Merhaba, internetten (Fibaks'tan) magsafe halkalı şeffaf kılıf aldım ancak ürün elime ulaştıktan sonra bir soru takıldı kafama. Bu halka tarafı çok hafif bir şekilde içine doğru göçük. Zamanla telefonun arkasında yuvarlak bir iz falan bırakır mı uzun süre kullanan var mı böyle kılıflardan?
39800 gibi bir fiyattı sanırım MediaMarkt'ten aldım hocam.
Hocam telefonu alırken iOS 26 ile karşılaşacağımı unutmuşum kafamda iOS 18 ile karşılaşacağım diye kalmıştı keşke 18 olsaydı 26 çok hoşuma gitmedi dediğiniz gibi.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Peki şuanlık eklediğim görselde ekran sürem nasıl? %80-%20 arası kullanmıştım ve cihaz ile 2. günüm. Çoğunluk olarak wifi olmak üzere mobil veri ile beraber karışık kullandım.
https://hizliresim.com/47z7607
Hallettim arkadaşlar. Sonradan bu sorunu yaşayabilecek olanlar için de çözümü anlatayım. Bir kaç yerde dosya sayısını azaltmanın veya çağrı kayıtlarını silmenin yardımcısı olacağı söyleniyordu. Ben de yedeklerimi aldıktan sonra dosyalardaki WhatsApp'ın media klasörünün içerisindeki stickerlar da...
Merhaba, yeni aldığım iPhone cihazıma eski Samsung telefonumdan WhatsApp'ı kopyalamaya çalışıyorum. İlk denememde gece bırakmıştım sabaha hata vermiş. Şimdi her ikisini de şarja takıp tekrar başlattım ancak bir süredir toplam 27430 öğenin 26880'inde kaldı, %99.85'te şu an. Bu işlemi daha...
Hocam iPad 9. Nesil tabletim ile birlikte gelen orijinal şarj adaptörü ve telefon ile birlikte gelen kabloyu kullanacağım. Sorun olmaz sanırım değil mi?
Merhaba, bugün 16e aldım ve telefonu yarın teslim alacağım. Telefonu kutudan ilk çıkardığımdan itibaren %80 şarj sınırlandırmasını açıp %20-%80 kuralına uymalı mıyım yoksa bataryanın kullanımıma göre kendini kalibre edene kadar bu şekilde kullanmasam daha iyi mi olur?
Merhaba, yaklaşık 1-2 haftadır yaşadığım bir problem var. Bilgisayarım Windows 11 ve uyku modundan uyandırınca yaklaşık 5 dakika falan ses gelmiyor. Aşağıdan ses ayarlama butonuna basıp ses seviyesine tıkladığımda Windows'un uyarı sesi geliyor ancak ne tarayıcıda ne de bilgisayarımdaki mp4...
Merhaba, bu 3 mouse arasında kaldım. Üçünde de PAW 3395 sensör olduğu söyleniyor, sadece VXE'deki SE takısı var bir farkı var mı bilmiyorum. Bana göre fiyat olarak en mantıklısı Aigo, görüntü olarak ise Throne. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Bu arada beyaz renk takıntım yok, hatta...
Merhaba, uzun süreler sıkıntı çıkarmadan beni götürebilecek bir mouse'a ihtiyacım var. Bütçem maalesef bu kadar, daha fazlasına çıkamıyorum. Sizce alınır mı? 300 liralık bir kuponum var, buna göre değerlendirebilirsiniz.
https://gank.com.tr/machenike-l7-mix-tri-mode-3395-siyah-gaming-mouse-81
Arkadaşımla aynı dönemde aldık benimki kronik menteşe problemini 2. ayda yaşatıp kırıldı, arkadaşımınki sapasağlam. Çok fazla anlamam ama ss'in bass performansını da daha çok beğenmiştim.