Arama sonuçları: *

• Users: TalisMann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TalisMann

PC açılmıyor ve the System has posted in safe mode hatası veriyor

Sistemi 1,5 ay oldu toplayalı normalde EXPO tweaked modunda kullanıyordum hiçbir sorun vs de yaşamadım. Ama şimdi ne olursa olsun sistem hata veriyor fotoğraftaki gibi EXPO tweaked de başlasa bile demin CS de olduğu gibi karakter sapıttı ve hata verdi oyun. Windows bir sorun ile karşılaştı...
  2. TalisMann

Shein dolandırıcılığı

Shein den ürün almaya çalıştım sonra ödeme yerinde kartımı girdim alma tuşuna bastım ödeme ile ilgili sıkıntı oldu kabul etmedi sonra ürün bekleyişe geçti yani parayı çekmesine rağmen ürün için ödeme tamamlanmadi kaldı öyle ben geri iptal ettim bunu sonra geri gelir dedim para tekrar aldım bu...
  3. TalisMann

Sapphire pulse rx9070xt sıcaklık değerleri normal mi ?

Kartı yeni aldım 2k bütün ayarlar ultra advanced settings de dahil fsr vs kapalı saf güçte rdr 2 oyanarken vram ve hotspot sıcaklığı fazla geldi ve kasanın gpu hizasındaki cam da ısınıyor sizce normal mi ? Özellikle Vram ve hotspot değerleri çok oynak oyundan çıkınca 2 3 dakikada gpu 40 hotspot...
  4. TalisMann

Kabloyu nereye takacağım

Bir kablo aklıma takıldı kasanın arkasında çektiğim gibi kablolar D-IN D-G yerine gidiyor bu kablo 3 pinli 1 tanesi karıştırmamak için boş yapılmış ben 5v d + yerine takabiliyorum anakartimda 3 tane var bundan add gen 2.1 2.2 ve 2.3 var bu kabloyu ben bunlara takabilirmiyim ne işe yarıyor bu...
  5. TalisMann

Thermalright Assassin X 120 Refined Se vs dark freezer x123

400tl daha ucuza dark freezer aldım sonra thermalright gördüm indirimdeymiş sizce iade edip thermalright mi almalıyım işlemci 7500f ikisinde de 4 ısı borusu var.Kullananlar yardım edebilir mi dark freezer ilerde sorun yaşar mıyım ne yapayım sizce ?
  6. TalisMann

9070xt sistem toplama

Şu an işlemciyi aldım yanlış uyumsuz bir parça yoksa devam ediyorum. Şu kötü dediğiniz bir parça var mı? Alayım mı şu an? 7500f Samsung 990pro 2tb ssd Raijintek cratos 850w psu...
  7. TalisMann

Corsair vengeance ram vs patriot viper

Patriot viper 16gb ddr5 6000mhz cl30 ram ile bu corsair ram arasında kaldım rgb olması beyaz olması daha iyi gözüküyor donanım sağlamlık olarak hangisi daha iyidir 1500tl fark vermeli miyim değer mi ...
  8. TalisMann

Parolapara kampanyası devam ediyor mu ?

Gaming gen den ürün alacağım bu parolapara kampanyası hala devam ediyor mu 400tl Cashback olayı ? Bir türlü doğrulama yapamadım başarısız diyor sürekli bıktım yüklü olan birisi bakabilir mi benim yerime .
  9. TalisMann

2.el 7900xt alınır mı ?

Normalde 9070xt düşünüyordum, 2.el 9 aylık 7900xt buldum nitro vapor x modeli sizce tercih edilir mi 26k fiyatı var.Kas gücü teknoloji olarak nasıldır ? 9070xt fiyatları bir türlü oturmadı kötüye kullanıyorlar bıktım artık ondan.Yoksa sıfır kapalı kutu 31 32 33 bandına pulse 9070xt mi alayım...
  10. TalisMann

Mchose ace 68 air vs g75 pro

İki model arasında kaldım 1000tl yakın para değer mi fazladan ? Hikayeli oyunlar oynuyorum klavyenin küçük olmaması lazım.Gecikme çok önemli değil fps oyunları çok girmiyorum.G75 pro kablosuz diğeri kablolu diye biliyorum.Kablosuz kullanmadım daha önce, çok gecikme olur mu ?
  11. TalisMann

Maksimum Bilgisayar güvenilir mi ?

Daha önce hiç konusu açılmamış.Maksimum bilgisayar sitesinden ürün alacağım 4k'ya bu site güvenilir mi daha önce alışveriş yapan var mı ?
  12. TalisMann

Boş kasa önerisi 3000TL

Boş kasa lazım kasa dan da anlamıyorum.Hava akışı iyi olsun dışarıdan hoş gözüksün yeter.9070xt gpu takacağım ve kule tipi soğutucu gpu desteği 330 dan yukarı olması lazım asus b650m-r anakart takacağım.Şuan 2 tane buldum ama nedense pek öneren yok forumlarda,diğer önerilen kasaların stok yok...
  13. TalisMann

Dying light 2 digital extras edition ana oyunu veriyor mu ?

Epic'te indirimde 1200'den 400'lere düşmüş.Genel bakışa tıklayınca oyun Dying Light 2 Stay Human - Reloaded Edition çıkıyor 1000tl civarında ben 400TL'ye digital extras edition alsam bu oyunu oynayabilir miyim , yoksa sadece oyunun eklentisi mi, bilen arkadaşlar bakabilir mi ...
  14. TalisMann

Samsung yetkili servis telefona başka ekran takabilir mi?

5 gün önce garantiye verdiğim s20 fe geldi ahize kısmı öncesinden daha küçük sanki.3200 tl fiyat ödedim ekran için normalde İnternete baktığımda 5000 diyor.Sizce servis s20fe Uyumlu başka a serisi bir telefonun ekran ve ahize kısmını kullanmış olabilir mi?
  15. TalisMann

Türk telekom rezilligi

Ya bıktım artık Türk telekom gibi ... im gibi operatorden artık burama geldi yeter ya zaten mukemmelmis gibi 4gb youtube çıktı günlük ne yapmama rağmen kendi internetimden yiyor 1.3 GB internetim kalmış zaten 3 4 kez denedim yok telefon kapatıp açtım yok kendi internetimden yiyor mesaj da geldi...
  16. TalisMann

S21 fe snapdragon vs exynos

S21 fe alacağım exynos ile SD arasında kaldım oyunlarda bariz SD daha iyi fakat hep oyun oynamayacağım genelde fotoğraf çekimi yapacağım için bu konuda fotoğraf işlemede vs SD mi exynos mu daha iyi ve genel olarak SD mi almalıyım exynos mu?
  17. TalisMann

S20fe mi s21 fe mi alınır

Selamlar telefon alacağım s20 fe ile 21 fe arasında kaldım ikiside açılmamış tamirsiz tertemiz cihazlar arada 2.500 TL fark var s20 fe yanında ekran koruyucu kılıf Samsung 25w kablo ve adaptörde var s21 fe sadece telefon ikisininde 1 yıl garantisi var sizce hangisini almalıyım oyun oynayan...
  18. TalisMann

Anker Powerbank trickle chrarge mode nedir?

Anker Powerbank aldım damlama sarj modu yani trickle chrarge mode modu var nedir bu mod
  19. TalisMann

Anker Powerbank patlar mı

İnternette powerbank patlama olayları var bende bugün anker 325 20k powerbank aldım patlama riski var mı? Uzak bir konumda mi tutmalıyım?
  20. TalisMann

Anker 323 mü powercore select mi?

Uzun süredir powerbank bakıyorum bir türlü karar kilamadim Anker'i seçme sebebim dayanıklı uzun ömürlü kullanıcılarına memnun Baseus da baktım fakat mağdur olan kişi sayısı epey fazla Samsung tarafında fiyatlar abartılı Xiaomi ise çok çakması var bu yüzden eledim bunları Anker'de 2 model var...
Geri