Merhaba, yaklaşık 1-2 haftadır yaşadığım bir problem var. Bilgisayarım Windows 11 ve uyku modundan uyandırınca yaklaşık 5 dakika falan ses gelmiyor. Aşağıdan ses ayarlama butonuna basıp ses seviyesine tıkladığımda Windows'un uyarı sesi geliyor ancak ne tarayıcıda ne de bilgisayarımdaki mp4...
Merhaba, bu 3 mouse arasında kaldım. Üçünde de PAW 3395 sensör olduğu söyleniyor, sadece VXE'deki SE takısı var bir farkı var mı bilmiyorum. Bana göre fiyat olarak en mantıklısı Aigo, görüntü olarak ise Throne. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Bu arada beyaz renk takıntım yok, hatta...
Merhaba, uzun süreler sıkıntı çıkarmadan beni götürebilecek bir mouse'a ihtiyacım var. Bütçem maalesef bu kadar, daha fazlasına çıkamıyorum. Sizce alınır mı? 300 liralık bir kuponum var, buna göre değerlendirebilirsiniz.
https://gank.com.tr/machenike-l7-mix-tri-mode-3395-siyah-gaming-mouse-81
Arkadaşımla aynı dönemde aldık benimki kronik menteşe problemini 2. ayda yaşatıp kırıldı, arkadaşımınki sapasağlam. Çok fazla anlamam ama ss'in bass performansını da daha çok beğenmiştim.
Merhaba, uzun haftalardır bir Nintendo Switch modeli arayışındayım. Pazartesi görüşmek üzere iki farklı kişiyle anlaştım fakat halen karar verebilmiş değilim. Switch V1 bilenler vardır belki Kızılay'daki tüp üst geçit oyuncakçılarından birinde, 6750 TL nakit para olarak verebileceğini ve...
Merhaba, şu an internet sağlayacağımızın verdiği ZTE ZXHN H3600 model modemi kullanıyoruz fakat çekim gücü bize düşük geliyor. Fiber destekli maksimum 1600-1700 ₺ bandında çekim gücü yüksek bir modem önerir misiniz?
Şuan 2 mouse arasında kaldım. Birisi konuda bahsi geçen Glorius, diğeri ise Claw's Nexus Air V1. Claw's değişebilir kapağa sahip olması ve kablosu olması yönünden ilgimi çekiyor. Karar veremedim açıkçası.
Merhaba, 750 TL gibi bir bütçem var. Kablosuz olması benim için iyidir fakat kablolu olup daha iyi seçenekler varsa değerlendirebilirim. Genelde CS oynuyorum fakat daha çok eğlencesine oynuyorum, yani çok rekabetçi bir fareye ihtiyacım yok. Renk olarak beyaz ve siyah fark etmez fakat delikli...
Merhaba, 1 aylık iPad 9. nesil cihazım var. Şuan içerisinde iPadOS 16.6 yüklü. Sürüm ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok. Tek sıkıntım Microsoft'un bir kaç uygulamasını indiremiyorum o kadar. Örneğin Android ve Windows cihazımdan notlarıma erişebilmek için OneNote kurmak istiyorum fakat sürüm...