Arama sonuçları: *

• Users: Yigit35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Altyapı Yok Evimde Mobil Modem Alsam Kendi Kendi Hattımı Taksam Çalışır Mı

Evimde alt yapı yok vdsl bile bağlayamıyorum kendi internetimi paylaştığımda ping oluyor cs de takılmalar oluyor süperbox fiyatları da çok pahalı yardımcı olacak bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim 50 gb bile yeter bana sadece cs valo oynamak için lazım
  2. Y

Sistemime Uygun Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim

Vatan gece indirimlerinden dün 7500f aldım bugün de mediamarkttan corsair vengance rgb 32 gb c36 ram aldım bu ikisine uygun fiyat performans hangi anakartı alabilirim vatan gece indirimlerinde bütçe 4000 tl [H3 id=''][/H3]
  3. Y

Asus Tuf Gaming A620M Plus DDR5 Mi Yoksa Msi Pro B650M-E Mi Tercih Etmeliyim?

Asus Tuf Gaming A620M Plus DDR5 Anakart (Garantili) 2.el 4 bin tl buldum Msi PRO b650m e vatandan indirimle 3600 tl 7500f işlemci almayı planlıyorum hangi anakart daha mantıklıdır ya da 4 bin tl ye kadar sıfır ikinci el hangi anakartı tercih etmeliyim?
  4. Y

Hangi Anakart+İşlemci+Ram Üçlüsü Mantıklı Olur

ANAKART: ASUS B650M-R AM5 DDR5 2XM2SATA USB3.2 İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 7500F RAM: CRUCIAL PRO 2X16 GB DDRS 5600 MHZ (KİT PERFORMANS SOGUTUCULU) +AMD ORJİNAL STOK FAN 11.000 Tl ASUS A620M K RYZEN 5 7500F TRAY İŞLEMci THULL WORTEX 16 GB 5600 MHZ CL46 11.000 Tl 11.600 bütçem var ddr5 sisteme geçmek...
  5. Y

10.000 12.000 Arası Bütçe İle Hangi Tercihi Yapmam Doğru Olur?

Tabletimi satıp elimde 10-12 bin arası bütçem olucak.Kendime yeni bir ekran kartı mı almalıyım,yoksa ddr5 bir sisteme mi geçmeliyim dahili ekran kartıyla devam edip? Genellikle cs2 valorant fifa tarzı oyunlar oynuyorum Mevcut sistemim şu şekilde; R5 3600 Gtx 1660 ti 3200 mhz 16 gb ram 1 tb ssd...
  6. Y

Windows 11 Görev Çubuğuna Tıklayamıyorum Yardımm!

Bilgisayar ilk açıldığında herhangi bir sorun problem yok ama belirli bir süre geçtiğinde 3 4 dk sonra oyundan alt tab yaptığımda veya chrome dayken görev çubuğunda uygulamalara tıklamak istediğimde tıklanmıyor.Bilen daha önce başına gelmiş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim...
  7. Y

RX 6700 XT EKRAN KARTI İÇİN KAÇ WATT PSU GEREKİR MİNİMUM?

RX 6700 XT TABLETİMLE BU EKRAN KARTIMI TAKASLAYACAĞIM.600W BRONZE SERTİFİKALI BİR PSU SAHİBİM YETERLİ OLUR MU?.İŞLEMCİMİ DE R5 3600 DEN 5600 E YÜKSELTMEYİ PLANLIYORUM.YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM😇
  8. Y

Çözüldü✓ Bilgisayar Kasamın Modeli Lazım!!

Bilgisayar kasamın modelini internette bulamıyorum ekran kartı takmak istiyorum içinin ölçülerini öğrenmem gerekiyor
  9. Y

S24fe one uı 7 güncellemesi gelmiş

S24fe one uı 7 güncellemesi an itibariyle gelmiş dostlar gözümüz aydın:)
  10. Y

Instagram İnstagram Açılmıyor Sadece Bende Mi Açılmıyor?

Samsung Galaxy s24fe kullanıyorum instagarmı açmak istediğimde siyah ekranda kalıyor herhangi bir güncelleme mevcut değil
  11. Y

Trendyol Express Kargocusu Olmak İstiyorum

Trendyol express kargocusu olmak istiyorum ama kazanç ve tecrübe ile ilgili yeterli bilgi bulamadım 3.5³ bagaj alanı gerekiyormuş bütçene fiorino uyuyor fiorino ile yapabilir miyim çalışan tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  12. Y

Tek Hat Kayıtlı Ömürlük Ucuz iPhone!!

Belirttiğim başlıkla Instagram da iPhone satıyorlar alan edem var mıdır bunun dümeni nedir çözemedim. Yurtdışı cihaz süresiz numaranıza kayıt ediyoruz satmak isterseniz satamıyorsunuz fiyatlarımız bu yüzden uygun yazıyor iPhone 13 pro max 10bin tl 12 pro max 8 bin tl :) şaka gibi fiyatlar bunun...
  13. Y

Pci-e x4 dönüştürücü aldım ama ssd görmüyor

pci-e x4 dönüştürücü aldım ama ssd görmüyor ssd yi taktım slota da taktim dönüştürücüyü ama bilgisayarımda gözükmüyor ekstra yapmam gereken bir şey var mı bilgisi olan arkadaşlar dönüş sağlayabilir mi çok sevinirimm
  14. Y

Claws Nexus Air v1 Alınır Mı? Değiştirmeye Gerek Var Mı?

https://app.hb.biz/F4o0PJeMs1Hm Gamepower ursa kullanıyorum beni idare de etti şimdiye kadar ama kablosuz mouse a geçmek istiyorum sizce alınır mı geçmeye değer mi?
  15. Y

3D Yazıcıdan Pedal Seti Yapmak İstiyorum Yay Bulamıyorum Yardımm!

Arkadaşlar iyi günler kendime debriyaj pedalı yapmak istiyorum baskılarını aldım fakat uygun bir yay bulamadım. İnternetten biraz bakındım n11 de egea debriyaj yayı önerilmiş fakat yay aşırı sert Fiat siena geri vites çekme yayı buldum ama o da sert midir güvenemedim böyle bir proje yapan yay...
Geri