Yardım Ryzen Master İle Overclock nasıl yapılır?

Reaksiyon skoru
7
merhaba kolay gelsin ben hiç bir ayarı oynamadan tek tık ile işlemcimi biraz daha hızlı kullanmak istiyorum ne yapabilirim sizce curve modu açsam yeterlimi önerileriniz nedir

1726570840014.png

soğutman iiy değilse yapma ancak şu videoyu izleyebilirsin ryzen masteri da pek önermiyorlar reddite vs.

soğutman iiy değilse yapma ancak şu videoyu izleyebilirsin ryzen masteri da pek önermiyorlar reddite vs.
soğutmam iyi ama biostan ayarlarını bilmiyorum oynamakta istemiyorum master uygulamasında hemen yapılıyor diye çok video gördüm

soğutmam iyi ama biostan ayarlarını bilmiyorum oynamakta istemiyorum master uygulamasında hemen yapılıyor diye çok video gördüm
biostan ayarlamayı öğrenirsin zor değil sisteme de zarar vermez korumaları oluyor anakartların

merhaba kolay gelsin ben hiç bir ayarı oynamadan tek tık ile işlemcimi biraz daha hızlı kullanmak istiyorum ne yapabilirim sizce curve modu açsam yeterlimi önerileriniz nedir

Alıntıyı görüntüle
en basit overclok advenced wiew de sonra game mode a gir sonra auto overcloking i seç sonra 200 yazan yer sende 100 yazacaktır onu 200 yap sonra kaydet ve test et de otomatik olarak 200 mhz işlemciyi hız aşırtma yapacaktır

Ekler

• 2.png
    2.png
    171.8 KB · Hit: 63
  • Adsız.png
    Adsız.png
    59.1 KB · Hit: 72
en basit overclok advenced wiew de sonra game mode a gir sonra auto overcloking i seç sonra 200 yazan yer sende 100 yazacaktır onu 200 yap sonra kaydet ve test et de otomatik olarak 200 mhz işlemciyi hız aşırtma yapacaktır
stok haline göre fark vvarmı sadece bu dedıklerını yapsam yeterlimi

msı b 450 m a pro max sadece program üzerinden performansı biraz arttırsam yeterli olur hiç bios filan girmek istemiyorum bu haliyle yük altında 64 dereceyi geçmiyor sıvı soğutmam var
O anakart ile OC yapmanı asla önermem.
Mosfetler boşta 112-113 derece. OC yaparsan daha da ısınır kucağına alırsın...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,157
Üyeler
199,304
Son üye
Wilsher

Geri