Squiks isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kernel41 Hatası Tekrardan

realtek family controller denen şeyi resetledim ve hiç hata almıyorum valoranttaki sorun buymuş
  2. S

hocam maçtaydım gene attı maç bitsin yapıp foto atıcam
  3. S

bundan oluyo olabilir mi hocam birde ekleyeyim sorunu sadece valorant oynarken alıyorum şuan muhtemelen yazılımsal yani
  4. S

tam 13dk fullde çalıştırdım ve hiç hata çıkmadı veya kapanmadı hocam bence sistemde duran bazzı amd dosyalarından oluyor bu ya
  5. S

hiç whea almamışım 1791471746 ekstra güç kaynağım yok temiz kurulum derken windowsu sıfırdan diyorsanız yaptım biosu güncellemedim henüz sadece ayarları sıfırladım igpu kapattım şimdi bi 5-6dk psu testi yapıp ss atıcam sonra valo girip tekrar atarsa biosu güncelleyeceğim başkada yapabileceğim...
  6. S

bios ayarlarını sıfırlayıp sadece expoyu açtım ve igpu kapattım
  7. S

şimdi ddudan yüklülere bakıp igpuya bakacağım sonra bios ayarlarını sıfırlayıp test edeceğim tekrar olursa biosu yeniden indiricem okey midir 1791470978 hocam bazılarında hala amd diyor nasıl temizzlicem onları şimdi igpuya bakacağım pcyi kapatıyorum
  8. S

sürücüleri ve windowsu ressetleniştim zaten 2 gündür olmuyou bugün gene başladı 1791402511 o ne oluyo hocam
  9. S

1791401302 tekrar 3dknone hatası alıyorum valorantta sadece yardım edermisiniz
  10. S

hocam çift ram takıp expo açtım ve gariptir ki görüntü geldi memtestte sorunsuzz çıktı umarım daha şu lanet sorunu yaşamam ne diyorsunuz
  11. S

hocam sorun devam etmiyor fakat valorantta bir hata alıyorum oda ekran kartı driverindenmiş eski bi sürüm yükleyeceğim birdaha bir şey yaşarsam buraya gelirim ayrıca müsait olunca memtest86yi yapicam
  12. S

hocam nasıl yapacağım bilmiyorum birde şöyle bir şey söyleyeceğim 2 ramim var 2 slot anakart ve 2 sini takarsam hala görüntü yok ama tek tek birer birer takınca ikisininde görüntüsü var 1791139662 yapıyorum
  13. S

sorun yoktu fakat valorant oynarken böyle bir hata aldım ayrıca driver çöktü yazısı geldi ama kernel41 yaşanmadı
  14. S

driverleri tamamen temizledim windowsu tekrar kurdum birdaha yaşarsam buraya döneceğim
  15. S

şimdi yapıyorum 1791114778 ramler 6000mhzz expo kapalı rx6800 de dual çalışıyodu kernel41 sorunu yaşayıp gpu değiştim şuan ssadece birini takınca görüntü geliyor
Geri