Arama sonuçları: *

• Users: yusuf544
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusuf544

Enduro veya downhill bisiklet önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Biliyorum bisiklet forumu var ama burayada yazayım dedim.50k ya sıfır enduro veya downhill bisiklet öneriniz varmı ben biraz baktimda en ucuz 90k gördüm o kadar.
  2. yusuf544

Parolapara güvenilir mi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar parolapara güvenilir mi sanal troy kart açıp kullanicam.
  3. yusuf544

Paycel sanal kart oluşturamiyorum

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar paycel sanal troy kart oluşturmak istiyorum fakat 1 ay içerisinde en fazla 5 kart oluşturabilirsiniz hatası veriyor ne yapmam lazım şuan sıfır sanal kart var yanlışlıkla oluşturduklarımi sildim.
  4. yusuf544

Yd telefon alınır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar yd telefonlar nasıl kullanılır hiçbir bilgim yok sadece bilgi edinmek için soruyorum mesela yd cihaz aldın telfoncudan bu telefonun yurtiçi telefon ile ne farkları oluyor.
  5. yusuf544

16 özürsüz devamsızlık dan sınıfta kalır mıyım

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar lise 3 um velim 2 kere sildirdi fakat ben okula geç kaldığım için yine yükseldi müdür yardımcısı bidaha silermi veya başka bı yöntem varmı sınıfta kalmak kesinlike istemiyorum zaten lise bitsin diye dört gözle bekliyorum 😁
  6. yusuf544

Moza r3 alınır mı iyi mi?

Moza r3 kafamda var fakat vioalarda izlediğimie gore bazen tıkır tıkır sesler geliyor bu ses moza r3 kullanacan kişilerde mevcutmu yoks ak videodaki ürünmu sıkıntılıdır.
  7. yusuf544

Moza r3 ses problemi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar moza r3 ile ilgili videoları izleyince motorundan tıkır tıkır sesler geliyor gibi oluyor bazen bu r5 modeli içinde geçerlimi.
  8. yusuf544

Thurmaster t300rs gt vs moza r3

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar elimdeki g29 u satarsam t300rs gt almak istiyordum fakat sonrasında moza r3 ü gördüm ama şöyle bi tedirginlik geldi moza r3 için. Bu videoda 11.52 de gibi ses çıkması canımı sıktı g29 daki gibi ses çıkıyor buyuzden t300rs gt daha yakın gıbıyım siz ne dersiniz.
  9. yusuf544

Moza r3 nasıl alınır mı

Arkadaşlar başlıkta yazdığım model alınır mı bı tane türk inceleme videosu gördüm öbürleri yabancı hep kullanan kişiler varmı memnunmu.
  10. yusuf544

Logitech G29 kaça satılır

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar t300rs git merak ediyorum g29 artı vites toplam 18k almıştım sizce kaça satılır.
  11. yusuf544

Kasa için bu fan nasıl

Bu fan iyi midir? https://www.gaming.gen.tr/urun/570730/thermalright-tl-b12-s-argb-120mm-siyah-kasa-fani/
  12. yusuf544

🔥İndirim Vatan seçili bilgisayar parçalarında %15 indirim

4 Mayıs'a kadar geçerli
  13. yusuf544

PS3 slim kaç TL satılır

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaşlar elimde 5 yıl olcak sanırım PS3 slim var yeni kasa slim mesela satsam kaç TL eder 1 orjinal olmayan kol ile.
  14. yusuf544

Deepcool ak620 kullananlar soru sorucam

Arkadaşlar başlıkta yazdığım soğutucu kullananlar işlemcinizin modelini ve forza 5 the last of us rdr2 gibi oyunlarda kaç derece olduğunu yazabilirmi.
  15. yusuf544

Thermalright phantop sprit vs deepcool ak620

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar 9 7900 işlemci için soğutucu istiyorum kule tipi bu ikisinden hangisi daha iyi deepcool daha iyi gibi geldi YouTube videolarını izlemem sonucunca.
  16. yusuf544

Çözüldü✓ Deepcool ak620 kullanan varmı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar başlıkta yazdığım soğutucu kullanan varmı kasam 160mm kule tipi soğutucu destekliyor epyde bu soğutucunun yüksekliği 160mm gösteriyor fakat kendi sitesinde 162 gösteriyor acil yardım lazım ona göre almak istiyorum.
  17. yusuf544

Yardım Sıvı soğutucu önerisi vatandan

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar mecburen sıvı soğutucu almam lazım ryzen 9 7900 işlemcim. sistemimi vatandan topladığım için soğutucuyuda ordan almak istiyorum ayrı yerden olmasın.en sorunsuz kaliteli marka beni en az 4-5 yıl götürebilecek bir soğutucu onerırmısınız.ve msı alınır mı?.
  18. yusuf544

Çözüldü✓ Noctua nh d15s kasama sığarmı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar bu soğutucuyu kullanan varmı MSI mag 320r kasama sığarmı chatcpt sordum soğutucunun 161 yüksekliğinin olduğunu soyledi benim kasam ise 160 destekliyormus ne yapacam.
  19. yusuf544

Bu soğutucu alınır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar işlemcim ryzen 9 7900 sıvı soğutucu alma fikrim vardı fakat fiyatının yüksek olmasından ve ömründen dolayı içim ısınmıyor hava soğutucu almak istiyorum şu an kullandığım. https://www.epey.com/islemci-sogutucu/cooler-master-hyper-212-black-x-duo.html Benim istediğim...
  20. yusuf544

Pc oyundan attı neden

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaş normalde sorunsuz oynadığım forza horizon 5 de bugün takıldı ve oyundna atti işlemci sıcaklığım bugün bı tık daha fazlaydı 86 lari görmüştü havalar sicakliyor oyuzden büyük ihtimalle sizce işlemcinin sıcaklığından dolayimidir.
Geri