ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 Monitör
ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
aynısının oled olanı var berbat derecede kötüLinkte belirttiğim monitör hem görsel açıdan hem de hz açısından fiyat performans olarak güzel geldi kullanan arkadaşlar varsa önerir mi? (fiyat 10k)![]()
ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
oled IPS'i yansıtmaz bence ViewSonic iyi bir marka olarak biliyorum ölü piksel, ışık sızması, ghosting vb. sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. (cevabınız için teşekkürler)aynısının oled olanı var berbat derecede kötü
2 aydır kullanıyorum bi sıkıntısı yok 8kya indirimle aldım alınabilirLinkte belirttiğim monitör hem görsel açıdan hem de hz açısından fiyat performans olarak güzel geldi kullanan arkadaşlar varsa önerir mi? (fiyat 10k)![]()
ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Vatanda mağazada ölü piksel, ghosting gibi testleri yapabiliyor muyuz?Bu paraya alınır özellikle vatana gidip test edip alma imkanın var, peşin fiyatına taksit de mevcut. Ölü piksel cart curt uğraşmadan rahatça satın alınabilir.
Teşekkür ederim bu cevabı bekliyordum.2 aydır kullanıyorum bi sıkıntısı yok 8kya indirimle aldım alınabilir
Yapılır tabii ki mecburlar yapmayaVatanda mağazada ölü piksel, ghosting gibi testleri yapabiliyor muyuz?