Arama sonuçları: *

• Users: mychar276
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mychar276

Yardım Araç Kamerası Önerisi

Arkadaşlar hem ön hem arka bölümü çekecek bir araç kamerası lazım ama fiyat performans bir model arıyorum. Tercihim 1500 TL civarı ama gerçekten iyi bir model varsa sıksam 3-3.5K yada çıkarım. Ama işimi görecek uygun model varsa 1500TL civarını tercih ederim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  2. mychar276

16.000-20.000 TL Telefon Önerisi

Arkadaşlar bu fiyat aralığında en iyi cihaz nedir telefon Android. Samsung tercihim ama en iyisi baska modelse oda düşünürüm
  3. mychar276

10K Bütçe Tablet Önerisi

Bir arkadaşım istiyor, kalemle yazı yazmak not almak vs. istiyormuş. Kalem desteği olan, kamerası iyi 10bin tl bütçeli tablet önerisi verebilecek var mı?
  4. mychar276

Öneri Uygun Fiyatlı Riser Kablo Önerisi

Arkadaşlar sonunda hep almak istediğim ekran kartının temiz ve içi açılmamış bir modelini buldum. Dikey olarak takıp sırf görüntü amaçlı bir pc yapacağım akvaryum kasaya. Bana bir riser kablo lazım. Dikey ekran kartı kiti de olur. Uygun fiyatlı bir şey arıyorum. Bazı riserların siyah ekran vb...
  5. mychar276

Yağ Oranı Ölçen Tartı Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Yağ oranı ölçen bir tartı ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe yok gerçek değeri %85-90 tutarlılıkça ölçse kafi. Fitness ve body Building kitlesinin büyük çoğunluğu (gerçek üstatları tenzih ediyorum) çok bildiğini zanneden ama aslında literally hiçbir şey bilmeyen...
  6. mychar276

Yardım 25W ve 45W şarj aleti önerisi

Fiyat performans arıyorum arkadaşlar. İndirimde bir ürün varsa daha da hoş olur. Dandik olmayan fiyat performans 25W ve 45W şarj aleti ve kablosu ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?
  7. mychar276

🔥İndirim MSI A520M-A PRO AM4 [1.860,00 TL] Amazon Mobil Uygulamada İlk Alışverişe!

Ürün 2250 civarından 2000'e düşmüş vaziyette. Ek olarak Amazon mobil uygulamada ilk 450 TL üstü alışverişe 150TL indirim ile 1860 TL ye geliyor. İndirimin detayları linkte: www.amazon.com.tr/b?node=100489802031 Ürün linki...
  8. mychar276

Yardım Cep Telefonu İçin Sağlam Tripod Önerisi

4 bin aboneli bir youtube kanalım var. Bayağıdır videolara ara vermiştim. Şimdi tekrar video çekimlere başlamak istiyorum. Fiyat performans bir tripod ihtiyacım var. (Ring light değil!) Bütçem 200 -1000 TL (1000 cidden iyi bir ürün ise) Not: Telefon tutuş kısmı sağlam olmalı. Min 1.2 metre...
  9. mychar276

🔥İndirim BitFenix 700 W 80+ Bronze Power Supply [1700 TL] Gaming Gecesinden daha düşük!

Geçen cuma gaming gecesinde 1850TL ye düşmüştü. Şimdi 1700TL ye düşmüş. 2500TL civarına satılan bir ürün için hiç fena değil. https://www.hepsiburada.com/bitfenix-bpa-series-700w-80-bronze-pcie-120cm-fanli-psu-pm-HBC00006TW87P
  10. mychar276

3x3 rubik küpü önerisi

Merhaba arkadaşlar. Kaliteli 3x3 rubic küpü arıyorum. Önereceğiniz marka var mı? 500 TL üstüne çıkmazsa iyi olur tercihen 350 TL civarı arıyorum.
  11. mychar276

🔥İndirim 🎲 Monopoly Klasik G0009 (Yeni Seri) [900 TL Kargo Dahil]

Monopoly'nin klasik versiyonunun C1009 ve G0009 olmak üzere iki farklı versiyonu var. Bildiğim kadarıyla farkları yok gibi bir şey. Sanırım G0009 modeli daha yeni ve piyonları biraz daha büyük, onun dışında içerik benzer (%100 emin değilim)...
  12. mychar276

Yardım Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Merhaba Bluetooth kulak içi kulaklık arıyorum. Slikonsuz model olacak. BÜTÇEM: 750TL (ÜSTÜNE 1 TL BİLE ÇIKAMAM!) Bu bütçede slikonsuz en iyi kulak içi kulaklık nedir yardımcı olur musunuz?
  13. mychar276

Yardım Kaliteli ve Fiyat Performans Düdüklü Tencere Önerisi

Merhaba, Bütçemiz 3000-5500TL aralığında. Bu fiyat aralığındaki en mantıklı düdüklü tencere nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.
  14. mychar276

Vücut Geliştirmeci Arkadaşlar Yardımcı Olabilir Mi? Yiyip Yiyip Basıyorum

Arkadaşlar merhaba, Başlangıçta sadece kilo vermek amacıyla başladığım vücut geliştirme serüvenim, 2.5 yıldır aralıksız devam ediyor. İlk hedefim kilo vermekti, ancak zamanla işin rengi tamamen değişti. Şu an geldiğim noktada, başlıkta da belirttiğim gibi, yiyip yiyip basıyorum. Spor yaptıkça...
  15. mychar276

Öneri Kasa Toz Temizliği İçin El Süpürge Önerisi

Sürekli kasa ve CPU soğutucu temizliği yapıyorum. Elektrik süpürgesine ihtiyacım var ama şarjlı olması lazım. Bütçem de düşüş yardımcı olursanız çok sevinirim. Şu alttaki tarz ürünler iş görür mü? Yorumları bayağı olumlu...
  16. mychar276

Çözüldü✓ Dell Inspiron 15 W11 Yüklemesi Sonrası Ses Problemi ve Nasıl Çözdüm

Merhaba arkadaşlar Bana bir dell inspiron 15 3520 laptop geldi. Güzelce windows 11 yüklemesini yaptım yalnız ne yaptıysam sesi açılmadı. Ses geliyor gibi görünüyor, denetim masası ses ayarlarında yeşil ses barı net şekilde hareket ediyor ama fiziksel olarak ses yok. Sıfır! Bios güncellemesi, tüm...
  17. mychar276

Hardline Whey Zone ve 3 Matrix Farkı Nedir? Genel Olarak Tavsiye Eder Misiniz?

2 yıldır supplementlerin kendi whey proteinini kullanıyorum ama son zamanda zam yaptı ve fiyatı ciddi yükseldi. Hardline'ı çok duymuştum. Önerir misiniz? Ayrıca bu ikisinin farkı nedir?
  18. mychar276

AMD Ryzen 5 5600X + Stok Fan [4099 TL]

Tray versiyonu fiyatına yanında stok fanla satılıyor. Absürt bir indirim değil ama fiyatı fazlasıyla oturmuş bir işlemci için değerlendirilebilir. Üstelik bazı kartlara peşin fiyatına taksit imkanı da var...
  19. mychar276

Creatine Alacağım, Öneri + West Nutrition Nasıl Bir Marka?

Arkadaşlar 1 yıldır hep supplementler'in kendi kreatinini kullanıyorum. Bitmek üzere ve yeniden alacağım ancak 500gr yaklaşık 1200 lira olmuş, biraz pahalı geldi. Şu alttaki marka nasıldır? Bayağı uygun gibi fiyat. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DTTQJN28?tag=akakceprime-21&psc=1
  20. mychar276

Yardım MSI GTX 1070 ARMOR'a Backplate Nasıl Ayarlarım?

Merhaba arkadaşlar. İkinci el MSI GTX 1070 ARMOR satın aldım. GPU yu günlerdir test ediyorum gayet iyi durumda. Buna backplate takabilir miyim? Aliexpress te şu ürünü buldum ama pahalı geldi bana, ayrıca sanırım gümrük sıkıntısı çıkarıcak 30 euro üzerinde. 3D yazıcı şirketleri var, onlara 3d...
Geri