hiç whea almamışım
1791471746
ekstra güç kaynağım yok temiz kurulum derken windowsu sıfırdan diyorsanız yaptım biosu güncellemedim henüz sadece ayarları sıfırladım igpu kapattım şimdi bi 5-6dk psu testi yapıp ss atıcam sonra valo girip tekrar atarsa biosu güncelleyeceğim başkada yapabileceğim...
şimdi ddudan yüklülere bakıp igpuya bakacağım sonra bios ayarlarını sıfırlayıp test edeceğim tekrar olursa biosu yeniden indiricem okey midir
1791470978
hocam bazılarında hala amd diyor nasıl temizzlicem onları şimdi igpuya bakacağım pcyi kapatıyorum
hocam sorun devam etmiyor fakat valorantta bir hata alıyorum oda ekran kartı driverindenmiş eski bi sürüm yükleyeceğim birdaha bir şey yaşarsam buraya gelirim ayrıca müsait olunca memtest86yi yapicam
hocam nasıl yapacağım bilmiyorum birde şöyle bir şey söyleyeceğim 2 ramim var 2 slot anakart ve 2 sini takarsam hala görüntü yok ama tek tek birer birer takınca ikisininde görüntüsü var
1791139662
yapıyorum
şimdi yapıyorum
1791114778
ramler 6000mhzz expo kapalı rx6800 de dual çalışıyodu kernel41 sorunu yaşayıp gpu değiştim şuan ssadece birini takınca görüntü geliyor