Arama sonuçları: *

• Users: Burak-Y
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Burak-Y

Yardım Lian Li Strimer Wireless Gpu kullanan var mı?

Ekran kartı için lian li stimer wireless aldım ama karta tam oturmuyor gibi bi tarafını bastırsam bi tarafı çok az açık kalıyor kullanan arkadaşlar sizdede durum böyle mi ? [H3 id=''][/H3]
  2. Burak-Y

Yardım Gpu kaplosu tam oturmuyor

Lian li strimer aldım ekran kartı için ama tam oturmadı sorun olur mu?
  3. Burak-Y

Öneri MFG 4x için 4070 super den 5070 e geçmek mantıklı mı?

Es selamun aleykum elimde 4070 super var hem 2k da hem 4k da kullanıyorum 2k için yeterli bi kart ama 4k da yeni oyunlar için yetersiz. Daha önce konu açıp 5070ti a geçme kararı almıştım ama bütçe o kadar çıkmadı. 5070 MFG 4x ile 4k da daha iyi sonuçlar veriyor nisan ayında 6x de geliyormuş. Tek...
  4. Burak-Y

Öneri 4k için rtx 4070 super den hangi karta geçilir?

Elimde 4070 super var 4k da kullanmak için daha güçlü karta geçmek istiyorum hangi kartı önerirsiniz?
  5. Burak-Y

Öneri Üst seviye klavye önerisi.

Es selamun aleykum üst seviye klavye arayışındayım genelde oyun için kullanıcam ama yazma hissinin güzel olmasıda önemli. Düz yerine farklı tasarımları olsa daha iyi olur bütçe 8.000.
  6. Burak-Y

Masaüstündeki oyun simgeleri nasıl büyür?

Es selamun aleykum masüstündeki simgelerin bazıları küçüldü bunları nasıl diğerleri gibi büyültebilirim?
  7. Burak-Y

Yardım Beyaz mouse sarardı çözümü var mı?

Es selamun aleykum Gloious Model O mouse um sarardı bu sarılığı gidermek için ne yapabilirim?
  8. Burak-Y

Çözüldü✓ 8K hz mouse 1200 tl fark değer mi?

Es selamun aleykum aklımda Gravastar Mercury X yada Gravastar Mercury X Pro var. X olan 1k hz X Pro olan 8K hz arada 1200 tl fark var bu fiyat farkı 8k hz için değer mi? İşlemcim ryzen 7 7800x3d
  9. Burak-Y

Öneri Max 65.000 TL ye laptop önerisi

Es selamun aleykum max 60.000-65.000 TL ye laptop arıyorum nvidia nın MFG kullanmak için RTX 5060 düşünüyorum öneriniz var mıdır?
  10. Burak-Y

Öneri Magnezyum alaşımlı mouse tercih sebebi olabilir mi?

Es selamun aleykum yeni mouse arayışındayım magnezyum gövdeli mouselar gördüm tercih sebebi olabilir mi? Hissiyatı nasıldır kullanan arkadaşlar var mı?
  11. Burak-Y

Öneri Gravastar Mercury M2 Alınır mı?

Es selamu aleykum 4.000 tl ye kadar mouse bakıyorum tasarımı bana güzel geldiği için Gravastar Mercury M2 almayı düşünüyorum önerir misiniz? https://www.gravastar.com.tr/gravastar-m2-rgb-kablosuz-26k-dpi-optik-gaming-mouse-programlanabilir-5-tuslu-siyah-gs-m2-blk
  12. Burak-Y

Öneri 4k 144hz için en az 6metre hdmı kaplo önerisi

Es selamun aleykum pc kasasını hareket ettirmeden tv ye bağlamak istiyorum 4K da 144hz verebilecek ve en az 6 metre olması lazım öneriniz varmıdır?
  13. Burak-Y

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d Rtx 4070 super yüksek işlemci kullanımı

Es selamun aleykum Ryzen 7 7800x3d Rtx 4070 super ile BF6 oynadığımda işlmeci %60-80 arası kullanıyor. Horizon fzero dawn ve Kingdom Come Deliverance II de işlemci kullanımı %70-90 arası kullanıyor bana yüksek gibi geldi normal midir?
  14. Burak-Y

LG OLEDB56 140 cm 4K OLED tv alınır mı?

Oled tv arayışındayım ama fazlada para vermek istemiyorum. Sağlam marka olarak bu tv yi buldum. Oled de B serisi LG tv nin en alt modeli tavsiye eder misiniz? https://www.vatanbilgisayar.com/lg-oledb56-55-inc-140-cm-4k-oled-smart-tv-sihirli-kumanda-webos25-uydu-alicili.html
  15. Burak-Y

Oyun ve dizi-film için hangi tv yi önerirsiniz?

Aklımda bu tv ler var oyun ve dizi-film izlemek için kullanıcam. Biri miniled biri oled arasında 10-15 bin fark var oled için bu farka değer mi? miniledi ve oledi deneyimlemiş olan var mı renkler benim için önemli...
  16. Burak-Y

40.000 TL civarı TV önerisi

Hem dizi, film hemde oyun için tv arıyorum bütçem 40.000 tl civarı bu fiyata oled olmuyacağı için aklımda miniled var. En az 65 inç olucak öneriniz var mıdır?
  17. Burak-Y

Epic games Gpay oyun iadesi hakkında

Epic games den gpay bakiyesi ile oyun aldım ve oyunu iade ettim Epic games üzerinde iptal edildi yazıyor yani para iadesi gerçekleşmiş midir? Para iadesi gpay mi yapılır? Bazıları gpaye bakiye yüklediğim karta yatabilir diyor. Bilgisi olan var mı?
  18. Burak-Y

YARDIM - anakart dram ışığı sabit kırmızı yanıyor

YARDIM - anakart dram ışığı sabit kırmızı yanıyor. Anakart Gigabyte b650e stealth ice, Ram gskill trident z5 Royal neo, işlemci Ryzen 7 7800x3d. Am4 sistemden 6 gün önce am5 sisteme geçtim ve 6 gün boyunca ışık bazen yanıyordu prizden çekip tekrar taktıktan sonra PC açılıyordu ama bugün hiç...
  19. Burak-Y

Yardım Lian Li O11 Vision Compact ile bu GPU dikey aparatı uyumlu mudur?

Lian Li O11 Vision Compact ile bu GPU dikey aparatı uyumlu mudur? https://www.incehesap.com/lian-li-vg4-4-v2w-evrensel-dikey-beyaz-gpu-kiti-g89-vg4-4-v2w-00-fiyati-65900
  20. Burak-Y

Yardım Anakart da F-panel girişi yok ACİL

Anakart da F-panel girişi yok anakart Gigabyte b650e aorus stealth ice
Geri