Arama sonuçları: *

• Users: İtadori17
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İtadori17

Çözüldü✓ 2 leptop arasında kalıdm yardımcı olurmusnuz

yapay zeka amd ıslemcıluı olanı onerıyo ve al dıyo hangısnını alayım bu ıksınden bunlar arasında kladım dedgım gıbı
  2. İtadori17

Yardım GAMING GECESI GIGABYTE 24.5″ GS25F2A ALINIR MI

5 k ya dusmus alınır mı sızce baska goze carpan bısey varmı alınabılecek suan samsung odyesse g3 kullanıyorum 144 hz bunu yan monıtor yapıp buna gecmeyı dusnuyorum
  3. İtadori17

Çözüldü✓ Dark GUARDIAN PRO mu Dark Maxima V30 veya Aerocool P300C mi boş kasa

asus b450 mk 2 rx6700 ryzen 5 5600 ve 1 kule tıpı sogutucum var kasam eskı ama menmundum sıstemımde reset problemeı oldugunda 750 wat fazlasıyla yetıcek bır psu aldım hıgh power ama takamıyorum kasının ıslemcı pını 8 pın ı ustten sokamıyorum ve allttan ve sagdanda ya ekran kartına engel oluyo...
  4. İtadori17

BOŞ KASA ÖNERİSİ

bütçe 3.5 4k şuan kullandığım kasa kötü hava akışı kotu ama benim için sorun değildi sistemim in PSU su kotu olduğunda yüke binince restart problemi yaşadığından High power 750 w PSU aldım ama kullanamyiorum kapsamda islemiciyi beslemek için yakamı gereken 8 pimi geçirebileceğin yerim yok...
  5. İtadori17

Çözüldü✓ 2.5 K MAX PSU ONERISI 5 5600 rx 7600

suanda sıtemım rx6700 5 5600 den olsumakta ve 450 wat max cektıgı guc ama sıstemımı onceden topladıgımda psu nun onemını bılmıyorum ve archon marka trednyoldan aldıgım 550 w wat power supply ım var ve restart sorunu yasıyorum suanda yuke gırdın mı restart atıyo sıpder man 2 oynarken yuksekte...
  6. İtadori17

PSU konusunda yardıma ihtiyacım

suanda sıtemım rx6700 5 5600 den olsumakta ve 450 wat max cektıgı guc ama sıstemımı onceden topladıgımda psu nun onemını bılmıyorum ve archon marka trednyoldan aldıgım 550 w wat power supply ım var ve restart sorunu yasıyorum suanda yuke gırdın mı restart atıyo sıpder man 2 oynarken yuksekte...
  7. İtadori17

100 k BUTCE MASAUSTU ONERI

100 K BUTCE VAR https://www.incehesap.com/kaya-lee-oem-paket-fiyati-38391/ BU HOSUMA GITTI ALINIR MI 100 K MASUSTU ICIN VEREBILIRIM MONITOR KLAVYE VE MOUSE AYRI BUTCE AYIRABILIRIM AMA 85 90 BANDI DAHA IYI OLUR BENIM ICIN
  8. İtadori17

EGM nin cıkardıgı yenı yasaya gore eldıven onerısı

egm yenı aysa cıkardı ve bendede ıyı bır edlıven yok ne onerırsınız yasa yenı cıktıgından bunun hakkında bı form da gormedım suanlık 1 1.5 k max butce var https://www.hepsiburada.com/prosev-nf4133-deri-motosiklet-eldiveni-p-HBCV00007B1T60 bu modeli dusnuyorum alınır mı veya baska onerınız varmı
  9. İtadori17

REDMİ NOTE 13 PRO EKRAN KARARMASI

Ekrana biraz güçlü bir şekilde tıkladığımızda tikladigmiz bölge anlık olarak beyazliyo sonra siyah ekran alıyoruz ve kapanıyo neden bu video çektim ama koyamıyorum kısaca durum bu
  10. İtadori17

Ankafotokopi VE fotokopial hangisi kullanılır fotokobi için

bunlar test kıtabı fotokobisi çekiyo hangisinden almalıyım daha once alısverıs yapan varmı ılk defa alcam noraml alsam 1.5 k fln edıyo burda kargoyla 600 tl alınır mı ıkı yerdede tam aynı foyat var 2 sıte hakkındada duzgun yorum bulamadım anca ımtegram sayfaları var
  11. İtadori17

Kanata S wg9s alınır mı

Herkeze merhaba şuan rampage smxr44 kablolu mouse kullanıyorum kablodan dolayı değiştirmek isityorum 5 yıl olmasına rağmen sikıntı yaşamadım açıkçası butcem var ama mouse o kdr fazla para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum bunu sensorü kotu olmadigını ve fıyatının makul olmasından bunu...
  12. İtadori17

Bilgisayar Yük Altında Ekran Sorunu ve Çözüm Önerileri

simdi bende ve yasadıgım sorun bılgısayar yuke bınınce ekranın gıdıp bılgısayarın calısması sorunu veya bıosa atması ıkısınıde yasadım rx 6700 var ve bu sorunu yasıyosqanız 3 4 ıhtımal vardı 1. cısı bıos guncel degıldır guncelleyın 2. drıverlar ddu ıle ıyce sılıp bastan kurun 3. ıse hala...
  13. İtadori17

BİLGİSAYARIM KENDI KENDINE EKRANI GİDİYO BİLGİSAYAR CALISIYO AMA EKRAN GELMIYO

bırısı dırıverları sıl yukle dedı yaptım duzelmedı 5 5600 rx7600 550 walt psum var sorun ne bılmıyorum sorunu 2 dakıka once yasadım tekrardan oyuna gırdım 10 sanıye sonra ekran gıttı ve benı bıosa attı ekran kartını alalı 2 gun oldu yenı yanı ve max 67 dereceyı gordu yardım
  14. İtadori17

Yeni aldığım rx 7600 oyun oynarken ekran gidiyo

oyun yonarken ekranım bırden gıdıyo ıkı monıtordede ıslemcı 90 derecelerı goruyo en fazla ekran kartım max 67 fln goruyo daha dün aldım oyun oynarken birden ekranın gitmesi cok can sıkıcı bir durum neyden kaynaklı oyun fark da etmıyo narakadada yasadım uncharted da da 5 5600 islemcim 16 gb ram...
  15. İtadori17

OYUN OYNARKEN BİRDEN EKRAN GİDİYO AMA BİLGİSAYAR ÇALIŞIYO

Yeni aldım ekran kartını rx7600 kendi kendine oyun oynarken kapaniyo ekran bilgisayarı kapat aç yapmayınca duzelmiyo uncharted 4 oynuyorum ısısı daha 67 yi geçmedi dün aldım daha napmaliyim işlemciyle alamali olabilirmi 91 dereceyi buluyo ama ekran gidiyo bilen biri varmı
  16. İtadori17

R5 5600 ve 1gb ekran kartı ile vali 15 FPS aliyorum

Yav ekran kartım bozuldu sıfır ekran kartı aldım sıkıntılı çıktı geri yolladım onun parası gelcek rx6700 alcam şuan 1 GB ekran kartı taktım R5 220 diye bişi valorant işlemci oyunu olmasına rağmen neden bu kadar düşük ve oynayamiyorum yardim
  17. İtadori17

10 K BÜTCEYE HAMGİ EKRAN KARTI ALINIR

550 w supply var 10 k da bütçem var 6700 dusnuyorum ama gaming gecesine gelmedi ne alamayim ikinci el yonelsem mi
  18. İtadori17

Burdan ekran kartı alınır mı rx7600

İnce hesabda bu hafta 7600 bekliyorum gelmedj 2 tane 3050 geldi bende asusun 7600 modelini buldum 10k ya alınır mı burdan bı skinti yaşar miyim
  19. İtadori17

15 k bütçe ye alınabilecek leptoplar

Benim zaten bilgisayarım var bı arkadain bütçesi bu kadar en mantıklısı ne almak olur
  20. İtadori17

Intel arc b580 550 w yeterli olur mu

Ya paramda hazır çuma günü gaming gecesinden bişey almayı dusnuyorum ama fiyatı çok hoşuma gidiyo b580 sizce almalı mıyım gaming gecesinden iyi bişey dusmesse power supply değiştirmek istemiyorum
Geri