Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Biraz önce bir tanıdıktan böyle bir mesaj geldi. Linke tıkladım indirme başladı ama tamamlanmadan önce telefonda kasperskydan mesaj geldi. Trojan dosyası diye. Ben de sil dedim. İndirilen şey gözükmüyor şuan dosyalarda. Sizce sıkıntı olur mu ne yapmalıyım önlem...
Merhabalar. Bu fiyat bandında honor 400 pro vatanda 33-34 civarı dikkatimi çekti arkadaşlar. Sizce alınır mı ? Genel olarak telefonda ağır oyunlar oynamam, şarzı uzun gitsin isterim, uzun yıllar götürsün isterim. Yardımcı olursanız sevinirim ...
Arkadaşlar ve abiler.Başlıkta yazdığı gibi otobüs yolculuğum sırasında çantamdaki kelebek güvenlik tarafından alındı tutanakla. Güvenlikçi abiye sorduğumda herhangi bir sıkıntı olmadığını bilmeden taşıyıp gönüllü verdiğini belirteceğini söyledi polislere teslim ederken. Ama ben şuan korktum...
Merhabalar. Valorant hesabımı satarken mailimle beraber teslim etmeyi düşünüyorum. Mailimi teslim etmeden önce mailimi bağladığım siteleri nasıl görebilirim maillerini başka bir maile aktarmak için. Bir de başka yapmam gereken neler var yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
Başlıktaki gibi arkadaşlar. Fifa 19 oynadım en son arkadaşlar. Şuan için fc25 alınır mı bu fiyata yoksa 26 çıkınca onu mu almalıyım? 26 çıkınca ortalama ne kadar olur yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
Elimde corsair hs65 kablolu kulaklik var arkadaşlar. Hyperx 3 wireless e geçmeye değer mi sizce? Genel olarak oyun oynuyorum ama arada film de izliyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.
Aula f75 kullandım arkadaşlar. Daha üst seviye sağlam bir klavye önerebilir misiniz? Bütçe 4.5k çoğunlukla fps oyunu oynuyorum düşük gecikmeli olursa iyi olur,teşekkürler.
2k bütçe var arkadaşlar. Corsair hs65i sipariş verdim ama kararsız kaldım. Daha çok fps oyunları oynuyorum. Ses kasmak için hangisi daha iyi olucaktır. Razerde ses kartı yok sanırım. Ne fark yaratıyor ses kartı olup olmaması , yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Bu kulaklık 2k bütçeyle alınır mı arkadaşlar yoksa 2k bütçeye kablosuz olma önceliği ile iyi bir oyuncu kulaklığı var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler
1735136742
https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978