Arama sonuçları: *

• Users: Eror404
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Dükkan veya herhangi gerçek olan bir tabeladaki yazım yanlışlıkları fotografı

dönem ödevim için lazım dükkan veya herhangi yol tabelası falan tabelalarındaki yazım yanlışlıkları ile ilgili resimler arıyorum :/
  2. E

Alienware AW2725D ayarları nasıl yapılır

Monıtoru aldım ama bırcok ayarı var kullanan bırı varsa yardımcı olabılır mı aklımdakı soruları da gıderır açıkçası.
  3. E

Alienware AW2725D sorunlu mu ?

Merhaba Alienware AW2725D aldım monıtor geldı şu an elımde ve monıtor gayet guzel ama oyun falan actıgımda arkada veya oyunda ıken monıtorde renklerde sorun oluyor ama mesela oyun acık degıl ıken bır problem olmuyor YouTube falan OLED testı ve sıtelere baktım sorun yok ama arkada oyun acık ıken...
  4. E

Amazon kolay gelsin kargo takip kimliği bulunamadı

amazondan dün monitör sipariş etiim yarın gelecek yuksek ıhtımal yazan o şekilde amazonda şuan kargoya verıldı Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı yazıyor ama takip kimliği siteyede girdim baktım wassap botuna yazdım Girdiğiniz numaraya ait aktif bir gönderi bulunamadı. Kontrol ederek tekrar...
  5. E

Dell Alienware AW2725D Alienware ebrar bilgisayar

Amazon'dan 9 taksıt ımkanıyla Amazon.com.tr Bu monıtoru alacagım ama ebrar bilgisayar satıcı cok guven vermıyor açıkçası bırkac duyduklarıma gore sızce sorun yasar mıyım evde de cok duramıyorum ıdade falan da ugrasmak ıstemıyorum ama baska alacak yer de yok 9 taksıte aklımda G5 OLED var samung...
  6. E

Dell Alienware AW2725D alınır mı

aklımda 2 monıtor var kaç gundur ve 2sı arasında her dk gidip geliyorum hangisini alsam karar veremedim suan ıcın alıenware almayı dusunuyorum dıger model ıse aklımdaki samsung g5 oled monıtor sızce hangısını tercıh etmelıyım bana kalırsa alıenware ıyı ama takıldıgım bırsey var sanırım rengı...
  7. E

Samsung Odyssey OLED G5 vs Dell Alienware AW2725D

Hangi monitörü tercih etmeliyim aslında Samsung tam bana gore ama 10k daha verıp Alienware kalıtesı port yenılıklerı ve 280Hz ılerıye donuk sekılde olur ve 3 yıl burn in garantisini kesin şekilde alırım ama 180Hz Samsung da gayet işimi görür ama QD-OLED ve W OLED hangısı daha ıyı ona da karar...
  8. E

Samsung Odyssey OLED G5 G50SF Alınır mı

2k 10 bit ve oled paneli ile cok ilgimi cektı ve amazondan 9 taksit ile almayı dusunuyorum ama aklımdakı en buyuk soru ıse su ıdı oled paneller yanma sıkıntıları oldugu gıbı bende arastırdım samsung turkıye wp yazdım ve dedılerkı bozuldugu zaman bakılması lazım falan fıstan cok guven vermedı ama...
  9. E

Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i VS Dell Alienware AW2725D

fiyat sklasını da gözde bulundurunca hangisi daha mantıklı sızce oled ve mınıled fazla farkları oldugunu sanmıyorum alıenware 9 taksit 3500 3300 gibi fiyat ve taksıt ımkanı olması bana cok cazıp gelıyor 10 bıt olması ve oled olması ve oled yanma garantısı olması 3 sene gercekten bence cok ıyı...
  10. E

Alienware AW2725DM vs samsung oled g5

2sının arasındakı farklar bence barız alınware native 10 bit değil ve en en buyuk fark ise samsungun oled panel olması ve arasındaki bariz fark ve samsungu 9 taksıt pesın fıyatına alabılırken alınware da 4 taksıt falan 13k alabılırım ama oled yanması aklımda cok ? bıraktı sızce hangısını...
  11. E

ASUS MONİÖR VS ALIENWARE

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/1023919-1024839/asus-tuf-gaming-vg27aq5a_dell-alienware-aw2725dm/ sizce hangisi daha iyi ben alinware almayı dusunuyorum guzel monıtore benzıyor sızce hangısını secmelıyım ?
  12. E

ASUS TUF gamıng VG27AQ5A alınır mı?

5060 Ti 16 GB ve R5 7500F işlemcim var 2K da bu monitör ile iyi sonuçlar alır mıyım mantıklı mı şu anki monitörüm MSI MAG 256F sizce parasını hak eden bir monitör mü?
  13. E

Kasa rgb fan rgbsı bazen gelmiyor ama fan calısıyor

Geçen gün 3MT bir DP kablosu aldım ne alakası var dersenız olay tam olarak su sekıl yasandı DP kablosu bozuktu degıstırdım sonra ve DP kablosunu taktım calısmadı sonra amac denemek olsun diye DP kablosunun monıtoru baglı olanı ekran kartına ekran kartına baglı olanı da monıtore taktım yanı tam...
  14. E

5060 Ti 16gb R5 7500F 2K oyun mantıklı mı

sistemim şu şekilde 2K oyun için düşünüyorum sizce problem yaratır mı ? Genelde asetto valorant rust gibi oyunlar oynuyorum 2K oyun için yeterli olur mu ?
  15. E

Laptop Chipset cıkartma ve ısıtma amd

laptop aygıt yonetıcısınden chıpsetı devre dısı bırakınca sorunsuz sekılde calısırken ama en basıt mınecraft bıle oyunda hata verıyor acılmıyor hıcbır oyun ve aygıt yonetıcısınden aktıf edınce ıse 3sanıyede bır 2 sanıye de bır drop gırıyormus gıbı delı gıbı donuyor laptop laptopcu 2k para dedı...
  16. E

İphone 16 128 devir 99 saglık iyi midir?

Alalı kısmen 6 ay oluyor 128 devir 99 saglık iyi midir? normalmidir
  17. E

İncehesap'tan gidip istediğim sistemin parcalarını alabilir miyim?

Yarın İncehesap mağazasına gidip bu sistemi almayı düşünüyorum peki elden bu malzemeleri tedarik ediliyor mu? Gıdıp ıncehesabtan bu bileşenleri alabilir miyim? Tek tek?
  18. E

Windows 10 bilgisayarı sıfırladıkktan sonra kilitlenmeler

Bilgisayarım hiçbir sorunu yokken sıfırladıktan sonra kurulum ekranında kilitlenmeler ve ana menü kilitlenmeye başlandı üstüne üç kez daha sifirladim halen daha kilitleniyor başlangıç onarma ile de bu ekran çıkıyor.
  19. E

Assetto Corsa csp crahsed

Asetto da trafık gırdıgımde bu hatayı alıyorum nedenını bılmıyorum açıkçası nasıl duzeltebılırım oyun acılmıyor trafık serverlerınde Pure goruntu modu var.
  20. E

5060 Ti 16GB 2k Mantıklı mı

5060 Tİ 16GB 2K için uygunmudur ? gelecekteki 2 4 sene değiştirmeyi düşünmüyorum oynadıgım oyunlar Fifa ETS Valo asetto Rust GTA V Beam Ng gibi gibi oyunlar cok neredeyse hiç hikayeli oyun oynamam cyberpunk 2077 gibi vesaire
Geri