hocam bu arada sormayı unutmuşum. freedos a windows yüklerken hangisini yüklemeliyim wimdows 11 pro en iyisi mi olur? ne farkediyor beni etkileyen bir farkı...
1. Teknorya güvenilir sıkıntı çıkmaz .
2. İnternet cafe veya herhangi bir tanıdığınızın bilgisayarından 2 dakikada flash belleğe windows atmanız yeterli...
teşekkürler hocam bekleyeceğim zaten. Son olarak 2 şey daha sormak istiyorum. 1- Attığım linkte satıcı teknoryaymış. adını çok duydum ama nasıl bilmiyorum...
teşekkür ederim evet acelem yok bende bekleme taraftarıyım. sadece şu an almayı düşündüğüm ve stoğu olan bilgisayarlar, o zamana stoğu biter mi falan...
evet zaten bu fiyatlarda gamegaraj gibi markalar hariç diğer markalarda 12 gb lı laptop yok o yüzden 12 gb tan ümidi kestim. dediğim gibi öyle ağır oyunlar...
teşekkürler peki sizce indirim için kasım beklenmeli mi yoksa kasım indirimlerine falan güvenmeyip daha da pahalanmadan almalı mıyım? açıkçası acelem yok...
Teşekkürler bakıyorum attığınıza da. Fakat sürekli taşıyacağım için 18 inç nasıl olur emin olamadım. Peki attığım lenovo hakkında düşünceniz nedir? Birde...