Arama sonuçları: *

• Users: mtacarr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bilgisayar uyku modundan çıktıktan sonra bir süre ses gelmiyor

Merhaba, yaklaşık 1-2 haftadır yaşadığım bir problem var. Bilgisayarım Windows 11 ve uyku modundan uyandırınca yaklaşık 5 dakika falan ses gelmiyor. Aşağıdan ses ayarlama butonuna basıp ses seviyesine tıkladığımda Windows'un uyarı sesi geliyor ancak ne tarayıcıda ne de bilgisayarımdaki mp4...
  2. M

Aigo GM80 Pro vs Throne Raito RefleX vs VXE R1 SE

Merhaba, bu 3 mouse arasında kaldım. Üçünde de PAW 3395 sensör olduğu söyleniyor, sadece VXE'deki SE takısı var bir farkı var mı bilmiyorum. Bana göre fiyat olarak en mantıklısı Aigo, görüntü olarak ise Throne. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Bu arada beyaz renk takıntım yok, hatta...
  3. M

Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 alınır mı?

Merhaba, uzun süreler sıkıntı çıkarmadan beni götürebilecek bir mouse'a ihtiyacım var. Bütçem maalesef bu kadar, daha fazlasına çıkamıyorum. Sizce alınır mı? 300 liralık bir kuponum var, buna göre değerlendirebilirsiniz. https://gank.com.tr/machenike-l7-mix-tri-mode-3395-siyah-gaming-mouse-81
  4. M

Switch V1 mi Switch Lite mı?

Merhaba, uzun haftalardır bir Nintendo Switch modeli arayışındayım. Pazartesi görüşmek üzere iki farklı kişiyle anlaştım fakat halen karar verebilmiş değilim. Switch V1 bilenler vardır belki Kızılay'daki tüp üst geçit oyuncakçılarından birinde, 6750 TL nakit para olarak verebileceğini ve...
  5. M

1600-1700₺ bandında çekim gücü yüksek modem önerisi

Merhaba, şu an internet sağlayacağımızın verdiği ZTE ZXHN H3600 model modemi kullanıyoruz fakat çekim gücü bize düşük geliyor. Fiber destekli maksimum 1600-1700 ₺ bandında çekim gücü yüksek bir modem önerir misiniz?
  6. M

Öneri 750 TL Mouse Önerisi

Merhaba, 750 TL gibi bir bütçem var. Kablosuz olması benim için iyidir fakat kablolu olup daha iyi seçenekler varsa değerlendirebilirim. Genelde CS oynuyorum fakat daha çok eğlencesine oynuyorum, yani çok rekabetçi bir fareye ihtiyacım yok. Renk olarak beyaz ve siyah fark etmez fakat delikli...
  7. M

Yardım IPad 9. Nesil Cihazımı iPadOS 17.7.2 Sürümüne Güncellemeli Miyim?

Merhaba, 1 aylık iPad 9. nesil cihazım var. Şuan içerisinde iPadOS 16.6 yüklü. Sürüm ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok. Tek sıkıntım Microsoft'un bir kaç uygulamasını indiremiyorum o kadar. Örneğin Android ve Windows cihazımdan notlarıma erişebilmek için OneNote kurmak istiyorum fakat sürüm...
  8. M

Gamepass Hesap Satın Alımı Tehlikeli mi?

Merhaba, gamepass için hesap satışlarında verilen maili microsoft store uygulamasında açmak gerekiyor. Yani bilgisayarda tanımadığın birisinin maili girili oluyor. Bunun bir tehlikesi var mı?
  9. M

Teknosa outlet ürün alınır mı?

Merhaba, hatırlarsanız Razer'ın Barracuda X modeli bir iki gün önce kısa bir süreliğine Vatanda 1990 lira gibi bir fiyata satıldı ve ben bu indirime yetişemedim, oldukça da moralim bozuldu. Bugün bir anlık gaza gelerek internetten teknosanın outlet mağazasından aynı kulaklığı 2500 TL gibi bir...
  10. M

40 bin ₺ gaming laptop önerisi

Merhaba, bir arkadaşımın bir gaming laptopa ihtiyacı var. Bütçesi 40 bin ₺ kadar, fazlasını zorlayamaz. Şuanlık şu 3 laptopa bakıyor...
  11. M

Öneri iPad 9. Nesil mi S9 FE mi?

Bir tablete ihtiyacım var. Tableti kullanma amacım genel itibari ile not tutmak. iPad taksitli 11500e alabiliyorum, 500-700 TL'ye de palm rejection özellikli bir kalem düşünüyorum. S9FE'yi de 12350 TL gibi bir fiyata alabiliyorum. Sizce hangisi mantıklı? Bu arada maalesef daha fazla bütçe...
  12. M

Öneri Tab S6 Lite mı 12 bin TL'ye başka tablet mi?

Merhaba, şuan derste not almak ve arada sırada dizi film izlemek için bir tablete ihtiyacım var. Şuan S6 Lite amazonda 7700 TL gibi bir fiyata satılıyor ve öğrenci vergi indiriminden faydalanabiliyorum. Ancak kafamı karıştıran nokta şu, bütçeyi zorlayarak 12 bin TL seviyelerine çıkıp S9 FE gibi...
  13. M

Öneri 7000 TL'ye kadar tablet önerisi

Merhaba, okulda artık defter kullanmak pek pratik olmadığı için bir tablet arıyorum. Bütçem maksimum 7 bin ₺ ve dediğim gibi okulda kullanacağım için kalem ile uyumlu olması önemli. Tableti not almak, PDF'leri açmak ve video izlemek gibi hafif işler için kullanacağım, oyun kuracağımı bile...
  14. M

Redmi Note 9 Pro Sim Görüyor Ama Çalışmıyor

Merhaba, kısa süre kullanmak için ödünç aldığım bu cihaza sim kartımı taktım ve sim kartımı gördü fakat telefon çekmiyor. Ya servis yok diyor ya da yalnızca acil aramalar için diyor. Bir süre sonra kendi kendine hat çekmeye ve arama yapabilmeye başlıyor fakat eğer ki mobil veriyi açarsam direkt...
  15. M

Ekranı açılmayan telefonun yedeği nasıl alınır?

Merhaba, telefonu suya düşürdüm. Telefonun şu an ekranı açılmıyor ve cihaz içerisindeki fotoğrafların yedeğini ve WhatsApp konuşma yedeklerini almam gerek. Telefonu bilgisayara bağladığımda telefon gözükmüyor, sanırım gelen bildirimden onaylamam gerek fakat telefonu açamıyorum. Yedeklerimi...
  16. M

Öneri 1500 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Merhaba, bir oyuncu kulaklığına ihtiyacım var. İlk başta Havit Gamenote H2230D düşünüyordum fakat işe yaramaz olduğunu görünce üstüne 1000 TL daha ekleyerek 1500 TL bütçe ayırdım fakat yine kulaklık bulamıyorum. 1500 TL'nin üzerine çıkmam biraz zor, eğer çıkarsam bu bütçeyi başka bir parçada...
Geri