Arama sonuçları: *

• Users: nexyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nexyy

Çözüldü✓ Monitor kolu alacağım fakat bir sorun var

1. Görselde gözüken monitoru yıllar önce uygun fiyata almıştım işimi fazlasıyla görüyor 2. monitör olarak fakat 1. ana monitorümde bu monitör kollarına uyumlu 4 vida yeri varken 2. mönitorümde yok acaba bunun için bir aparat satılıyormu güçlü yapışkanlı olabilir mesela
  2. nexyy

Öneri Bu dönemlerde alınabilecek MTB bisiklet önerisi yapar mısınız

Arada sabah çıkıp gezmeklik ev-spor solonu arası gitmelik bir bisiklet arıyorum eskiden hep MTB tarz kullandım fakat çok öncedendi şuanda piyasada iyi konuşulan 15k-20k fiyat bandında kaliteli bir bisiklet öneriniz varmıdır, saygılar
  3. nexyy

%60 Manyetik klavye alıcağım önerilerinizi bekliyorum

Bu konu hakkında araştırma yapmayı çok bilmiyorum arkadaş çevremden son yıllarda çıkan manyetik switchlerin iyi olduğunu duydum %60 bir manyetik klavye öneriniz var mıdır.
  4. nexyy

Event Tracing Fatal Error Sorunu Nasıl Çözülür ?

Bilgisayarım bi anda çöktü ve kendiliğinden kapandı hata kodunu bile göremedim, sonrasında bilgisayarı açarken ilk baştaki hata geldi ve yeniden başlatttı yeniden başladığında otomatik onarım için hazırlanıyor geldi ve bu kısma geldi burdan sonra ne yapılması gerektiğini biliyorum FAKAT ÇOK...
  5. nexyy

Superonlineda şuanda kesinti yaşayan başka biri var mı?

Antalya muratpaşa bölgesinde yaşıyorum superonline fiber kullanıyorum fakat şuanda çok garip bir kesinti türüyle karşı karşıyayım internet 10-20 saniye var oluyor sonrasında 1 ile 2 dakika arasında kesinti oluyor hiç bir türlü bir yere bağlanmıyor bu olurken hem kablolu hem kablosuz ağdada...
  6. nexyy

Çözüldü✓ BIOS versiyonu düşüremiyorum

Bugüne kadar çok kez bios versiyonumu düşürdüm/yüksellttim fakat bügün yapmayı denediğimde ollmuyor yani olmuyor anlamıyorum çıldırmak üzereyim olmuyor problem şu kendi websitesinden doğru bir şekilde bios cap dosyasını indirdim ve usb e attım fakat görseldeki gibi "İMAGE ROLLBACK SUPPPORT"...
  7. nexyy

Android TurkTelekom SMS alamıyorum

TürkTelekom faturalı kullanıcısıydım tarifemin taadütü bitti ve beni sürekli aramaya başladılar taadüt yeniletmek için ben bunların hepsini red ettim hattıma hiç bir türlü sms alamıyorum turktelekom uygulamasına giricem sms istiyor sms gelmiyor kartla alışveriş yapcağım sms istiyor sms ulaşmıyor...
  8. nexyy

Lise terk askerlik uzatma

Liseye hiç gitmedim e devlette yoklama 7 ay sonra gözüküyor 2006 kasım doğumluyum ne yani şimdi ben 19 yaşında direk askerliğe mi gideceğim? fiziksel olarak hiç büyük gözükmüyorum 19 yaşında olduğuma kendim bile inanmıyorum ama durum bu bunu nasıl erteletebilirim hiç bir bilgim yok
  9. nexyy

Virus total'de bir dosya

https://www.virustotal.com/gui/file/6524ba35277d13b23d94ba285a8fb5ca7caf0c34f5d4f759a5b6d1b880632d4d/details Virus total'de detaylı inceleme yapabilen biri bunun içinde tehlileki bir şey olup olmadığını bana söyleyebilir mi Dosya bu sadece kırmızı sayısı çok çıktı diye trojan demek istemiyorum...
  10. nexyy

Klavyemin tuşlarını beyaz yapmak istiyorum beyaz keycap bu klavye için varmı?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-glorious-gmmk-2-fox-linear-switch-96-rgb-siyah-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,431606109.html Beyazı aynı fiyata satılıyormuş sabırsızlığımdan dolayı araştırmadan siyahından aldım
  11. nexyy

Scyrox v8 için skatez önerisi varmı

içinden çıkan skatez pek hoşuma gitmedi mouse hafif ama ağır gibi oynatıyorum
  12. nexyy

Yardım Bu monitör F/P olarak ne kadar iyi? Çok hoşuma gitti

fiyatına göre aşırı iyi bence https://www.epey.com/monitor/viewsonic-vx2718-2kpc-mhdj.html
  13. nexyy

Klavyenin hassasiyeti çok hassas elim değdiği anda space basıyor

Klavyeyi bugün aldım markası glorious modeli gmmk v2 96 sp, tuşların hassasiyeti çok yüksek dokunmatik tuş gibi nerdeyse elim space değdiği an space basıyor. driverindan ayarlayabildiğim ayarlar aşağıdaki şekilde
  14. nexyy

Yardım Bu monitörü satın aldım düşüncelerinizi beklerim.

Çok uzun araştırmalar ardından demek isterdim ama diyemiyorum biraz sabırsız biriyim önüme gelen ve bir kaç arkaşımında önerdiği bu monitörü satın aldım, düşüncelerinizi bekliyorum...
  15. nexyy

Yeni ana monitör alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg279q3r-27-180hz-1ms-hdmi-dp-elmb-sync-adaptivesync-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26643 İlk bunu düşündüm başka seçenek varmı bütçe 6k max
  16. nexyy

SSD vidası SSD soketi üstünde mi bulunur.

Merhaba anakartım PRIME B650M-R 2 tane ssd yuvası var 1. si zaten takılı 2. sinin üzerinde vidası bulunuyormu çünki kutuyu attım kutunun içindeyse onuda attıysam nerden temin edebilirim. Bak diyebilirsiniz ama 2. soket ekran kartının altında kalıyor ekran kartını çıkarmaya üşeniyorum
  17. nexyy

Öneri Klavye aldım düşüncelerinizi beklerim.

İtopyadan bu klavyeyi aldım iyi mi https://www.itopya.com/glorious-gmmk2-qtr-moduler-96-siyah-turkce-mekanik-gaming-klavye_u24367
  18. nexyy

Formattan sonra garip yavaşlık oldu

Bilgisayara format attım ama garip bir yavaşlık var bazı programlar çok garip çalışıyor yüklenmesi seneler alıyor mesela "Windows Installer Paketi" tarzındaki setuplar aşağıda verdiğim gibi kalıyor sebebi nedir. Kısaca bütün setuplar aşırı yavaş yüklenmiyor Güncelleme ; Görev yöneticisinden...
  19. nexyy

Bu koltuğu aldım gitti valla, düşünceleriniz neler?

Zio markasının bu koltuğunda son kararımı verdim ve bugün sipariş verdim. İyi bir karar mı yoksa kötü mü.
  20. nexyy

Yardım 2K Ya mouse wireless önerisi lazım

Temu filan demeyin 3 ay bekleyemem 2k ya wireless mouse lazim
Geri