Lütfen gamepowera on yargisi olup ürün hakkında bilgisi olmayan yorum yapmasın bu ürünü alipta iade eden değiştiren memnun kalmayan görmedim bende on yargıliydim ama 9k ya düşünce işler degisiyor ne diyorsunuz...
Evet modem oturma odasında benim odam evin en ucunda evin içinden hicbirturlu odaya aktarmam imkansız tavandanda yerdende camdan cama 5-6 camdan sarkitsam odaya kadar uzun kablo alsam bağlayabilir miyim sorun olurmu
Evet arkadaşlar fiyatı 7500tl hem oyun oynayan hemde tasarım yapan biri olarak 8bit+destekle 10bite yakın performans veriyor olması çok etkiledi kullanan bilen sorunu olduğu bilen veya bu fiyata daha iyisini onerebilen biri yardımcı olabilirmi
Evet 2k ya geçmek istiyorum monsterin 2k 180hz monitörleri indirimde
27 inç 6k
32 inç 7k
İkisinden birini almayı düşünüyorum iyi midir? sizce kullanan vb varmı yada bu bütçelere başka tavsiyesi vb olan
Evet arkadaşlar butce maks bu üstüne çıkmaz şuan elimde 144hz 27 inç Asus tuf monitör var satıp 2k 180 Hz geçmek istiyorum tasarım ve animasyonla uğraşıyorum render önemli çoğunluk oyunda oynuyorum bu sistem iadelmidir sizce...
Evet arkadaşlar nvida 4060 ti alicaktim fakat herkes 7700xt konusunda ısrar etti hala kararsizim render konusunda bu AMD ekran kartına en iyi hangi işlemci gider ben
Ryzen 5 7600 düşünüyorum bütçe 35k maks
Daha iyi bir önerisi olan varmıdır
Bütçe : 35k
Evet arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum ve ekran kartı 4060ti olsun istiyorum grafik tasarımla ilgileniyorum ve bazen video edit gibi ayrıca oyun oynamak için Ryzen 7 5700 Alınır mı? yada başka işlemci önerisi olan varmıdır
Bütçe: maks 30k