Arama sonuçları: *

• Users: yagizpe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

GPX2 MOUSE İÇİN SKATEZ ÖNERİSİ

EspTiger ice ile snow arasında kaldım wraith üzerinden snow siparişi verdim ama hiçbir incelemesi yok skatezin kullanan biri deneyimlerini aktarırsa sevinirim
  2. Y

ÖMÜRLÜK KLAVYE ÖNERİSİ

Neredeyse full CS oynuyorum uzun süre götürecek kaliteli bir klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İstanbul'da olduğu sürece ikinci elde önerebilirsiniz. Bütçe 4000.
  3. Y

Cooler Master GM27-FFS ne kadara satılmalı?

Kozmetik olarak tertemiz,kutusunda duruyor, garantisi bulunmuyor, babamın arkadaşı Monitör arıyormuş 4000'e verebilirsin dedim fiyat uygun mu?
  4. Y

Gaming Gen Mağazadan Teslim Alma

4400'e Logitech G PRO X SE aldım bugün, iyzico'dan 1440 TL cashback aldım tam. Mağazadan teslim dedim hazırlanıyor olarak gözüküyor sipariş yani depodan falan mağazaya mı gidiyor yoksa gidip almam mı lazım ?
  5. Y

ZYWOO GOLD AUSTIN 2025 700 DOLARA SATILMALI MI ?

gecen gün kapsülden çıkardım ilk günler hype sebebiyle yüksek fiyattan baslar kimse almaz sonra 70 dolara falan düşünce satarım diyordum steam pazarına bir baktım 668 dolar ve altında 300 den fazla sipariş var anlık satayım mı hemen yoksa beklemeli miyim ?
  6. Y

A34 BOOTLOOP SORUNU ?

Telefonun normal bir şekilde şarjı bitti ve kapandı daha sonrasında şarja taktığımda sürekli restart atmaya başladı bir turlu açamadım. Wipe cache partition denedim olmadı artık tek seçenek factory reset ama verileri kurtaramıyorum smart switch telefonu görmüyor bootloop olduğu için sanırım.
  7. Y

LOU PART 2 GRAFİK BELLEĞİ YETERSİZ HATASI

6750 XT R5 7600 sistemde lou oynarken ara sahnelerin birinde grafik belleği sınırda diyerek attı. Grafik ayarları varsayılan olarak high atanmıştı. Test videolarında kullanımlar 8-9 GB arası ben neden sıkıntı yaşıyor olabilirim ?
  8. Y

I/O SHİELD BASTIRINCA İÇERİ HAREKET EDİYOR.

Ne yapmam lazım ?
  9. Y

İŞYERİ KULLANIMINA UYGUN BİR LAPTOP

Amaç sadece ofis kullanımı. Önerilerinizi bekliyorum.
  10. Y

PSU DEĞİŞİMİ SIRASINDA YAŞANAN SORUNLAR

Güç kaynağım arızalandığı için (umarım sorun gerçekten güç kaynağıdır) yeni bir psu aldım. Kabloları sökmeye başladım ama 24 pin kablosu bütün uğraşlarıma rağmen hiçbir şekilde oynamıyor. 24 pin kablosunu çıkarmanın bir püf noktası var mı? Çıkarmaya çalışırken anakartın esnemesi, hareket...
  11. Y

MSI MAG A650BN 650W ALINIR MI?

R5 7600 6750 XT sistem ile kullanacağım birkaç ay içerisinde 6800xt yükseltebilirim yeterli olur mu veya 3000 tl bütçe ile başka psu öneriniz olur mu?
  12. Y

YENİ PSU ÖNERİSİ !!!

Asrock B650M PG Riptide Ryzen 5 7600 RX 6750 XT Deepcool CC560 Yeni PSU önerisine ihtiyacım var.
  13. Y

3000 TL PSU ÖNERİSİ !!!

Psu durduk yere bozuldu sebebini bilmiyorum yeni psu alacağım. Sistem R5 7600 - 6750 XT BÜTÇE 3000 civarı Kasam deepcool CC560 (Kasa kapalıyken gitmiş PSU benim sonradan haberim oldu, cızırtı yapıyor sürekli ve güç vermiyor, kabloyu çekip psu kapayınca bir süre sonra cızırtı kesiliyor ve...
  14. Y

850W PSU ÖNERİSİ !!!

Sanırsam güç kaynağım pert olmuş, güç vermiyor ve cızırtı yapıyor sürekli. Tercihen 850W veya uygun fiyatlı 700W civarı bir PSU alacağım. Sistem R5 7600 x 6750 XT ekran kartı yükseltebilirim o sebeple 850W daha mantıklı olabilir.
  15. Y

Bilgisayar Açılmıyor ve PSU Cızırtı Yapıyor

Eve geldim bastım güç düğmesine tık yok sonra bir baktım psu dan aralıklı bir cızırtı geliyor. Güç kablosunu çektim ve psu yu kapadım az sonra cızırtı gitti ve anakart ışığı yanıp söndü. Tekrar taktım kabloyu ve yine başladı cızırtı. Ne yapmalıyım ?
  16. Y

ÇOK ACİL 4K KLAVYE ÖNERİSİ !

Bütçe 4k CS için artık klavye değiştireceğim. Tercihen 60 veya 75 Renk öyle pembe,sarı vs. olmadığı sürece farketmez. ( İKİNCİ EL OLARAKTA ÖNEREBİLİRSİNİZ )
  17. Y

GARANTİSİZ 6900XT VS 1 YIL GARANTİLİ 6800XT

İki kartta sapphire marka ve 13 bin tl. 6800 xt 2024 mayıs faturalı ama 6900xt'nin faturası bile bulunmuyor. Hangisini tercih etmeliyim?
  18. Y

W75 VS ATK68 V2 HANGİSİ

Hangisini almalıyım sizce şuan aynı fiyata düştüler zaten.
  19. Y

BİLGİLERİMİ YAYMAKLA TEHDİT EDEN DOLANDIRICI...

Sarı sitede 2-3 haftadır bedava denecek 6800 tl ye ASUS TUF 6800 XT ilani koyup koyup kaldıran ve get satışlarını "acelem var diyerek reddeden" konumunuda Tunceli yapmış olan satıcının dolandırıcı olduğu çok bariz olduğundan, whatsapp üzerinden acelesi olduğu için get satışlarını reddetmesine...
  20. Y

18000 TL' YE 6800 XT ALINIR MI?

İkinci el, 17 ay garantili aynı kart 13 bin tl. Sizce ikinci el almaya değermi aradaki fark?
Geri