Arama sonuçları: *

• Users: maviplanet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bu Sistemi Ne Kadara Satabilirim

Yeni sistemimi topladım çok şükür, eski sistemden de bazı parçaları alıp yeni kasada kullandım(ssd+m2+ fanlar). Kalan parçaları satmak istiyorum. Anakart: B550-a pro işlemci: ryzen r5 5600 Ram: vengeance 2x16 gb 3600mhz ekran kartı; 1660ti oc (biraz yorgun) soğutma; reeven hans Kasa: zalman Z5...
  2. M

Arctic mi Wings 3 ü mü Egzos Fanı Olarak Takayım

Yeni sistem kurdum. mevcut kasamdan da 5 adet fan vardı onları söktüm, uygun olanları yeni kasaya takmak istiyorum. Yeni kasam Lian li 207 Argb. Elimdeki fanlar; https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-p12-pwm-pst-acfan00120a-12cm-fiyati,519808816.html 2Adet...
  3. M

MSi MPG A850GS PSU Alınır mı?

Aslında ileride yüksek kapasiteli sistem kurarsam diye High Power'in 1200W'lık PSU sunu almıştım. Ürün jelatini ile duruyordu. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-hp2-a1200gd-f14c-gen5-1-1200-w-fiyati,1044633130.html Nebi Akgün nün PSU rehberi videosunu izleyince fikirlerim...
  4. M

Sistem Yükseltmek istiyorum

mevcut kasamda r5 5600, b550-a pro ve ölü taklidi yapan 1660ti gpu var. yükseltmek yerine direk yeni sitem kursam aşağıdaki ürünler nasıl sizce. Kasa: Lian Li 207 düz olan RGB'li model. PSU: High Power Xtreme Gold ATX 3.1 1200W Anakart: Asus TUF Gaming B850-Plus Wi-Fi Ekran Kartı: Sapphire Pulse...
  5. M

R 5 5600 sisteme ekran kartı takviyesi mi yoksa yeni sistem mi kurmalıyım?

Ekran kartım 6 senelik. 1660ti oc. ve bozulmak üzere. Kasa ve psu 12 senelik. kasa ta eski versiyon. cd-rom sürücü felan var ön kısımı kaplıyor. psu da hem w değeri 600 yeni sistemlerde eksik gelebilir hemde artık yoruldu. bu iki parçanın yenisini sipariş verdim. Geriye işlemcim ryzen 5 5600...
  6. M

B850 ATX Anakart Önerisi?

9700x işlemci ve 9070xt anakart la bir sistem kuracağım inşallah. b850 kartı tercih edeceğim. msi wifi6E li anakart bu kartın alttaki normal karttan ucuz olmasındaki eksikliği veya farklılığı nedir? buda normal gaming plus buda msi pz modeli bol soğutuculu buda mag tomahawk en baba modeli...
  7. M

RX 9070 xt Darboğaz yapmayan işlemci tavsiyesi

Darboğaz hesaplama sitelerinden baktığım kadarı ile RX 9070xt kart ile amd r 5 7500F ağır şekilde darboğaz yapıyor. ama gariptir ki aynı amd nin ürettiği 7500f rakip firmanın(nvidia olur kendisi) 5070ti ile kombin edildiğinde pek kaale alınacak düzeyde darboğaz görülmüyor. ben bu darboğaz işine...
  8. M

Lian li 207vs nzxt h5-h7 ve Aerocool D501A Siz Hangi Kasayı seçerdiniz ve Neden?

Selam arkadaşlar. yeni toplıyacağım sisteme kasa seçmeye çaklışıyorum ama kararsızım. Değerli fikirlerinize başvurmak istedim. 7 tane link paylaşacağım sizlerle. kuracağım sistem 9070xt, b850 Atx anakart, kule tip çift soğutma olacak. güç kaynağı olarak 1st player NGDP 850 w olanı kullanacağım...
  9. M

Corsair icue 5000x mi Asus Tuf Gaming GT 302 TG mi?

Corsair 5000x Asus GT 302 beğendiğim iki kasayı örnek olarak koydum. Akvaryum kasa arayışım yoktur. almak istediğim kasanın en olara k ebatı 20-23 cm civarı yükseklik ve derinlik olarakda 45-50 cm arası olsun istiyorum. ekran katı genişliği yeterince mesafe de(38-40 cm) ve iç hava akışı çok iyi...
  10. M

7500F işlemci ve RX 9070 XT Ekran kartı ile uyumlu Anakart tavsiye eder misiniz?

Sistem toplıyacağım. hazır sistemlere çok baktım, bazıları piyasadan 10 hatta 15-20 bin ucuz olabiliyor. Fakat sistemin içerisinde 1-2 tane çöp diye tanımlayabileceğimiz bileşen mutlaka ekliyorlar ki ucuzlukta zaten oradan geliyor. ya ekran kartı ve anakart yada ram ile ssd ler sıklıkla...
  11. M

Sadece oyun için hangi işlemciyi almalıyım?

Başlıktan da anlaşılacağı üzere pc de sadece online oyun oynamaktayım. cs go ve wot oynuyoruz. ve daha hafif oyunlar. video kurgu veya daha farklı bir beklentimiz yoktur. Amd R 5 7500f, 5 7500x3d, 7 9700x ve 7 7800x3d şuanki piyasada en çok tutulan am5 işlemciler. 7500f baya baya övülüyor...
  12. M

RX 9070XT bu OEM Sistemlerden Hangisini Almalıyım

Bütçem 70-80k arası. 5070ti lı sistemleri çok baktım ama onlar 90 bin üzeri ve mutlaka ya ekran kartı ya ana kart ikilisi yada ram ssd ikilisi seçeneksiz ve kalitesiz ürünler oluyor. bende RX 9070xt sisteme yönelmeye karar verdim. Sistemler Sinerjiden; Sistem 1 Sistem 2 Sistem 3 Sistem4 ama...
  13. M

Asus Rog Strix 1660 Tİ OC Ekran kartım Drop mu yiyor?

Kart oyunda yükte iken ısınıyordu. ayrıca world of tanks oynarken ekran arkasında google chrome sayfaları açık olduğunda o sayfalarda karlanma, siyahlanmalar icat olmuştu.ekran kartımda 5-6 senelik felan oldu. termal macunu kurumuş idi açtım yeniledim. özen göstererek açıp kapattım. sonra tüm...
  14. M

Zm600-GLX psu RX9070 ve benzer ekran kartlarını çalıştırır mı?

özellikleri resimde görüldüğü gibi olan 10 yaşındaki psu yeni nesil rx9070 nitro+ ekran kartını destekler mi? kasma dar boğaz yada aşırı yükten arıza verirmi birde pinleri uyumlu mudur?
  15. M

Rawm Leviathan V4 Mouse alınır mı?

Yeni çıkan bir mouse ve Rawm markasının üst tepe ürünü. bir çok yönü ile çok güzel duruyor, 3600 lira civarında. Bir diğer marka olan Waizowl nin ogm pro v2 modeli de çok hoş duruyor. Ayrıca çok satmış ve memnuniyet aşırı derecede fazla. ama ücretide yaklaşık V4 ten 1000 lira fazla. Palm tutuş...
Geri