Arama sonuçları: *

• Users: cagoa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

15k bandında ergonomik sandalye önerisi

merhabalar 5-6 yıldır mutfak sandalyesi tarzı sandalyelerde oturuyorum artık 2-3 saat sonra boynum ve belim çok ağrımaya başlıyor bu yüzden 15k bütce belirledim dış görünüşü hiç önemli olmayan ancak bu fiyata alınabilecek bildiğiniz rahat koltuk önerilerine açığım
  2. C

3k fiyat bandında psulu kasa önerisi verebilirmisiniz?

merhaba matx ısınma konusunda dert çok ettirmeyecek psu su kaliteli bir kasa lazım nakit max 3k çıkabiliyorum peşin taksit yapan bir yer varsa güvenilir 4.5-5k bantlarına rahat çıkarım
  3. C

Laptop Termal Macun Önerisi

selamlar laptopum alalı 1 yıl oldu şuan stok olarak işlemci ve ekran kartında sıvı metal var yenilemek için sıvı metalle termal macun arası çok büyük bir fark yoksa veya termal macun sürmem uygunsa termal macun öneriniz nedir? işlemci: i9-12900H
  4. C

Ubisoft Watch dogs 2 açılmıyor

Merhaba, dün alıp indirmiş olduğum bugün ilk defa gireceğimde oyunun açılmadığını fark ettim. Sorunun ne olduğunu bilen biri yardım edebilir mi? watchdogs2..mp4 yaklaşık videoyu kapattıkdan sonra da 5 dk bekledim ancak halen aynıydı.
  5. C

700tl bütçe ile mouse önerisi

Merhaba, bütçem 700 TL, (max 800 e çıkabilir) kablolu kablosuz fark etmez ancak 2 ay sonra bozulmasını istemiyorum, F/P bir ürün önerebilir misiniz?
Geri