Arama sonuçları: *

• Users: Squiks
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Kernel 41 sorunu alıyorum

Sistemim : 7500f Gigabyte B650m s2h Xpg Lancer ddr5 2x8 ram Asrock phantom gamıng rx6800 Highpower 750w Kioxia exceria G2 1tb Sorun : Son 2 haftadır bilgisayarda kitlenmeler oluyor ve Kernek63,41 sorunları alıyorum Yaptıklarım : Ddu ile temiz kurulum yaptım olmadı Format attım olmadı Occt...
  2. S

Merhaba internet hızım modemle alakalı mı

Arkadaşlar ayarlardan baktığımda internetimi böyle gösteriyor 866mbps gösteriyor veya 900 leri görüyor fakat ben speedtest yaptığımda 16mbps alıyorum internetim iyi değil mi veya modemimde mi sorun var yardımcı olur musunuz
  3. S

Çözüldü✓ AOC 24G4XE MONİTÖR KOLU OLUYOR MU?

bu monitörün arkası yuvarlak bu yuvarlağı sökmeli miyim nasıl takicam monitör kolunu arkada vida girişleri yok??
  4. S

Çözüldü✓ B650M S2H Anakartındaki işlemci korumasını nasıl çıkartmalıyım

Assagi fotoğrafı birakacagim korumayı nasıl cikartabilirim zarar vermek istemiyorum @Trifact
  5. S

Çözüldü✓ 6800xt ve R5 5600, 1080p de darboğaz yapar mı

Yardımcı olursanız çok sevinirim eğer darboğaz varsa 7500f alacağım iyi forumlar
  6. S

Çözüldü✓ Uyuşmayan Parçalar veya Kötü Parçaları Söyler, Yardımcı Olur Musunuz?

Psu ve Kasayı 0 alıyorum sorun olmaması için. Amd rx6800, Ryzen5 7500f, Team T-Force Vulcan Black 2x8 Ddr5 5200mhz ram, Asus A620 Prime mk MATX anakart, Samsung PM981 512gb ssd Sizce Sistemde Uymayan Veya Kötü Kalitesiz Parça Varmı Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Bu Daha İlk Konum...
Geri