Arama sonuçları: *

1. G

Rx 6600 R3 3300x oyunlarda drop sorunu

Rx 6600 R3 3300x 16 GB Ram 500+80watt psu Oyun oynarken drop yiyorum mesela witcher 3 de novigrad’da koşarken anlık çok fazla drop yiyorum
  2. G

Sahibinden ilandaki özellik yanlış yazılmış

Rx 6600 aldım ekran kartı 128 bit ama adam ilana 192 bit yazmış aklımı kurcaladı biraz furmark değerleri falanda çok iyi max 53 derece hotspot da 63 derece sizce bit sayısının yanlış yazılması sıkıntı çıkarır mı
  3. G

Spor salonunda yaptığım aynı hareketleri evde yapsam aynı etkiyi alırmıyım

Hastayım şuan spor salonuna gidemiyorum bugün normalde göğüs-kol günüydü yaptığım aynı hareketleri evde yapsam aynı verimi alır mıyım
  4. G

Gtx 1080 vs Rx 6600?

Aslında rx 6600 almanın çok daha mantıklı olduğunu biliyorum ama gelecekteki ay işlemciyide upgrade edicem gtx 1080 daha ucuz
  5. G

Sahibinden param güvende para iadesi

benim iadem hafta sonu onaylandı acaba bunadan dolayı mı böyle diyor
  6. G

Rtx 2060 Super vs Rx 6600 vs Rtx 2070

Bu kartlardan birini 2.el sahibinden param güvende ile alıcam sizce hangisini alayım max bütçem 6500 TL
  7. G

2.el rx 5700 xt aldım aşırı ısınıyor

2.elden rx 5700 xt aldım bugün elime ulaştı ama ekran kartı aşırı ısınıyor 88 dereceleri bile gördü sizce iade etmelimiyim. Satıcıya bu durumu sordum ve dedi ki o ekran kartının kat sıcaklık değerleri yüksek dedi ama ben pek ikna olmadım iade etmelimiyim sizce
  8. G

Rx 5700xt 500 watt psu yeterli mi?

İşlemci: Ryzen 3 3300x Ram: 16 GB Psu: Msi Mag A500DN 500 Watt+80 Rx 5700xt için yeterli mi?
  9. G

Hyperx Cloud 3 az ses sorunu

Kulaklığı aldım ama şöyle bir sorun var kulaklığın sesi çok az geliyor usb ile kullanıyorum internete biraz araştırdım öndeki jag girişlerine takın diyorlardı ama benim kasamın ön jag girişleri çalışmıyor ne yapmam lazım yoksa iade edicem
  10. G

Oyun ve müzik için Kulaklık önerisi

Oyun ve müzik için kulaklım önerisi istiyorum bütçe 3k sesi fulleyince dışarıya ses vermeyen bir kulaklık istiyorum
  11. G

Ekran kartı mı almalıyım işlemci mi?

Ekran kartım:rtx 2060 İşlemci:Ryzen 3 3300X 16 GB RAM 500 Watt msi psu Rtx 2060 satıp rx 6600 alma gibi bir planım var ama aklımı kurcalayan bir şey daha var oda işlemci Ryzen 3 3300x işlemcimi Ryzen 5 5660'e yükseltmek istiyorum sizce hangisi daha mantıklı?
  12. G

Zoretanin kullanılırken spor yapılır mı?

1.5 ay önce zoretanine başladım doktor ağır spor yapma dedi ağırlık kaldırma tarzı şeyler yapma demişti ama ben yapıyorum kontrole gittim her şey yolunda demişti sonra bir daha spor yapmasın demiş doktor çok fazla terlemisin falan demişti eklem ağrısı falan yapıyormuş ben hissetmiyorum eklem...
  13. G

İphone 12 mini piyasa ikinci el piyasa değeri nedir?

İphone 12 mini almak istiyorum bu telefonun ikinci elde piyasa değeri nedir?
  14. G

Lavaş kilo aldırır mı

Balla birlikte bir kaç tane lavaş yedim sizce kilo almışmıyımdır. Boyum 181 kg 70 her sabah saat 6'da ve geceleyin 1-2 saat koşu yapıyorum zor kilo alıyorum sizce sıkıntıya girer miyim
  15. G

Kızla okulda buluşucam dedim ama yanına gidip buluşmadım

10.sınıfta bir tane kız vardı bana çıkma teklifi etmişti bende kabul etmiştim. sonra konuştuk ettik falan okulda buluşalım dedi ama ben utandığımdan gitmedim o zamanlar bunun saçma olduğunu düşündümğüm için kızla ayrılma kararı aldım arkadaşım kızın duyguları ile oynadığımı söyledi sizce...
  16. G

Arkadaşım bir kızı seviyor arkadaşım için kıza ben yazdım

Arkadaşım bir kızı seviyor ama yazamadı kıza benim yazmamı söyledi bende yazdım arkadaşımın ondan hoşlandığını söyledim sizce iyi bir şey mi yaptım
  17. G

16 yaşında spor yaparken ne yediğimize ne içtiğimizs çok dikkat etmelimiyiz

16 yaşındayım 4 aydır spora gidiyorum boyum 180-182 arası bir şey aşırı diyet yapmalımıyım sizce kilom 70
  18. G

Diyet yaparken market'den alınan et döner yenir mi?

Boy 180 kg 70 amacım daha parçalı olmak onun için yediklerime aşırı dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum evde market'den alınmış et döner var sizce yenir mi yağ aldırır mı?
  19. G

Zoretanin kullanırken spor yapılır mı?

3-4 aydır spora gidiyordum yüzümdeki sivilcelerden kurtulmak için zoretanin ilacına başladım ama çok spor yapmak istiyorum doktorum ağır spor yapma dedi bende evde yapıyorum (barfiks,şınav gibi) ama ben gym'e gitmeyi özledim ne yapmam lazım sizce devam etmelimiyim
  20. G

Mount & Blade: Bannerlord iyi bir oyun mu?

+60 saat warband deneyimim var ama artık warband grafiklerinden ve mekaniklerinden sıkıldım bannerlord sizce bu nedenle alınır mı benim için en önemlisi at mekaniği oyunda at mekaniği nasıl
Top Bottom