sakalliabi
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
merhaba kolay gelsin ben hiç bir ayarı oynamadan tek tık ile işlemcimi biraz daha hızlı kullanmak istiyorum ne yapabilirim sizce curve modu açsam yeterlimi önerileriniz nedir
Bios daha sağlıklı ve kalıcı çünküsoğutman iiy değilse yapma ancak şu videoyu izleyebilirsin ryzen masteri da pek önermiyorlar reddite vs.
soğutmam iyi ama biostan ayarlarını bilmiyorum oynamakta istemiyorum master uygulamasında hemen yapılıyor diye çok video gördümsoğutman iiy değilse yapma ancak şu videoyu izleyebilirsin ryzen masteri da pek önermiyorlar reddite vs.
biostan ayarlamayı öğrenirsin zor değil sisteme de zarar vermez korumaları oluyor anakartlarınsoğutmam iyi ama biostan ayarlarını bilmiyorum oynamakta istemiyorum master uygulamasında hemen yapılıyor diye çok video gördüm
şuanda master ile yapsam bu konuda bilginiz varmı yada yapmalımıyım sizce stok hali nasılbiostan ayarlamayı öğrenirsin zor değil sisteme de zarar vermez korumaları oluyor anakartların
en basit overclok advenced wiew de sonra game mode a gir sonra auto overcloking i seç sonra 200 yazan yer sende 100 yazacaktır onu 200 yap sonra kaydet ve test et de otomatik olarak 200 mhz işlemciyi hız aşırtma yapacaktırmerhaba kolay gelsin ben hiç bir ayarı oynamadan tek tık ile işlemcimi biraz daha hızlı kullanmak istiyorum ne yapabilirim sizce curve modu açsam yeterlimi önerileriniz nedir
Alıntıyı görüntüle
stok haline göre fark vvarmı sadece bu dedıklerını yapsam yeterlimien basit overclok advenced wiew de sonra game mode a gir sonra auto overcloking i seç sonra 200 yazan yer sende 100 yazacaktır onu 200 yap sonra kaydet ve test et de otomatik olarak 200 mhz işlemciyi hız aşırtma yapacaktır
Anakart ne?
Tahmin ediyoruzAnakart ne?
msı b 450 m a pro max sadece program üzerinden performansı biraz arttırsam yeterli olur hiç bios filan girmek istemiyorum bu haliyle yük altında 64 dereceyi geçmiyor sıvı soğutmam varAnakart ne?
O anakart ile OC yapmanı asla önermem.msı b 450 m a pro max sadece program üzerinden performansı biraz arttırsam yeterli olur hiç bios filan girmek istemiyorum bu haliyle yük altında 64 dereceyi geçmiyor sıvı soğutmam var