Arama sonuçları: *

1. G

Ekran kartı vidaları yalama oldu

Vidaları geri yerine taktım napim yapıcak bir şey yok başka zaman halledicem bu işi. Peki bu vidalar hiç açılmazsa napıcam yani hiç kimse açamazsa
  2. G

Matkap olur mu
  3. G

Hocam kağıt ve peçete deliniyor nasıl yaptınız siz 1746282608 Bu vidalara hangi tornavida olur
  4. G

Onunda denedim ama işe yaramdı ama bir daha deneyebilirim
  5. G

En son ki hali bu ne yapıcam iki tane elektirikçiye gitim yapamadılar
  6. G

Ramleri 3200 mhz yapınca mönitöre görüntü gelmiyor

Hocam şuan fps iyi ben artık uğraşmak istemiyorum çok sıkıldım bu durumdan 2 gün uğraştım gece saat 4’e kadar uyumadım bunu çözmek için
  7. G

Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun gerçekten ekran kartını çıkar tak yapmaktan artık gına geldi
  8. G

İnan 2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum bi ara pc den soğudum satıcaktım pc yi
  9. G

O voltaj yükseltme yeri nerde 1744407592 2400 yaptım oldu şuan biraz daha artırıcam 1744408663 Tamamdır sorunum çözüldü manuel olarak ramleri 3200 mhz yaptım
  10. G

Manuel olarak nasıl yükselticem peki
  11. G

Bakıcam hemen 1744406482 1.236v
  12. G

Yok yok yok her şeyi denedim yok olmuyor ramleri silgiyle sildim,bios sıfırladım,bios güncelledim yok olmuyor hiç bir şekilde olmuyor
  13. G

Yok hocam direk açılmıyor hatta pc kendi kendine açılıp kapanmaya başladı 1 tane sorunum vardı şimdi 3 tane daha sorunum var 1744404676 He tamam açtım pc yi 1744405042 Hocam şu önceki dediğiniz load optimised defaults ayarı nerede tam olarak gigbayte anakartlar için
  14. G

Yaptım yine açılmıyor pc
  15. G

Deniyorum hemen hocam 1744403930 Hocam bu ayarı yapamadım çünkü artık pc hiç açılmıyor pcde her şey çalışıyor ama mönitörde görüntü yok en son ram mhz bir daha yükseltim ondan sonra daha açılmıyor pc 1744404061 Pc nin son hali
  16. G

Hangi ayar hocam ben 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum kafayı yicem artık
  17. G

Hayır hocam denemedim zatten sadece 1 tane profil var onun dışında manuel artırmayı hiç denemedim yeni işlemci aldım o kadar hevesim kursağımda kaldı
Geri