Arama sonuçları: *

• Users: alfekan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

PG27UCDM monitörümde kalan izler çıkmıyor

Merhaba. QD-OLED panellerin çok hassas olduğunu bildiğim için monitörü hafif nemli bezi bırakın kutusundan çıkan kendi temizlik beziyle bile toplamda 5 kez temizlememişimdir. 2 gün önce oda temizliği yaparken monitör epey tozlandığı için kendi beziyle dikkatli şekilde silmeye çalıştım. Ancak...
  2. A

Sizce en iyi masa tabla seçeneği hangisi?

25 mm melamin kaplı masa alacağım. Çift motorlu yüksekliği ayarlanabilir masa almayı düşünüyorum. Üzerine figürler, oyun konsolları, bilgisayar sistemlerini koymayı düşünüyorum. Arada bir çalışmayı da düşünüyorum. 180x80 , 190x80 , 200x80 bu üç seçenekten hangisi daha iyi olur sizce? Sizce daha...
  3. A

Cougar Armor EVO M oyuncu koltuğu alınır mı?

Sizce alınır mı? Yerine başka koltuk tercih edilebilir mi? Asus ROG Chariot X Core, Razer Iskur XL ile kıyaslayınca bu koltuk tercih edilebilir mi? Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  4. A

Asus ROG Chariot X Core Oyuncu Koltuğu alınır mı?

Alan kişilerin söylediğine göre malzeme kalitesi iyi. Başka önerisi olan var mı? Sizce bu fiyatı vermek yerine başka bir ürüne bakmam daha mı mantıklı olur? Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
  5. A

Xprime Knight Profesyonel Oyuncu Koltuğu alınır mı?

18 bin ₺ civarına satılıyor. Çok rahat, uzun kullanımda vücuttaki bölgeleri ağrıtmayacak bir oyuncu koltuğu arıyorum. Sizce alınabilir mi? Yoksa daha iyi seçenekler var mıdır?
  6. A

I3 14100f 1080ti uyumu

Merhaba. Bu kombinasyonda darboğaz sorunu olur mu?
  7. A

RTX 4080 Super sistemin ikinci eli ne kadar eder?

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4080 Super 16G Gaming X Anakart: MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC RAM: G Skill Trident Z5 Neo 32 GB (16x2) 6000 PSU: FSP Hydro G PRO 1000W 80+ Gold SSD: Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 2 TB SSD Sıvı Soğutucu: Arctic...
  8. A

Amazon yeni eklenen üründe taksit olmama sorunu

Merhaba. Amazon.com.tr bugün takip ettiğim bir ürünü kendi satmaya başladı. Ancak taksit tablosu hiçbir şekilde karşıma çıkmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Yeni eklenen ürünlerde taksit seçeneği olmuyor mu?
  9. A

PG27UCDM almalı mıyım?

PG27UCDM DP 2.1 özelliğiyle çıktı. Ancak CES 2025'te HDMI 2.2 de duyuruldu. Sizce beklemek daha mı iyi olur?
  10. A

MSI 4080 SUPER GAMING X TRIO ikinci eli ne kadar eder?

Bu ekran kartını ikinci el satmayı düşünüyorum. 5080 almayı düşünüyorum. Sizce ikinci el olarak ne kadara vermeliyim?
  11. A

Fiber router da nelere dikkat etmeliyim?

2024 son dönemlerinde bulunduğumuz mahalleye GPON altyapı gelmişti. Altyapıyı aktifleştirmişler. Ben güncel olarak 24 Mbps VDSL altyapıdan faydalanıyordum. Bugün fiber dönüştürme için kuruluma gelecekler. İlk başta 35 Mbps fiber dönüşümü talep ettim. Sonrasında muhtemelen sitelerinden 1000...
  12. A

Fiber altyapı ne zaman aktif olur?

Cumartesi günü dışarıda ekipten 3 kişiyi gördüm. Sorduğumda pazartesi (bugün) aktif edileceğini söylediler. Bugün müşteri hizmetiyle görüştüm. Böyle bir çalışmanın olmadığını, 2025 yılında oluşacağını söylediler. Bundan sonra süreç nasıl ilerler sizce? Aktif edilmesi için ne yapabilirim...
  13. A

FO32U2 4K OLED monitör alınır mı?

Sizce bu monitör alınır mı? Yerine tercih edilebilecek daha iyi monitörler var mıdır?
  14. A

FO32up2 vs. G80SD vs. PG32UDMP vs. MSI 321upx

Sizce hangisi tercih edilmeli?
  15. A

4080 Super için MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW kasa uygun mudur?

Merhaba. 4080 Super için bu kasa yeterli büyüklükte midir? İçine 360mm sıvı soğutma da alacağım kasanın. Herhangi sığmama durumuyla karşılaşır mıyım? Gelecekte çıkacak büyük ekran kartları için de kullanmayı düşünüyorum. Bu kasa yeterince büyük müdür? Beni uzun zaman götürür mü? Yoksa full...
  16. A

Topladığım 4080 Super'li sistemde sıkıntı var mı?

Merhabalar. Sistem toplamayla ilgili forumda daha önce 4 konu açmıştım. Lütfen kusura bakmayın. Çok fazla para kıyınca karar vermek de bir o kadar zorlaşıyor. Ama artık sipariş vermek üzereyim. Önceki günlerde daha az kaliteli kasa sipariş vermeyi düşünüyordum ancka madem almışken iyisini almak...
  17. A

4080 Super'li hazır sistem alınır mı?

Ürünleri tek topladığım zaman daha pahalı fiyata geliyor. Sizce bu ürünü almak mantıklı mı? Piyasadaki en iyi oyuncu işlemcilerinden birisi olduğu için 7800X3D'yi tercih etmek istiyorum. Tek tek topladığım zaman daha pahalı bir fiyat karşıma çıkıyor. Sizce hazır olarak bu sistemi almak mantıklı...
  18. A

İçinde 4080 Super + 7800X3D olan kasa önerisi alabilir miyim?

Merhaba. Bir süredir ultra ayarlarda 4K oyuncu masaüstü toplamayı hedefliyorum. Parça parça toplamak istiyorum. İçinde 4080 Super + 7800X3D olacak bir sistem önerebilir misiniz? Bütçem maksimum 70K. Yaklaşık 25K da monitöre ayırmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
  19. A

RTX 4070Ti Super Max 50K Monitörsüz Sistem Tavsiyesi

Merhaba. Maksimum 50 bin₺ ayrı ayrı parça olacak şekilde nasıl sistem toplayabilirim?
  20. A

4080 Super'li sistem sizce nasıl?

https://www.hepsiburada.com/galax-geforce-rtx-4080-super-sg-1-click-oc-16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti-48szm6md9rsg-p-HBCV00005VL5GS?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJ%c4%b0&url_src=and-product-detail...
Geri