1 yıldır Applenin Magsafe kılıfını kullanıyorum herhangi bir iz veya benzeri şey olmadı, belki çok dandik ürünler sorun yapabilir ama.
Gerçi birkaç ay...
Merhaba, internetten (Fibaks'tan) magsafe halkalı şeffaf kılıf aldım ancak ürün elime ulaştıktan sonra bir soru takıldı kafama. Bu halka tarafı çok hafif...
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Peki şuanlık eklediğim görselde ekran sürem nasıl? %80-%20 arası kullanmıştım ve cihaz ile 2. günüm. Çoğunluk olarak wifi...
Hallettim arkadaşlar. Sonradan bu sorunu yaşayabilecek olanlar için de çözümü anlatayım. Bir kaç yerde dosya sayısını azaltmanın veya çağrı kayıtlarını...
Merhaba, yeni aldığım iPhone cihazıma eski Samsung telefonumdan WhatsApp'ı kopyalamaya çalışıyorum. İlk denememde gece bırakmıştım sabaha hata vermiş. Şimdi...
Hocam iPad 9. Nesil tabletim ile birlikte gelen orijinal şarj adaptörü ve telefon ile birlikte gelen kabloyu kullanacağım. Sorun olmaz sanırım değil mi?
Merhaba, bugün 16e aldım ve telefonu yarın teslim alacağım. Telefonu kutudan ilk çıkardığımdan itibaren %80 şarj sınırlandırmasını açıp %20-%80 kuralına...