Kernel41 Hatası Tekrardan

şimdi ddudan yüklülere bakıp igpuya bakacağım sonra bios ayarlarını sıfırlayıp test edeceğim tekrar olursa biosu yeniden indiricem okey midir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bazılarında hala amd diyor nasıl temizzlicem onları şimdi igpuya bakacağım pcyi kapatıyorum
bios ayarlarını sıfırlayıp sadece expoyu açtım ve igpu kapattım

Deneyebileceğin güç kaynağı var mı?
Driver çöküyor çökmesine de buna ne sebep oluyor.
Normalde ram de buna neden olabilirdi onu ayrıştırdık.
ani voltaj dalgalanmalarını psu kendi içinde filtreleyemediğinde de böyle şeyler olabiliyor.
Sen temiz kurulum yapıp manuel bios güncellediğin için driverın çakışması gibi bir durumdan pek şüphelenmiyorum.
Şu igpu kapatıp bios güncelle sonra psu teste sok bakalım

whea hatası alıyor musun ona bak
hiç whea almamışım

Deneyebileceğin güç kaynağı var mı?
Driver çöküyor çökmesine de buna ne sebep oluyor.
Normalde ram de buna neden olabilirdi onu ayrıştırdık.
ani voltaj dalgalanmalarını psu kendi içinde filtreleyemediğinde de böyle şeyler olabiliyor.
Sen temiz kurulum yapıp manuel bios güncellediğin için driverın çakışması gibi bir durumdan pek şüphelenmiyorum.
Şu igpu kapatıp bios güncelle sonra psu teste sok bakalım
ekstra güç kaynağım yok temiz kurulum derken windowsu sıfırdan diyorsanız yaptım biosu güncellemedim henüz sadece ayarları sıfırladım igpu kapattım şimdi bi 5-6dk psu testi yapıp ss atıcam sonra valo girip tekrar atarsa biosu güncelleyeceğim başkada yapabileceğim bişey var mı bu arada çok teşekkür ederim size çok yardımcı oluyorsunuz size bi destek olma şansım var mı
ayrıca bu dduda hala bazı şeyler amd gözüküyor o neden

hiç whea almamışım

ekstra güç kaynağım yok temiz kurulum derken windowsu sıfırdan diyorsanız yaptım biosu güncellemedim henüz sadece ayarları sıfırladım igpu kapattım şimdi bi 5-6dk psu testi yapıp ss atıcam sonra valo girip tekrar atarsa biosu güncelleyeceğim başkada yapabileceğim bişey var mı bu arada çok teşekkür ederim size çok yardımcı oluyorsunuz size bi destek olma şansım var mı
bana yardımcı olma şansın yok.
onlar işlemcinin driverları biri de ıgpunun

hiç whea almamışım

tam 13dk fullde çalıştırdım ve hiç hata çıkmadı veya kapanmadı hocam bence sistemde duran bazzı amd dosyalarından oluyor bu ya

tam 13dk fullde çalıştırdım ve hiç hata çıkmadı veya kapanmadı hocam bence sistemde duran bazzı amd dosyalarından oluyor bu ya
eğer devam ederse denemek için güç kaynağı olan biri varsa rica edersin.

bundan oluyo olabilir mi hocam
birde ekleyeyim sorunu sadece valorant oynarken alıyorum şuan muhtemelen yazılımsal yani

Ekler

• Desktop Screenshot 2026.10.08 - 17.43.15.28.webp
    Desktop Screenshot 2026.10.08 - 17.43.15.28.webp
    83.2 KB · Hit: 5
bundan oluyo olabilir mi hocam
birde ekleyeyim sorunu sadece valorant oynarken alıyorum şuan muhtemelen yazılımsal yani
hocam occt yapmısken occt testınınde fotosunu eklesen ya? orda 12v+ 5v+ olur onların fotosunuda gonder sana zahmet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,413
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri