Arama sonuçları: *

• Users: sakalliabi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

30 ile 35 bin TL arası DDR5 Hazır sistem önerisi istiyorum.

30 ile 35 bin TL arası DDR5 Hazır sistem önerisi istiyorum.
  2. S

Uygun Red Mekanik Klavye Önerisi

Uygun Fiyatlı 1000 1500 arası Red Mekanik Klavye Önerisi İstiyorum
  3. S

Sistem tavsiyesi istiyorum

Elimde ryzen 5600 işlemci rx6600xt ekran kartlı sistem var 19500 e teklif geldi saticam 20 bin TL'ye hazır sistem arıyorum öneriniz varmıdır
  4. S

🔥İndirim Acer Aspire 5 A515-57-566W Intel I5-12450H 8gb 512GB

bence güzel fiyat alınabilir TIKLA LİNKE GİT iç kısmı bu şekilde ramlar cıkartılabilir
  5. S

Öneri Mekanik Klavye Önerisi

merhaba bugün gamebooster red mekanik klavyem w tuşu basmamaya başladı ve garanti ile uğraşmak istemiyorum çoğu insan klavyeyi gönderip geri alamamış bile şuanda eski mebran klavyeden yazıyorum sizlerden orta bütceli sorun yaratmayacak red mekanik klavye önerisi istiyorum
  6. S

Yardım MSI B450M A PRO MAX ile Ryzen 5600e Ryzn Master İle Nasıl Overclock Yapabilirim?

başlıkta belirtiğim gibi biostan uğraşmadan program üzerinden yapmak istiyorum sıvı sogutmam var anakartım başlıkta yazıyor yardımcı olurmusunuz ?
  7. S

Yardım Ryzen Master İle Overclock nasıl yapılır?

merhaba kolay gelsin ben hiç bir ayarı oynamadan tek tık ile işlemcimi biraz daha hızlı kullanmak istiyorum ne yapabilirim sizce curve modu açsam yeterlimi önerileriniz nedir
  8. S

Kasa Fanlarım Doğru Yönde mi ?

Merhaba kasa Fanlarım doğru yöne mi bakıyor üst ikisi dışarıya üflüyor radyatör de aynı şekilde sizce bu düzen iyi mi https://hizliresim.com/d3k5u1r
  9. S

Çözüldü✓ İşlemci Değiştirdim Görüntü yok

Merhaba ryzen 5 4600g den 5600 e geçtim bilgisayarcı da taktırdım ekrana görüntü geldi ısı testleri yapıldı eve geldim kabloları taktım ekrana görüntü gelmiyor bios pilini çıkarttım taktım jbat yaptım ama hiç hirsey olmuyor sadece mouse ışığı ve kasada her şey çalışıyor
  10. S

Sitemim Ne Kadar Eder

merhaba konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama sistemim bu şekilde sizce ne kadara koymalıyım ilana AMD Ryzen 5 4600G MSI B450M-A PRO MAX ANAKART Axle Rx5500XT 8gb Ekran Kartı XPG 16 GB DDR4 3200Mhz (8gbÇift Ram) Dark AquaForce Sıvı Soğutucu Kingston 240gb M2 SSD 1 TB HDD SHP650V2 Power
  11. S

Sizce Ne Yapmalıyım?

Merhaba alttaki özelliklerde bi sistemim var sorum şu sizce bu sistemin üzerine ekran kartı ve işlemci alıp yükselteyimmi yoksa bu kasayı asatıp üstüne 10 bin filan koyup yeni bir sistemmi alayım fikriniz nedir AMD Ryzen 5 4600G MSI B450M-A PRO MAX ANAKART Axle Rx5500XT 8gb Ekran Kartı XPG 16...
  12. S

Yardım RX6600XT mi Yoksa RX5700XT mi ?

Merhaba ikinci el olarak bu kartlardan birisini almayı düşünüyorum 6600xt ve 5700xt neredeyse kafa kafaya testlerde sarı sitede 6600xt 5500tl 5700xt 3900tl işlemcim ryzen 5 4600g kullandığım kart 5500xt sizce hangisini almam daha iyi olur
Geri