Arama sonuçları: *

• Users: klavalier
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Tablet bilgisayarı projeksiyona bağlayabilir miyim?

Merhabalar. Anaokulu öğretmeniyim laptopların fiyatı çok yüksek olduğu için tablet bilgisayarlara bakıyorum fakat projeksiyona bağlayıp görüntü alabilir miyim? Alabilirsem laptop kadar etkili olur mu? Önerilerinizi bekliyorum.
  2. K

Öneri 650.000 bütçeye otomatik araç ne önerirsiniz?

Selamlar. İlk aracım olacak, bu bütçede otomatik ne önerirsiniz? Babam 2012 Seat Leon, abim Audi A3 bakıyor. Ben 2008 honda civic hatchback 1.8 veya 1.4 sport bakıyorum. Neler önerirsiniz? Çok sorun çıkarmayacak bir araç ve biraz da yakışıklı olsa çok iyi olur
  3. K

Kreatin ve su tüketimi hk.

Selamlar. Sporda 8. ayıma girdim günlük 3gr kreatin alacağım ama birkaç sorum var. 1- 1.85 boy 76 kiloyum. Kreatin takviyesiyle günde kaç L su tüketmem gerekiyor? 2- Haftada 4 gün antrenman yapıyorum. Antrenman günleri 3L su tüketimim oluyor fakat dinlendiğim günler bu oran yarı yarıya düşüyor...
  4. K

SSN Command Quadro Whey kullanan var mı? Nasıldır?

Merhaba. Kullanan var mıdır acaba? Swiss kullandım sos olarak tadı ve kıvamı güzeldi ama şu an almak istediğim aroma stokta yok. SSN Quadronun çileklisi nasıldır?
  5. K

Öneri CS2 için 24" Monitör Tavsiyesi

Selamlar. Bir arkadaşıma sistem topladık. Cs2 için monitör ihtiyacı var. Bütçesi 7-8 bin civarında. Ne önerebilirsiniz? Sistemi: Ryzen 9600x Rx7800xt 32gb ram
  6. K

YD Xiaomi Mi 15 alınır mı?

Selamlar. Halihazırda Redmi note 10S kullanmaktayım. 3 yıl oldu hâlâ gideri var ama biraz değişim istiyorum. Önceliğim S23 ultraydı ama server kaydı kapalı olduğundan yine Xiaomi almayı düşünüyorum. Bütçem 30k civarı. 2 alternatifim var. Samsung S24FE 256'lık TR modeli mi yoksa server kayıtlı Mi...
  7. K

Dişe zirkonyum kaplama hakkında

Selamlar. Diş teli tedavimin ardından ön dişimden bir tanesi eskisi gibi olmasa da biraz arkaya doğru geri gitti. Estetik olarak hoşuma gitmiyor. Tekrar tel veya plak tedavisi görmek istemiyorum. Zirkonyum kaplama yaptırmak mantıklı mı?
  8. K

Kalori takibine rağmen istenilen kiloya ulaşamamak.

Herkese selam. Öncelikle kendimden bahsederek başlayayım. 1.87 boy 77 kiloda 24 yaşında biriyim. Sporda 5. ayıma giriyorum, 71 kiloyla başladım şu an başladığım günden bu yana gözle görülür derece bir değişimim olsa da 80+ kilo bandına çıkmaya çalışıyorum ama kalori takibine rağmen çıkamıyorum...
  9. K

Lifting Strap ve Wraps gerekli mi?

Herkese selam. Sporda 5. ayım, bu 2'li gerek şimdi gerekse uzun vadede işe yarar mı? Şu an Supplementler.com sitesinde ve Hepsiburada'da aynı satıcıda bir indirim bulunmakta. Straps 190'dan 175'e, wraps ise 230'dan 174'e düşmüş durumda. İşe yararsa alıp indirimi değerlendirmeyi düşünüyorum.
  10. K

Bilgisayarımı kapatamıyorum.

İyi akşamlar. Bilgisayarı kapat'a bassam da ana ekran Alt F4 atıp kapatmaya çalışsam da bilgisayarım kapanmıyor. Sürekli düğmesine basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum. Nasıl çözebilirim?
  11. K

Bacak antrenmanı sonrası diz kapağı arkasında ara ara sızı

Selamlar. Bacak antrenmanı sonrasında diz kapağımın arka kısmında (baker deniyor sanırım) adım atarken hafif-orta düzey bir sızı meydana geliyor. Yürümemde vs. etkisi şu anlık yok. Bu sızı 2-3 gün sürmekte. Bu sızıyı tetikleyen antrenman bölgesi hams mıdır yoksa kalf bölgesi midir acaba?
  12. K

Gainer içindeki kreatin saç döker mi? Genetik dökülmem var.

Selamlar. Kilo arttırımıma biraz daha yardımcı olması için gainer almayı düşünüyorum ama genetik saç dökülmem olduğu için gainer içerisindeki kreatin beni düşündürüyor. Saçlara etkisi ne derece olur? Kullanmalı mıyım? Şekeri düşük gainer öneriniz varsa da alabilirim. Bu arada fiziksel...
  13. K

Süt içemiyorum. Nasıl içebilirim?

Herkese selam. Küçüklüğümden bu yana süt ve süt ürünlerini tüketmekte zorluk çekiyorum. Sadece yoğurt, ayran ve kaşar peyniri tüketebiliyorum. Şimdi süt içmek istiyorum ama tadını sevmiyorum tatlandırmak için neler koyabilirim, tadı baskılansın istiyorum.
  14. K

Protein tozu için Swiss mi SSN mi?

İyi akşamlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Gainer almayı da düşündüm aslında ama günlük 2500+ kalorilere çıkıyorum o yüzden çok gerek görmedim. Öneriniz varsa alabilirim. Boyum 187 kilom 75.
  15. K

Spora yeni başladım. Atıştırma ve içecek sorunu için yardım

Herkese iyi akşamlar. Spora başlayalı 1 hafta oldu. Yediklerime içtiklerime az çok dikkat etmeye çalışıyorum, yağ ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum ama bunun dışında şöyle bir sorunum var. Spora başlamadan önce gofret, kek vs. abur cuburları, ice tea, gazoz gibi içecekleri de çok...
  16. K

Yardım TP-Link AC1300 Archer T3U 5.0GHz ağa bağlanmıyor

Selamlar. Adaptörüm 2.4GHz ağıma bağlanırken 5.0GHz ağıma bağlanmak istediğimde bağlanamıyor. Nasıl bağlanmasını sağlayabilirim? Windows 10 Home kullanıyorum. Adaptör: TP-Link AC1300 Archer T3U.
  17. K

Yardım Msi Pro A620M-E LAN bağlantısı yok

Merhaba. Bu sabah her şey normalken akşam bilgisayarımı açtığımda LAN bağlantısını kuramadım. Bunu çözmek için: 1-Farklı kabloları denedim 2-Sürücü düzenledim/yeniden kurdum 3- Kabloyu modemin farklı portlarına taktım. Tüm bunlar bir işe yaramıyor. Anakartımın LAN portunun arızalandığından...
  18. K

Sapphire Pulse RX7770 XT Fulmark ve Benchmark değerleri normal mi?

Selamlar. Ekran kartımı ilk kez bir teste soktum hem 1920X1080 hem de 2560x1440ta 3dk45sn boyunca sürdürdüm. Tüm sonuçları ve furmarkı nasıl başlattığımı da atıyorum. Sonuçlar nasıl acaba? Son fotoğrafta nasıl başlattığımı attım varsayılan şekilde direkt run ve benchmark seçeneklerine bastım...
  19. K

Öneri Hikayeli veya Online oyun önerisi

Selamlar. Lanet bir internetim olduğundan çok yer kaplamayacak indirip oynayıp bitirebileceğim hikayeli oyun veya online oyun var mıdır? 16 mbps internetle yüksek gb oyunlar indirmeyi beklemek felaket oluyor. Eski cdciler olsa çektirip kurucam vallahi 😂
  20. K

Yardım Phantom Spirit fanlar ne tarafa bakmalı?

Selamlar. Phantom Spiritteki fanlar ne tarafa bakmalı acaba? Fanların soğutucunun ortasına ve ram taraflarına doğru bakacağını biliyorum fakat fan yönü nereye doğru olmalı bilmiyorum. Orijinal fanlardan farklı fan kullanıyorum logolar ram tarafına doğru mu bakmalı? Şu an takılı olan Assasins...
Geri