Arama sonuçları: *

• Users: Nisshs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nisshs

Yardım BAŞLANGIÇ MOTORU LAZIM NE ÖNEREBİLİRSİNİZ 125CC

Yaş 19 a2 ehliyeti almayı düşünüyorum araç yakıtları fiyatları uçunca biraz kaçmayı düşündüm motor almayı hedefledim 120 bin bütçem en fazla görünüş olabilir ama temel atmayı düşünüyorum bi 6-7 ay kadar sürmeyi hedefliyorum üzmesin etmesin pek fazla yaşadığım yer köylük bir alan az bir mesafede...
  2. Nisshs

Yardım Valorantta xxxxx hatasını alıyorum

sadece valodada değil spotify-google-valorant-euro truck sim 2 gibi oyunlarda ne yapabilirim hata kodlarını atayım hepsinin aynı zaten Hatalı uygulama adı: VALORANT-Win64-Shipping.exe, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000 Hatalı modül adı: unknown, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000...
  3. Nisshs

BU SATICIDAN HERHANGİ BİR ŞEY ALMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-wraith-w75-v2-mekanik-klavye-kargo-yok-1290751421/detay adamla konuşuyorum gelip elden alıcam en son ne olur diyorum cevap olarak : ! daha sonrasında engel atıyor direk
  4. Nisshs

Yardım Manyetik %75 lik bir klavye lazım

Manyetik %75 lik bir klavye lazım piyasaya bayadır bakmıyorum yeni gelenler olmuş galiba 2-3 bandında siyah rengi lazım
  5. Nisshs

110 Bine toplancak en iyi sistemi söylermisiniz

110 Bine toplancak en iyi sistemi söylermisiniz en kötü indirimlerle yaparız veya oem sağlam paket girermi indirime iş için değil sadece oyun için toplamayı düşünüyorum iş hayatım bitti çünkü amd-nvidia combosu olur
  6. Nisshs

Çözüldü✓ Bu sisteme denk sistem ne gelir sizce

İ9 13900K 2 YIL ASUS RYUJİN 240MM LCD EKRAN SIVI SOĞUTUCU 2 YIL NZXT 3 ARGB FAN 2 YIL FRACTAL DESİNG SİYAH MESH KASA 2 YIL MSİ SUPRİM X 3070 2 YIL MSİ Z790 GAMİNG PLUS WİFİ 6E ANAKART 2 YIL LEXAR ARES 16X2 DDR5 6400MHZ 32CL RAM 2 YIL [H3...
  7. Nisshs

Oyunlarda Cızırtı yapıp donuyor

İ9 13900K RTX 3070 Bazen cızırtı yapmıyor hiç farketmez her türlü biranda donup kitlenip kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum sizce neden olabilir ram vs. bütün parçaları test ettim
  8. Nisshs

Yardım Valorant a critical error has occurred and the process must be terminated

hem bu hatayı verip atıyor bazende hata vermeden atıyor
  9. Nisshs

Yardım Razer İskur Xl sünger yardımı

yaklaşık 1-1.5 yıldır kullanıyorum ortası sert gelmeye başladı biraz bunun için hangi süngeri alayım ne önerirsiniz
  10. Nisshs

Bir bilgisayar niye her oyunda donar resetlemek zorunda kalırım

Bir bilgisayar niye her oyunda donar resetlemek zorunda kalırım ne yapmam lazım bir yardımcı olun lütfen
  11. Nisshs

KTC H27E6 modeli bu siteden alınır mı?

ustalarım bu monitör incehesapta vs. bitmiş ancak burayı buldum birazda soru sordum ellerinde herzaman stok olacakmış öyle dediler ama pek güven vermedi ilk kez gördüm güvenilirmidir https://www.azaraks.com.tr/ktc-27-inc-h27e6-qhd-ips-300hz-1ms-gaming-monitor-pmu247274?ref=akakce&v=1.2.3
  12. Nisshs

KTC H27E6 Modeli İndirime Girermi

incehesapta tükenmiş https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h27e6-27-1-ms-2k-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1267716702.html sizce yeniden stoğa girermi 12-15 bin arasında ustalarım
  13. Nisshs

Logitech g25 satıcam ama sizce kaça gider

en fazla 5 ay kadar kullandım genelde yattı cihaz taşınırken pedal masaya sürttüğü için hafif boya izi var birde vites topuzundaki vites gösteren kafa düşmüş 3 yıldır cihaz bende 5 ay kullanmak nasibi oldu ilk sahibiyim birde vites kılıfını ilk kez indirdim ufak bakayım dedim demirde ufak tefek...
  14. Nisshs

Her Oyunda sebepsizce biranda donup kitlenip kalıyor

reset atmak zorunda kalıyorum kasa 3070-i9 13900k var duo neden olabilir ne yapabilirim biosta herşeyi turbo yapınca daha az donmaya başladı ustalarım
  15. Nisshs

Windows 11 deyim atlasos'a gerek varmı sizce

ilk kez farklı yazılımlar duydum ne işe yarar iyi midir? gerek varmıdır 3070-i913900k duo var sizce ne yapayım kalmalımıyım win 11 de
  16. Nisshs

Sizce Asusmu yoksa Ktc mi

2k monitör düşünüyorum [H3 id='URLhttpswww.epey.commonitorasus-rog-strix-xg27acs.htmlAsus+ROG+Strix+XG27ACS+MonitrKTC+27+H27E6URL']Asus ROG Strix XG27ACS Monitör KTC 27″ H27E6 [/H3] [H3...
  17. Nisshs

Logitech G923 Kullananlar memnunmusunuz ?

Ustalarım hayırlı öğlenler g923 düşünüyorum bütçe kısıtlı kullananlar memnunmusunuz iyi midir? üzermi yoksa
  18. Nisshs

Logitech G923 2025 Yılında Hala Alınır mı?

16 bin tl ye sıfır g29 var uzun süre deneme şansım oldu ve hoşuma gitmedi sizce 22 bin tl ye amazondan g923 değermi sizce shifterla beraber memnunmusunuz gerçek yorumları merak ediyorum
  19. Nisshs

Yardım Euro Truck Simulator 2 beyaz ekran yiyorum

tır veya dorse değişince kapanıyor eski saveye atıyor
  20. Nisshs

Darmoshark top75 he klavye manyetik switch he

sizce nasıl fiyatına değermi ustalarım
Geri