Tamamdır ses sorununu halletim başka bir usb girişine taktım uygulamadan bir kaç şey yaptım sorunum düzeldi gayet iyi kulaklık dediklerimi geri alıyorum
Bunun böyle olduğunu sadece ben düşünmüyorum internete bir sürü bununla ilgili sorun var tam bir fiyasko ürün. Hadi onu geçtim pc'nin sesi 100 kulaklığın...
İade ettim hayatımda gördüğüm en kötü kulaklıktı 1.5 yıl önce 400 TL ye aldığım rampage zengibar kulaklık daha yüksek ses veriyordu cloud 3 almayın pişmanlıktır
İşte bende onu diyorum tüm oyunları oynadım bende 1080p de god of war ragnarök 1080p yüksek ayarlar FG açık 100 fps gördüğüm oluyordu. Ama bir kaç hafta...
Knk ben yüksek ayarlarda Cyberpunk oynadım dlss kalitede 60-70 fps rtx kapalı geri kalan her şey fulde oynadım şehirde falanda gezdim 60 aşşağısına düşmedi...
Yok ben pinleri düzelltim elimden geldiği kadar belki çok küçük fark edilmeycek kadar yamuk pinler vardır zatten 5 tane pin falan yamulmulmuştu ama hala...
Ekran kartı bana niyese daha mantıklı geliyordu ama şimdi işlemci daha mantıklı geliyor Ryzen 5 5600 iyi midir sizce kaç fps fark yaratır mesela bir oyunda...
Ekran kartım:rtx 2060
İşlemci:Ryzen 3 3300X
16 GB RAM
500 Watt msi psu
Rtx 2060 satıp rx 6600 alma gibi bir planım var ama aklımı kurcalayan bir şey daha...