Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayar uyku modundan çıktıktan sonra bir süre ses gelmiyor

Hocam böyle yapınca tamamen çözülecek mi? Çünkü kısa süreli bilgisayardan kalktığımda kapatmamak için uyku moduna alıyorum.
  2. M

Bilgisayar uyku modundan çıktıktan sonra bir süre ses gelmiyor

Merhaba, yaklaşık 1-2 haftadır yaşadığım bir problem var. Bilgisayarım Windows 11 ve uyku modundan uyandırınca yaklaşık 5 dakika falan ses gelmiyor. Aşağıdan ses ayarlama butonuna basıp ses seviyesine tıkladığımda Windows'un uyarı sesi geliyor ancak ne tarayıcıda ne de bilgisayarımdaki mp4...
  3. M

Aigo GM80 Pro vs Throne Raito RefleX vs VXE R1 SE

Teşekkürler hocam, Aigo'yu satın aldım. Teknoloji işi şans işi, umarım umduğum kadar uzun süre sıkıntı yaşatmadan beni götürür.
  4. M

Peki Aigo ve Throne arasından hangisini önerirsiniz hocam?
  5. M

Merhaba, bu 3 mouse arasında kaldım. Üçünde de PAW 3395 sensör olduğu söyleniyor, sadece VXE'deki SE takısı var bir farkı var mı bilmiyorum. Bana göre fiyat olarak en mantıklısı Aigo, görüntü olarak ise Throne. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Bu arada beyaz renk takıntım yok, hatta...
  6. M

Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 alınır mı?

Merhaba, uzun süreler sıkıntı çıkarmadan beni götürebilecek bir mouse'a ihtiyacım var. Bütçem maalesef bu kadar, daha fazlasına çıkamıyorum. Sizce alınır mı? 300 liralık bir kuponum var, buna göre değerlendirebilirsiniz. https://gank.com.tr/machenike-l7-mix-tri-mode-3395-siyah-gaming-mouse-81
  7. M

Medimarkt 3 al 2 öde Steelseries nova 5 3800₺

Arkadaşımla aynı dönemde aldık benimki kronik menteşe problemini 2. ayda yaşatıp kırıldı, arkadaşımınki sapasağlam. Çok fazla anlamam ama ss'in bass performansını da daha çok beğenmiştim.
  8. M

Switch V1 mi Switch Lite mı?

Merhaba, uzun haftalardır bir Nintendo Switch modeli arayışındayım. Pazartesi görüşmek üzere iki farklı kişiyle anlaştım fakat halen karar verebilmiş değilim. Switch V1 bilenler vardır belki Kızılay'daki tüp üst geçit oyuncakçılarından birinde, 6750 TL nakit para olarak verebileceğini ve...
  9. M

1600-1700₺ bandında çekim gücü yüksek modem önerisi

Merhaba, şu an internet sağlayacağımızın verdiği ZTE ZXHN H3600 model modemi kullanıyoruz fakat çekim gücü bize düşük geliyor. Fiber destekli maksimum 1600-1700 ₺ bandında çekim gücü yüksek bir modem önerir misiniz?
  10. M

Öneri 750 TL Mouse Önerisi

Şuan 2 mouse arasında kaldım. Birisi konuda bahsi geçen Glorius, diğeri ise Claw's Nexus Air V1. Claw's değişebilir kapağa sahip olması ve kablosu olması yönünden ilgimi çekiyor. Karar veremedim açıkçası.
  11. M

Hocam bu fiyata gerçekten kaliteli fakat gözenekli tasarım beni rahatsız ediyor. Tutuş olarak denemedim fakat görseli içimi rahatsız ediyor.
  12. M

Merhaba, 750 TL gibi bir bütçem var. Kablosuz olması benim için iyidir fakat kablolu olup daha iyi seçenekler varsa değerlendirebilirim. Genelde CS oynuyorum fakat daha çok eğlencesine oynuyorum, yani çok rekabetçi bir fareye ihtiyacım yok. Renk olarak beyaz ve siyah fark etmez fakat delikli...
  13. M

Yardım IPad 9. Nesil Cihazımı iPadOS 17.7.2 Sürümüne Güncellemeli Miyim?

Merhaba, 1 aylık iPad 9. nesil cihazım var. Şuan içerisinde iPadOS 16.6 yüklü. Sürüm ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok. Tek sıkıntım Microsoft'un bir kaç uygulamasını indiremiyorum o kadar. Örneğin Android ve Windows cihazımdan notlarıma erişebilmek için OneNote kurmak istiyorum fakat sürüm...
  14. M

Gamepass Hesap Satın Alımı Tehlikeli mi?

Halen oluyor hocam, teşekkür ederim. Hocam oyunu indirip hesaptan çıkış yapınca hala oynamaya devam edebiliyorum.
  15. M

Hocam ayarlardaki hesaplar kısmında o hesabın kalması nedense tedirgin etti, bu bir sıkıntı oluşturur mu sizce? Uzaktan erişim açısından falan.
  16. M

Hangi oyunu bu şekilde oynadınız hocam?
  17. M

Merhaba, gamepass için hesap satışlarında verilen maili microsoft store uygulamasında açmak gerekiyor. Yani bilgisayarda tanımadığın birisinin maili girili oluyor. Bunun bir tehlikesi var mı?
  18. M

Teknosa outlet ürün alınır mı?

Sağ olasın hocam teşekkür ederim, o şekilde yapacağım.
  19. M

Outlet nedir diye sorduğumda "Outlet ürünler seri sonu, kutu hasarlı ya da bir sebepten iade edilmiş ürünlerdir. Yapılan kontrollerde ürünün yeniden satışa sunulmasında bir sakınca olmadığı görülmüştür. Outlet ürün grubuna dahil olmasının sebepleri de belirtilerek yeniden sizlerin beğenisine...
  20. M

Hocam müşteri hizmetleri ile konuştuğumda 1 sene garantili dedi. Teknosa tarafından mı yoksa marka tarafından garanti mi diye sorduğumda da marka tarafından olduğunu söyledi. Üründe sıkıntı varsa çizik vs. onu açıklamada belirtiyor, bunda sadece kutu hasarını belirtmiş.
Geri