Arama sonuçları: *

• Users: Hoyrat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hoyrat

Epic games de girişte sorun yaşayan varmı?

epic hesaba girerken sorun yaşayan war mı?? CAPTCHA başlatılamadı sorunu cıkıyor bende daha önce yoktu yeni başladı.
  2. Hoyrat

THERMALTAKE LA360-S 4.648

[H3 id='THERMALTAKE+LA360-S+alnr+m']THERMALTAKE LA360-S alınır mı? [/H3]
  3. Hoyrat

34" MONİTÖR TAVSİYESİ

İndirimleri takip edip bir tanesini almayı düşünüyorum hangisi mantıklı olur ya da hangisine bulaşmayayım?
  4. Hoyrat

Frig Vadisi Hakkında Bilgisi olan varmıdır? Gezi rotasını nasıl oluşturubilirim?

Afyon tarafından ailemle beraber frig vadisine gitmek istiyoruz. Biraz baktığımda dağınık bi yerleşimi var nasıl bir yol programı yapmak lazım olur en düzenli birşekilde gezmek için? tavsiyesi olan varsa iyi olur benim için Teşekkürler simdiden
  5. Hoyrat

Öneri 34" Curved 2K Monitör Tavsiyesi

Hep almak istediğim monitör curved monitördü. almaya niyetliyim. ama karar aşaması biraz karışık. yardımcı olabilecek varmıdır? Bütçe Max 15k
  6. Hoyrat

Max 40k civarına buzdolabı lazım

fiyat yukarıda belirtiğim gibidir. ölçüleri en 86 cm'e kadar olabilir. hacim olarak 600 üzeri yada 600 yakını olabilir. eskisi küçüktü baya ondan çok sorun yasıyorduk. şuan da eski makinam bozulduğu için durumun aciliyeti var. buzluk altta olması tercih edilir. yardımcı olacak ve tavsiye...
  7. Hoyrat

Öneri 360 mm soğutucu önerisi

4k bütçe ile alabileceğim soğutucu hangisi olmalıdır?
  8. Hoyrat

Öneri 32inc 2k curved monitör alınır mı?

lenovo y-2730 kullunıyorum bunu ikinci monitör yapıp yerine 32 inc curved 2k monitör almak mantıklı mı?
  9. Hoyrat

3080 ekran kartının yanına nasıl bir pc toplayabilirim.

ekran kartını bir arkadaşımdan 8k ya alıcam. kalan parçaları ne almalıyım. monitör dahil sistem olacak. toplam bütçe 25k ekran kartından sonra 17 kalıyor nasıl değerlendirmeliyim? drr4 mü DDR 5 mi olması lazım hangisi mantıklı olur? yardımlarınızı bekliyorum.
  10. Hoyrat

Öneri Bu laptop alınır mı?

https://www.idefix.com/quantum-gaming-magic-cwe15iar-i7-11800h-16gb-512gb-rtx3050-156-inc-fhd-ips-freedos-notebook-tasinabilir-bilgisayar-p-978547?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAjKu6BhAMEiwAx4UsAs-1BQZsHdYokdP5I1WpLOw7zjo0KE2KsFNCdx1TzkfsIiNTZ4dO-hoCYMsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 20k ya satıyorlar alınır...
  11. Hoyrat

Hoover Markası nasıldır? çamaşır ve kurutma makinesi için.

https://www.hepsiburada.com/hoover-hwp-414ambc-1-17-14-kg-wi-fi-bluetooth-baglantili-1400-devir-camasir-makinesi-p-HBCV000001D6BK?magaza=Teleskop https://www.hepsiburada.com/hoover-ndeh-10a2tsbe-17-10-kg-wi-fi-bluetooth-baglantili-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-HBCV000013RBTB?magaza=Hepsiburada...
  12. Hoyrat

Razer Ornata V3 TKL hakkında yorumlarınız nedir?

dün vatan bilgisayara fare almak için gittim ve gitmişken klavye de almak istedim. bunu aldım. doğru mu yaptım yanlış mi bilmiyorum. nasıl bir klavyedir? bilenler yorum yapabilir mi?
  13. Hoyrat

Yardım Kablosuz Fare Önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-kx-2810bk-kablolu-gamer-klavye-mouse-set.html Burda ki fareyi kullanıyorum yıllardır. artık eskidi ve elime oturan fare arıyorum. bunun ölçülerini bilmiyorum buna benzer olan kablosuz fare arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır?
  14. Hoyrat

PS5 almak yerine bilgisayara 2 adet kol almalı mıyım?

Arkadaşlar ps5 yerine 2 adet kol almak mantıklı mı? alırsam hangi kolları almam gerekiyor?
  15. Hoyrat

Diesel Saat tavsiye verebilecek?

Çelik kordon ve büyük saatlerden arıyorum. tavsiyesi olan var mı? ve site önerebilecek
  16. Hoyrat

Ram ile alakalı(farklı marka)

2x8 gb 3600 kigston marka ram kullanıyorum. anakartım b550 DS3H . yeni 2x16 3600 xpg ram aldım. anakart 4 ram slotu var. hepsini beraber kullansam sorun olur mu? beraber kullanırsam hangi sıra ile takmalıyım bilgi verebilecek varmı? farklı marka olması sorun olur mu?
  17. Hoyrat

Furmark testi değerlendirme yapabilecek?

fan hızı normal mi ve ısı değerleri yorumlayabilecek varmı?
  18. Hoyrat

Tam ekran yaptığım zaman ekran 1 2 saniyeliğine donuyor

Video yada twich te yada herhangi bir platformda izlediğim şeyi tam ekrana geçtiğim zaman görüntü ve fare 1 2 saniyeliğine donup devam ediyor sebebi nedir acaba? ses gelmeye dewam ediyor ama. ryzen 5 5600x işlemci rx 6800 xt ekran kartı var.
  19. Hoyrat

Mouse arıyorum(x7 kullanıyorum)

Şuanda elimde a4tech x7 klavye mouse set olan modelin mousunu kullanıyorum. bayadır da kullandım yaklasık 8 sene olmuştur elim ona çok alıştı. geçen sağ tuş bozulmuştu. bende yeni versiyonunu aldım x7 nin. ama eskisi gibi değil ne boyutu ne ağırlığı. o yüzden eskisini tamir etmeye uğrastım...
  20. Hoyrat

Çözüldü✓ Sistemim ne kadar eder ve yerine ne almam gerekir?

5600x islemci rx 6800 xt gpu 1 tb m2ssd 16 gb ram 360 sıvı soğutma . Kasam genel olarak bu şekilde. yenilemek istiyorum bunu satıp ne alabilirim?
Geri