Arama sonuçları: *

• Users: yusuf544
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusuf544

Ekran kartımda sorun olabilirmi

SELAMÜN ALEYKÜM 2. Monitörümü aldım pcye bağladım falat pc her kapanırken böyle oluyor bu sıkıntıdan dolayo servise gönderdim fakat bu mesaj geldi bana bende ekran kartından şüphelenmeye başladım fakat bu sorun yaşadığım Monitörü taktığım porta öbür monitörümü takınca böyle bir sıkıntı yok...
  2. yusuf544

Lise mezun olma hakkında sorum var

SELAMÜN ALEYKÜM Lise 12. Sınıf bilişim okuyorum şuanda 10 ve 11 sınfdan opmak üzere 2 adet bilişim dersimde sorumluluk sınavım var.aklıma takılan sorulsra gelirsek. 1. Lise bitimce mezun olmak için komple bütün derslerin olduğu bir sınav yapılıyormu birkaç arkadaşım öyle diyince biraz...
  3. yusuf544

Citizen mi yoksa seiko mu

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde biraz daha bğtçeni yükseltip 20k gibi otomatik saat alıcaltım bu bütçelerde fakat gezinirken şu model karşıma çıktı ve otomatik olması fiyatının uygun olması aşırı dikkatimi çekti sizce bu citizen modeli alınır mı? herhangi bir sıkıntısı varmı veya dandikmi yoksa bütçemi...
  4. yusuf544

Bu kol saatleri alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar kesin alıcağımdan değilde bu aralar saatlere hevesleniyorum belki alabilirim o yüzden soruyorum bu iki model nasıldır ve aradaki fiyat farkı desenden dolayımı sadece. https://www.konyalisaat.com.tr/d1-milano-pcbj13-kol-saati...
  5. yusuf544

Critical ops hakkında sorum var

SELAMÜN ALEYKÜM Bu oyunu daha önce çooook eskiden oynuyordum şimdi yeniden sörfüm ve yükledim baya sardı para yatırıp desen almak istiyorum fakat hangisi almakta kararsız kaldım.1. Resimdeki parça nedir ve ne yapılır 2. Resimdeki şeyleri nasıl alabilirim 300,400 tl ye desen olurmu bide.
  6. yusuf544

Yardım Pc deki minecraft mobilde oynanırmı

SELAMÜN ALEYKÜM Pc de Microsoft storeden aldığım minecraft mobilden oynayabilirmiyim.
  7. yusuf544

Yardım Monitördeki bu beyazlıklar nedir

SELAMÜN ALEYKÜM Monitörü daha yeni aldım fakat şunu fark ettim pc kapanırken böyle oluyor bu bir sorunmu.2. Monitörümde böyle değil.
  8. yusuf544

Yardım Hangi monitör alınır

SELAMÜN ALEYKÜM Elimdeki monitörler satılınca 34 veya 40 inç monitör almayı düşünüyorum.gidip mağazaya kendi gözlerimle inceleme imkanım olmadı şuana kadar oyüzden konu açıyorum belki kullalan arkadaşlar vardır diye.bu 2 monitörden gergangi birini kullanan varmı veya hangisini önerirsinsiniz.ben...
  9. yusuf544

Bu tuşlu telefon alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Kendim evde ve dışarıda aşırı çok fazla telefona bakıyorum bu ekran süremi azaltmak için kendime tuşlu telefon almayı düşünüyorum onuda temel ihtiyaçlarım için kullanmayı düşünüyorum ve bu sayede hafta sonları pc oynayınca daha fazla zevk alabilirim ve hayatımı düzene sokup...
  10. yusuf544

Yardım Bu monitörleri kaça satabilirim

SELAMÜN ALEYKÜM Çift monitör hevesim vardı geçenlerde daha yeni 2. Monitörümü aldım fakat çokta gerekli olmadığını fark ettim ve bunun yerine tek büyük 34,40 inç monitör almaya karar verdim.elimdeki bu monitörleri kaça satbilirim.(sıfır aldım ikisininde kutusu faturası kitapcıkları duruyor)...
  11. yusuf544

34 inç monitör kullanılırmı

SELAMÜN ALEYKÜM 2 monitör yan yana durmasına heveslendiğim için ve lazım olduğu için daha yeni 2. Monitörümü aldım fakat şimdide 34 inç olan monitörler hoşuma gitmeye başladı.belkide hevesimi aldıktan sonra satıp 34 inç monötrör almaya karar verebilirim.34 inç monitör kullanan varmı forzada...
  12. yusuf544

Bu videonun devamı varmı

SELAMÜN ALEYKÜM Uzun zamandır görüyorum bu videoyu karşıma çıkıyor bunun devamı veya başkangıcı varmı ne bu dizi filanmı.
  13. yusuf544

Monitörde cw sesi olması pc ye zarar verirmi

SELAMÜN ALEYKÜM Bugün yebi monitör aldım cw sesi var sağ alt tarafta joystik olan kısımdan kulağımı yaklaştırınca fark ettim normalmidir zararı olurmu monitörde olması yoksa değiştiriyimmi.
  14. yusuf544

Yardım Bu monitör alınır mı? asus

SELAMÜN ALEYKÜM Lg alacaktım sorunluymul sanırım bu model vardı ilk aklımda onada sorunlu dendiği için vazgeçtim arasında kaldım hangisini aliyim bu hafta sonu alıcam. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqml5a-1ms-300hz-2k-ips-gaming-monitor.html...
  15. yusuf544

Çözüldü✓ Lg monitör alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Monitör alıcam şuanda kullandığım asus renk kalitesi olarak çok hoşuma gidiyor sanırım lg monitörler biraz solukmuş ve bugün vatana giddim birtane modeline baktım 14k mı neydi sanırım fiyatı bulanık gibiydi asusa göre bütün lg modelleri böylemi yoksa ayar vs. Yapılmasımı lazımdı.
  16. yusuf544

Yardım LG 27" ULTRAGEAR 27G640A-B 1Ms 300Hz QHD IPS alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Bundan önce bir kaç defa daha komu açtım tam karsr verdim asus 210hz alacaktım bu hafta sonu gibi fakat zam gelmiş o 11 küsürden 13 küsür olmuş ve bende 210hz monitör için 13 küsürü fazla buldum o yüzden başka model bakmaya karsr verdim.eğer bir aksilik çıkmazsa hafta sonuna...
  17. yusuf544

Yardım Bu çalışma masası alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde kendim marsngoza yaptırmak istiyordum falat bugün gittim abiye sordum adam bu modele alınabilir dedi kasayı taşır dedi ama ben yinede güvenemedim abiye sprdum kendin yapsan ne kadar tutsr aynısı oda aynısı daha pahalı olur dedi malzemesini alıp yapacak diye bende hazır...
  18. yusuf544

Laptop cok kasıyor nasıl akıcı olur

SELAMÜN ALEYKÜM Bu laptopu zamanında hiçbir bilgim yokken babam almıştı kullanmıyorum zaten masa üstü pc var ama ara sıra yine acıp bırseylere bakıyorum fakat aşırı derecede kasıyor google girerken bile ve yavaş.tümleşik ram olduğu için ramde alıp takamıyorum ben ne gibi ayarlar yaparsam akıcı...
  19. yusuf544

Çalışma masası yaptırmak ne kadar tutar

SELAMÜN ALEYKÜM Pc için kullandığım masayı artık büyültmek istediğim için yeni masa almaya larar verdim bugün.marangozda masa yaptırmak ne ladsr tutar tahmini.normal dümdüz masa 170 uzunluk 75 yükseklik 55 genişlik Ve metal ayakmı daha sağlam olur yoksa mdf yapsada sağlam olurmu.
  20. yusuf544

Ösym hakkında acil yardım

SELAMÜN ALEYKÜM Üniversite okuyacağımdan değilde maksat giriyim diye ösym ayt tyt sınavına gircem pazartesi son gün veya kapanıyor başvuru.benşm şuanda kimlik kartımda fotoğraf yok ptt den ALLAH razı olsun abi e devlet şifresi verdi yinede ama ösym kayit olmam için fotoğraf olması lazım diye...
Geri