Arama sonuçları: *

• Users: stardzn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

9k ya 240hz 2k monitör aldım dusunceleriniz

Lütfen gamepowera on yargisi olup ürün hakkında bilgisi olmayan yorum yapmasın bu ürünü alipta iade eden değiştiren memnun kalmayan görmedim bende on yargıliydim ama 9k ya düşünce işler degisiyor ne diyorsunuz...
  2. S

Viewsonic-vx2780j-2k bu linkteki monitör doğrumu

Resimlerimi yanlış monitörün siyah ayaklı pivot monitör olması lazım J modeli olduğu için fotoğraflar yanlışsa Alicam bu fiyata bulmuşken...
  3. S

Wraith w75 alınır mi

Bu fiyata daha iyisi varmı sanırım yok
  4. S

İnterneti bilgisayara nasıl baglarim

Evet modem oturma odasında benim odam evin en ucunda evin içinden hicbirturlu odaya aktarmam imkansız tavandanda yerdende camdan cama 5-6 camdan sarkitsam odaya kadar uzun kablo alsam bağlayabilir miyim sorun olurmu
  5. S

ViewSonic 27" VX2780J-2K Alınır mı?

Evet arkadaşlar fiyatı 7500tl hem oyun oynayan hemde tasarım yapan biri olarak 8bit+destekle 10bite yakın performans veriyor olması çok etkiledi kullanan bilen sorunu olduğu bilen veya bu fiyata daha iyisini onerebilen biri yardımcı olabilirmi
  6. S

2k monitör önerisi AMD ekran karti

RX 7700xt için 2k monitör önerisi yaparmisiniz yüksek inç olması daha iyi benim açımdan Bütçe: 6-7k
  7. S

RX 7700xt GTA6 ultra oynatirmi

Şuan 7700xt alsam işlemci ryzen 5 7600 GTA 6 oynatirmi bundan 3 yıl sonra
  8. S

Monster 2k 180hz monitörü Alınır mı?

Evet 2k ya geçmek istiyorum monsterin 2k 180hz monitörleri indirimde 27 inç 6k 32 inç 7k İkisinden birini almayı düşünüyorum iyi midir? sizce kullanan vb varmı yada bu bütçelere başka tavsiyesi vb olan
  9. S

Bu sistemi alayimmi? RX 7700xt

Evet arkadaşlar butce maks bu üstüne çıkmaz şuan elimde 144hz 27 inç Asus tuf monitör var satıp 2k 180 Hz geçmek istiyorum tasarım ve animasyonla uğraşıyorum render önemli çoğunluk oyunda oynuyorum bu sistem iadelmidir sizce...
  10. S

RX 7700xt işlemci önerisi

Evet arkadaşlar nvida 4060 ti alicaktim fakat herkes 7700xt konusunda ısrar etti hala kararsizim render konusunda bu AMD ekran kartına en iyi hangi işlemci gider ben Ryzen 5 7600 düşünüyorum bütçe 35k maks Daha iyi bir önerisi olan varmıdır Bütçe : 35k
  11. S

Airpods pro 2. Nesil

Orjinal olmayan airpods pro 2. Nesil onerebilecek varmı iyi bir şey olsun mümkünse güvenilir yerlerden
  12. S

Bu am5 sistem Alınır mı? beyler

Sistem linki assaya bıraktım İşlemciyi ryzen 5 7600 e cekicem SSd de 1tb Fiyat : 33k Alınır mı? sizce İşlemci : Ryzen 5 7600 am5 Anakart: MSI a620-m Ramler : 8x2 5200mhz cl36 ramler Ekran kartı : MSI Rtx 4060 ti 8gb 3 fanlı Fiyat : 33.000 Link ...
  13. S

Ryzen 7 5700 Alınır mı??

Evet arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum ve ekran kartı 4060ti olsun istiyorum grafik tasarımla ilgileniyorum ve bazen video edit gibi ayrıca oyun oynamak için Ryzen 7 5700 Alınır mı? yada başka işlemci önerisi olan varmıdır Bütçe: maks 30k
Geri