Arama sonuçları: *

• Users: yusuf544
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar kardeşimle fc26 oynamak için gamepad lazım bu ay belki olmazda öbür ay almayı düşünüyorum PlayStation dizilim olması lazım ne önerirsiniz 2500tl de olur.
  2. yusuf544

Bu fotoğraflar güzelmi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar geçenlerde boş boş forza 5 oynuyordum bir anda bi foto çekim dedim hoşuma gitti sonra 2 tane daha hoşuma gitti bunlar nasıl sizce.eğer güzelse instagramda hesap açıp paylaşmak istiyorum.(telefondan atouorum kalitesi düşecektir büyük ihtimalle)
  3. yusuf544

Benım suan ne yapmam lazım

SELAMUN ALEYKÜM Arkadaslar pc aldıgımdan berı sag alt kosede wındows etkınlestır yazıyıordu bugun sımıd farkına vardım o yazı yok ve bende ayarlar guncellestırmelere bakım dedım bu yazıyor ne yapmam lazım.
  4. yusuf544

Forza 5 oynarken arka planda olan uygulmalar kasıyor

SELAMÜN ALEYKÜM Forza 5 de oynarken oluyor bu olay valo oynarken gayet normal hiçbirşey kasmıyor.mesela forza 5 oynarken arka planda youtube açıyorum aşırı derecede yavaş hareketler ve kasıyor nasıl düzelir.
  5. yusuf544

Dji drone 2 metreden yere düştü bir şey olurmu

SELAMÜN ALEYKÜM Yeni mini 4k almıştım daha 1 ay olmadan evde biz uçururken yaklaşık 2 metre yükseklikten tüle takılıp parkeye düştü.sonra ben bir şey varmı diye incelerken belki bundna dolayı belkide normal birşeydir sağ arka kol sd kart firişine yakın olan kolu elimle yukarı aşağı oynayınca...
  6. yusuf544

Pc de bu fan sesi yüksekmi

SELAMÜN ALEYKÜM Bu ses özellikleri geceleri çok rahatsız ediyor yüksekmi yoksa normal düzeydemi bu ses video atıyorum birazdan.
  7. yusuf544

Yardım Gta 5 AUTHORİZATİON PENDİNG hatası nasıl düzelir

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaşlar bu hata nasıl düzelir kaç haftadır bekliyorum.
  8. yusuf544

Dji drone düştü bir sıkıntısı varmıdır ve servis ücreti ne kadar tutar

SELAMÜN ALEYKÜM Bugün dji mini 4k evin içinde yaklaşık 2metre yükseklikten parkeye düştü. Bir sıkıntısı varmı dşye bakarken havada sağ sola kendi kendine hafif hareket ettiğini fark ettim ve arksdaki kol yukarı aşağı elimle itikleyince tıktık ses geliyordu gemini sordum gövdesi değişmeli yğksek...
  9. yusuf544

Eşref rüya son bölüm hakkında

Son bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz kendi adıma konuşiyim aşırı gerilimli bölümdü aşırı hoşuma gitti eğer böyle devam ederse çok iyi olur hele o kolye mevzusu çok iyi oldu.😋
  10. yusuf544

Dji mini 4k bu ses normalmi

Mesaj spam uyarısı verdiği için böyle görüntü ekledim.
  11. yusuf544

Dji drone bu sorunu nasıl çözerim

SELAMÜN ALEYKÜM İlk defa drone aldım fakat sinyal zayıf diyor evin içinde denedim dip dibeyi drone la nasıl çözülür bu.
  12. yusuf544

Drone için şarj aleti önerisi

SELAMUN ALEYKUM djı mını 4k aldım fakat evdekı adaptorum 20 watt ve cok yavas oluyor sanırım.bu drone ıcın sarj aletı kac wat ve kac voltaj olmalı ve onerebılcegınız modeller varmı.sımdıden tesekkur ederım.
  13. yusuf544

Yardım Gta 5 AUTHORİZATİON PENDİNG hatası

SELAMÜN ALEYEKÜM Epic gamesden almış olduğum gta 5 ilk yüklediğimde çok az girdim aradan aylar geçti sanırım girşyim dedim bu hatayı veriyor nasıl düzelir.
  14. yusuf544

Vatan uygulamadan sipariş ettim herhangi bir mesaj gelmedi

SELAMÜN ALEYKÜM Uygulamadan sipariş ettim fakat hiçbir mesajdır kargo takip dir hiçbir mesaj vs. Gelmedi sadece siparişlerimde aldığım ürün yazıyor bunun faturası nerede olucak ürünğn yanındamı gelecek acaba.
  15. yusuf544

Sd kart önerisi lazım

SELAMÜN ALEYKÜM Drone için takıcam 4k çekim yapabiliyor ben azcık baktım bu modeli gördüm fiyatıda iyi gibi https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-pro-ultimate-256-gb-adaptorlu-hafiza-karti-200mb-s-130mb-s.html Ve bu alttaki modelde 4k yazıyor bu 4k depolayabiliyor fakat üstteki 4k...
  16. yusuf544

Saat 22 den sonra kredı kartı nasıl kullanılacak

SSELAMÜN ALEYKÜM Tam şümdi bir ürün sipariş edecektim gece 22 den sonra kredi kartı kullanılmıyormuş denedik olmadı bunun bir çözümğ varmı. https://m.haberturk.com/kredi-kartlarina-gece-kisitlamasi-mi-getirildi-iste-yaniti-3837235-ekonomi
  17. yusuf544

Yardım Valorant hata veriyor

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar valorant açmaya çalışırken bu hata veriyor bios da secure boot açık ama hala aynı nasıl düzelir.
  18. yusuf544

🔥İndirim Vatan seçili dji drone indirim

https://www.vatanbilgisayar.com/dji/drone/
  19. yusuf544

Mouse gıcırdaması normalmi

SELAMÜN ALEYKÜM Daha alalı 1 ay ya oldu ya olmadı sol click tuşuna basınca bazen gıc gıc ediyor normalmi.mouse mchose l7 ultra.
  20. yusuf544

Dji mini 4k alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar drone ve Rc arabalara çok meraklı biriyim fakat bu zamana kadar hiç olmadı.eğer ailemi ikna edebilirsem drone almak istiyorum ilk defa kullanacak bu drone alınır mı? yoksa mini 3 için biraz dahamı bütçemi yükseltiyim.(açtığım kategori yanlışmı bilmiyorum kusura bakmayın)
Geri