Arama sonuçları: *

• Users: x_Akki
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Ders çalışmak için tablet arıyorum

15-20k arası bütçem var kalemi olan ve fp olan bir tablet arıyorum lise 2 öğrencisiyim üniversiteye kadar götürecek bir makine arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. X

Sade oyuncu mouse önerisi

Bütçem 3k civarında bu mouse gözüme güzel geldi valorant gibi fps oyunları oynuyorum rahat ve kompakt bir kablosuz mouse arıyorım alınır mı değer mi önerilerinizi bekliyorum
  3. X

Film önerisi verebilirmisiniz

ramazanda birkaç gün sahura kadar otururum o süre içerisinde izlenicek güzel bir film/dizi önerisi lazım önerebileceğiniz birşeyler var mı
  4. X

Valorant fpsim neden düşük

işlemcim ryzen 5 5600g ekran kartım rtx 3060ti 8gb 16 gb ram var fakat ramlar 2667 mhz ve valorantta 100 ila 200 poligonda 250 400 arası alıyorum ne yapmam lazım ramlerin mhzlerini yükseltmeyi düşürmeyi bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum işlemciyi değiştirirsem ne alayım çok fazla bütçe...
  5. X

Hdd alcam ne almalıyım

harddisk alcam tavsiyelerinizi bekliyorum 512gb yada 1gb alcam bu ssdnin içine rekabetci oyunlar değilde hikayeli oyunlar atsam okuma yazma hızından dolayı sıkıntı çıkarır mı ? ucuz olursa iyi olur
  6. X

Escape the Backrooms

Escape the backroomsda biz arkadaşlarla level 5 e kadar geldik ve dün bu bölümde bırakalım yarın devam ederiz dedik şimdi ise level 5 den nasıl başlayacağız bilmiyoruz el centro modunda sadece başarımını aldığımız bölümleri bitirip çıkıyoruz fakat biz hikaye modundan level 5den devam etmek...
  7. X

Valorantta fpsim düştü neden ?

Valorantta normalde 150-350 arası fps gidip gelirken son 3 gündür 80 50-150 arasında gidip geliyor fakat bu bazen oluyor normalde fps değerlerim aynı ama rekabetçi maça girdiğim zaman 10 maçtan 4-5i böyle oldu bu fpslere düşüyor sistemim ryzen 5 5600g rtx 3060ti sizce neden olabilir ?
  8. X

Usb wifi dongle mi alayım yoksa router mi

Merhaba arkadaşlar evimdeki internetten telefonumda 100-150mbps arası alırken pcde önceden 80-120 arası idi şimdi 40-60 arası bunun bilgisayarımdaki wifi dongleden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yüzden size danışmak istedim bu dongleyi değiştirmek istiyorum sizce wifi router mi alıyım yoksa...
  9. X

Bilgisayarım belli aralıklarda (galiba) kendini yeniden başlatıyor

gece valoranta girdim error hatası aldım böyle virüs yersinde ard arda error hatası verir ya o şekil bi error hatası aldım sonrasında pcyi kapattım sabah açtım 45dakka önce reset attı pc kendine şimdi birdaha attı bu resetin kaynağını nasıl öğrenirim çok can sıkıcı bir şey olacak yoksa
  10. X

Internet çekmiyor yardımcı olur musunuz

arkadaşlar merhaba benim sorunum bikaç gün modemden ethernet kablosu bağlayamamam olucak fakat evde bir tane wifi donglem vardı onu taktım daha sonra 30-45 max 50-55 arası gidip geliyor fakat telefonumda aynı hız testimi yaptığımda ise 75leri görüyor ek olarak valorant/mc felan oynarken baya lag...
  11. X

Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum

normalde aklımda 2 3klık razer kulaklıklar vardı veya hyperx falan ama bu havit ürünü var zaten elimde bikaç tane ve memnunum biraz araştırınca 1200tl gibi bir fiyata kablosuz 7.1 ve 2.4ghz bağlantı seçenekli bir kulaklık görünce aklıma oturdu sizce almaya değer mi şu an bunu düşünüyorum bunun...
  12. X

Nvidia denetim masasını nası yüklerim

nvidia denetim masasını nasıl yüklüyecem arkadaşlar elimde apu 5600g sistem vardı rtx 3060 ti aldım daha sonra aygıt yöneticisinden vega 7yi devre dışı bıraktım rtx 3060 ti driveri indirmeye calıstım ancak nvidia app indi denetim masasını nası yüklerim
  13. X

İşlemci çekirdekleri işe yarar mı

Arkadaşlar merhaba benim elimde Ryzen 5 5600g bir pc var ve bu apu bir pc fakat 1 hafta oldu rtx 3060 ti taktırdım ancak fps beklediğim kadar yükselmedi mesela valorantta lowda 80-120 140 alırken şimdi 150-250 arası alıyorum ve bu 3060 ti ile yani sebebi işlemci odaklı oyun olduğu için işlemci...
  14. X

Roblox player açılmıyor

arkadaşıma daha yeni goodbyedpi yaptırdım ve roblox sitesine dc sitesine falan herşeye girdi fakat roblox playere giremiyor açılmıyor
  15. X

Sizce pazarımdan neleri alayım

açıkçası benim şu an düşündüklerim blup blup vandal ve soğuk çelik op
  16. X

Valorantta fpsm düşük mü

pcim ryzen 5 5600g ve ben 100 140fps falan alıyorum 16:9da monitörüm zaten 100hz fakat bu benim için bikaç aydır yeterli olduğu için sorun yoktu sonra arkadaşımın tavsiyesiyle 4:3 oynadım yaklaşık 2 3 hafta sonra tekrar 16:9da oynamaya başladım fakat bu sefer 100 120 veya 90fpslere kadar düşüyor...
  17. X

Mouse arıyorum fiyat bandı 1500

Valorant lol cs falan oynuyorum elimde g300s vardı sol tık switchinde temassızlık oluyor ve spray atarken bi anda kesilince çok tatsız bir durum oluyor bunun için içinde driveri bulunan olursa kablosuz bir mouse arıyorum yurt dışındanda alabilirim
  18. X

3060 mı 3070 ti mi almalıyım

Okulumun orda bilgisayarcı var oraya gittim çıkışta dün 11bin TL'ye sıfır 3060 12 gb mi almak mantıklı yoksa 2 bin daha koyup 3070ti mi almak mantıklı
  19. X

Conquerors 2.1 ekran yırtılması

pc apu sistem conquerors gibi 500mblik bir oyunu kaldıramayacak bir pc oldugunu düsünmüyorum fakat ekranımda yırtılmalar oluyor işlemci 5600g
  20. X

Tlaunchere tıklayınca ne bir hata alıyorum nede bir tepkime

mc oynamak istedigimde tlaunchere tıklıyorum fakat ne bir tepkime nede bir hata yazısı karşıma çıkmıyor kaç defa appdatadan silip yükledim yönetici olarak başlattırdım sonuç aynı çözüm önerisi verir misiniz eğerki yoksa farklı güvenilir bir launcher biliyorsanız yazabilir misiniz
Geri