Evet arkadaşlar fiyatı 7500tl hem oyun oynayan hemde tasarım yapan biri olarak 8bit+destekle 10bite yakın performans veriyor olması çok etkiledi kullanan bilen sorunu olduğu bilen veya bu fiyata daha iyisini onerebilen biri yardımcı olabilirmi
UpEvet arkadaşlar fiyatı 7500tl hem oyun oynayan hemde tasarım yapan biri olarak 8bit+destekle 10bite yakın performans veriyor olması çok etkiledi kullanan bilen sorunu olduğu bilen veya bu fiyata daha iyisini onerebilen biri yardımcı olabilirmi
ben bunun farklı versiyonunu kullanmıştım güzeldirEvet arkadaşlar fiyatı 7500tl hem oyun oynayan hemde tasarım yapan biri olarak 8bit+destekle 10bite yakın performans veriyor olması çok etkiledi kullanan bilen sorunu olduğu bilen veya bu fiyata daha iyisini onerebilen biri yardımcı olabilirmi
Bütçe maks 7.5k fln baktım bu bütçelere en iyi bunu buldum başka öneriniz varsa link atabilirsinizverilerine bakınca bi eksiğini göremedim ama alabiliyorsanız quantum dot özellikli bir model alın renk acısından fark hissettirecektir