alan...
  2. Burak.T

Çözüldü✓ Nfs paybackte deli gibi ısınıyor

sistem böyle MOTHERBOARD MSI B650M GAMING PLUS WIFI PROCESSOR AMD RYZEN 7 9700X +200MHz OC PROCESSORC COOLER MSI MAG Coreliquid A13 360mm RAM XPG Lancer Blade Black 32GB (2x16GB) 6000MHz GRAPHIC CARD Palit Geforce RTX 5070 Infity +320MHz Core +3000MHz Memory OC SOLID STATE DRIVE/M.2 Kingston...
  3. Burak.T

Yardım Ekran formattan sonra anında gitti

Acil yardım Arkadaşa bugün sinerjiden PC topladik parça parça fakat formattan sonra birden kendine reset atıyor ve bir daha görüntü gelmiyor her şeyin kurulumunu Felan yaptık işte en son steamden oyunları iniyordu ben evlerinden ayrıldım tak ekran gitmiş AMD ekran kartı takılınca açılıyor ama...
  4. Burak.T

Yardım ACİL TELEVİZYONA BLUETOOTH EKLEME

Arkadaşlar abiler ablalar selamlar, babalar günü yaklaşıyor malum babam da Teknosada bu ürünü çok beğenmiş Samsung soundbar hw-c450/TK linki burda https://app.hb.biz/ohHsU2eN2cLn Sıkıntı su televizyonda ne optic giriş var nede hdmı arc desteği modeli bu Saba-SB50F350...
  5. Burak.T

Öneri Genel fps-ısı değerleri pbo 9700x 3060ti uygun mu değerler nasıl?

🖥️ Sistem Bileşenleri Anakart: MSI B650M Gaming Plus WiFi İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X (pbo advanced +200mhz curve optmz -15 all cores scalar autoda stabil tam yük frekans 5490mhz cs2de 5690max stabil 5600mhz ortalama güç tüketimi 107ile 80w arası tdp ayarı 180veya 200w max olması lazım) aida64...
  6. Burak.T

Öneri MSI core liquid a13 360mm

Bu soğutucu hakkında kimse video felan çekmemiş dün gaminggenden aldım pearless assassin dual fan kullanıyordum önceden pbo ayarları felan tavan şekilde 95te tutuyordu bununla beraber tam yükte 88 görüyor haliyle, zaten tam yükte kullanmıyorum CS Felan oynuyorum sadece asıl sorum şu neden kimse...
  7. Burak.T

Çözüldü✓ 9700x pbo advanced ayarları lütfen bakın

arkdaşlar cs2 de değerler böyle, ama içime sinmeyen bir durum o konuda rahatlatırsanız çok mutlu olurum. gördüğünüz gibi pbo ayarları bu şekilde oyunda ısı ortalama 72 derece şimdi normal şartlarda 5750ye kadar cıkması lazım ama cıkmıyor yani en azından oyundayken bu değerler böyle iyi mi oyuna...
  8. Burak.T

Öneri Ailem için ses kalitesi iyi olan ses bombası

abiler ablalar merhabalar annemle babam için ses bombası almak istiyorum ses bombası diye dandirik kareoke makinesi vermişler patlıcakmış gibi ses veriyor 5w gücü var kalitesi rezalet yani tok bi ses istiyorum onlar için max 1500tl üzerine gram cıkamayız ses bombası ne almalıyız dediğim gibi tok...
  9. Burak.T

Çözüldü✓ Ekran kartı, fan dizilimi hava akışı tavsiye öneri

Abiler selamlar geçtiğimiz aylarda sistemi komple ekran kartı hariç sıfır topladım buna sağlam hangi ekran kartı gider? Yoksa gereksiz mi Ayriyeten alttan sabit devirli egzoz fanı var kasayla gelen, oraya thermalrightin görseldeki fanindan koyucam şuan egzozda takılı. ayriyeten on fanlarida...
  10. Burak.T

Çözüldü✓ 30.000TL'ye kadar amd-nvidia ekran kartı önerisi

arkdaşlar hayırlı akşamlar sistem bu şekilde, aklımda 9070xt 4070super var suanlık 3 ay içerisinde almayı düşünüyorum 5000serisi alın demeyin şuan sıcak bakmıyorum o kartlara saf kas gücü lazım bi tık zaten dlss fsr felan acmıyorum fps oyunları oynuyorum sadece 120fps üstü kasmıyor gibi...
  11. Burak.T

Çözüldü✓ Egzon fanı sabjt hızda dönüyor

MOTHERBOARD MSI B650M GAMING PLUS WIFI PROCESSOR AMD RYZEN 7 9700X RAM XPG Lancer Blade Black 32GB (2x16GB) 6000MHz GRAPHIC CARD MSI RTX 3060TI GAMING X HLR SOLID STATE DRIVE/M.2 Kingston NV3 1TB/Lexar NM620 512GB/Sandisk X600 500GB SDD PC CASE H570 TG ARGB Sistem bu şekilde kasayla beraber...
  12. Burak.T

Forza horizon 4 acarken ekran gidiyor gelmiyor

MOTHERBOARD MSI B650M GAMING PLUS WIFI PROCESSOR AMD RYZEN 7 9700X RAM XPG Lancer Blade Black 16GB (1x16GB) 6000MHz GRAPHIC CARD MSI RTX 3060TI GAMING X HLR 750w thermaltake psu var cs2 acarken akıcı sekilde oynuyorum forza acınca ekran gidiyor gelmiyor 1738499697 görev yöneticisinden bakınca...
  13. Burak.T

Çözüldü✓ MSİ B650M DRAM IŞIGI VE FAZLASI

sistem bu şekilde kasayla beraber gelen powerı kullanıyorum fakat pc acılırken her seferınde dram ışıgı yanıyor sonra gidiyor sistemi daha yeni aldım her şey sıfır ve anakartta bulunan işlemci yerine sadece 1 tane 8pin takabildim powerde bulunmuyordu...
  14. Burak.T

Öneri RYZEN 9 7900 SİSTEM TOPLAMA

https://www.incehesap.com/msi-b650m-gaming-plus-wifi-gaming-anakart-fiyati-71214/ https://www.incehesap.com/kingston-beast-kf560c30bbek2-16tr-16gb-2x8-ddr5-6000mhz-cl30-siyah-gaming-ram-fiyati-72516/...
  15. Burak.T

Yardım ACİL! BALATA SPREYİ İLE MANYETİK KLAVYE TEMIZLENIR MI

Steelseries apex pro mini kullanıyorum bazı switchlerin içerisinde kahve kalıntısı kaldı bazen basarken tutukluluk yapıp basıyor veya bastıktan sonra yavasca kalkıyor bazense hiç yapmıyor yenisi almak istemiyorum zaten baya iyi klavye bir yakınım balata spreyi ile temizlenebileceğini söyledi işe...
  16. Burak.T

Öneri APEX PRO MINIDEN DAHA IYI MANYETIK KLAVYE ÖNERISI

stellseries apex pro mınıden daha iyi veya eş sevisyesinde yazılım olarak yabancılık vermeyecek klavye önerisi arıyorum çünkü piyasada manyetik klavyeler sınırlı (wraith istemiyorum) 1737642923
  17. Burak.T

Öneri FARE KLAVYE ÖNERİSİ KALİTELİ ESPOR

eski kullandıklarım bunlardı logitech g102>stellseries aerox3> hyperx pulsefire haste 2 aktif kulllandıgım hyperx g102 hariç kalan ikisini sıvı dökülmesinden kaybettik arızalandılar tamiride olmadı şuan aklımda logitech g pro x superlight veya razer viper v3 pro var öneriniz nedir? hardcore cs2...
  18. Burak.T

HYPERX PULSEFİRE HASTE 2 GARANTİ SORUNU

Ürüne ayıptır söylemesi oralet döküldü yan tuşlar iptal oldu yan tuşun üst tarafı yapışmış gibi tık sesi yok sol fare tuşu ise tık sesi sağa nazaran azaldı ürünü daha alalı 1 ay bile olmadı ücreti neyse tamir ettirmek istiyorum ama hp bayisini aradığımda biz bakmıyoruz hyperx sitesinden görüşün...
  19. Burak.T

Yardım MSI 27QPX 2K 240hz yüksek hzde 8bit+frc(10bit) sorunu

resimlerde olduğu gibi 240hz'e çekince 8bitde kalıyor 180hz ve altına çekersem 10bit seçeneği açılıyor sebebi nedir düzeltilir mi donanımsal bir kısıtlama veya üretilişi gereği mi böyle 13k para verip böyle kullanmak zoruma gitti açıkcası
  20. Burak.T

Çözüldü✓ S24 Hızlı şarj düşük voltaj gösteriyor

Antutu testinde neden düşük voltaj verdiğini anlamıyorum sıfır 25w samsung sarj aleti ve kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum buna rağmen neden tam yükte şarj olmuyor ne yapmalıyım %80de iken yarım saate dolacağını gösterirken %60da 40dakika gösteriyor bu nasıl bir orantısızlık beni...
Geri