S

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• S
      Squiks, Kernel 41 sorunu alıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Napabilirim
    • S
      @AirLife @NuriCans 2 gündür sorunsuz kullanıyordum bugün gene gitti hasta eder insanı
    • S
      Emin misiniz
    • S
      Hocam burdaki neredeyse herşeyi yaptım kalanlarıda yarın yapacağım teşekkürler 1769559031 Hocam o kadar emin konuşmayalım bence çünkü işlemci testinden...
    • S
      Cinebench24 de multicpu testim bittikten 10 saniye sonra kapandı artık yatıyorum hocam yoruldum iyi geceler 1769558800 yaptım hocam 3 kere 2 sinde sorun...
    • S
      deniyecegim hocam şimdi cinebench24de cpu multi core ve single core yapıyorum son 20 dakikadır PC kapanmadı ve olay günlüğü boş
    • S
      Prime95 ve cinebench24 testleride sorunsuz bitti ayrıca son kapanmalarla ilgili şunları aldım hocam
      • 1000151897.webp
      • 1000151898.webp
    • S
      Tamamdır hocam 1769556627 2.dakikada PSU testini durdurdum bu sefer kapanmadı tekrar başlatıyorum 5.dakikada durduracağım tekrardan 1769556971 5 de...
    • S
      Furmark testi sorunsuz 2dakika oldu avg FPS 221 ile normal değer ise 250ymis neden altında bilmiyorum ayrıca psum 700W acaba yetersiz olabilir mi
    • S
      İşlemcimin garantisi bitti maalesef illa masraf ettirecek bana ya, ayrıca occtde 3d adaptive ekran kartı testim 2 dk yaptım hiçbir sorun bulunamadı şimdi...
    • S
      Güç testini durdurduktan hemen sonra kapandı 3 gün önce ekran kartını yaptığımda oda sorunsuzdu
    • S
      Hepsini yaptım hiçbir sorun yoktu şimdi tekrardan yapıyorum güç testi 5 dakika yaptım hiçbir sorun çıkmadı diğer testleri yapacağım 1769555664 hocam bu 5...
    • S
      Şu anda açıldı occt güç testi yapıyorum 1769555402 Başka bir 3 lü prizde denedim hocam ayrıca şuan 2 dakikada hiç bir sorun çıkmadı occtde powerde devam...
      • 1000151893.webp
    • S
      Açılıp kapanmazsa yapacağım hocam ama 3 gün önce occtde tüm testleri başarılı geçmişti
    • S
      Açılıp hemen kapanıyor 1769555096 PC açıldığı gibi kapanıyor yapamıyorum şuan
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,794
Üyeler
190,806
Son üye
MyEo
Geri