Arama sonuçları: *

• Users: ErenCT7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

Arkadaşlar merhabalar. Oyun oynamak için ekip topluyorum ve şuan 4 kişiyiz. Şuanlık seçtiğimiz oyunlar: Valorant ets 2 cs2 Yaş Aralığı: 18-16 DC: eren2941
  2. ErenCT7

Escape the Backrooms için oyun arkadaşı arıyorum

Merhaba arkadaşlar konu başlığındada gördüğünüz gibi oyun arkadaşı arıyorum. Şuan ben oyunu yeni aldım bir fikrim yok eğer sizde varsa veya almayı düşünüyorsanız alın beraber oynayalım DC: eren2941 ekleyin Steam: 1123080426
  3. ErenCT7

Sons of the forest oyun arkadaşı arıyorum

Arkadaşlar herkese merhabalar. Konu başlığındada gördüğünüz gibi sons of the forest oynamak için oyun arkadaşı arıyoruz. Discord sunucumuzda var 21 kişilik gelmek isterseniz DC: eren2941 eklesin
  4. ErenCT7

Oyun ekibi kuruyorum

Herkese merhaba arkadaşlar. Konu başlığındada gördüğünüz gibi yeni bir oyun ekibi kuruyorum. Sunucumuzu yeni açtık ve şuan 4 kişiyiz. Sizlerde gelirseniz beraber toplaşıp steam üzerinden veya epic games üzerinden oyunlar bakıp ortaklaşa karar verip seçtiğimiz oyunu oynayabiliriz. DC: eren2941
  5. ErenCT7

Online oyun ekibi kuruyorum

Merhabalar yeni bir oyun ekibi kuruyorum. Ekibimizi kurarsak yeni oyunlar oynarız, filmler izleriz, videolar izleriz. Sizlerde şu oyunlar varsa onlarıda oynarız: ETS 2, GTA 5 Enhanced, Feign, The Forest, Lethal Company, Rainbow six siege Discordum: eren2941 buradan ekleyebilirsiniz Steam...
  6. ErenCT7

13.Cuma oyunu için ekip topluyorum

Arkadaşlar biliyorsunuz 13. Cuma oyunu 1 Ocak 2025 itibariyle sunucuları kapandı. Bende 13. Cumanın fan yapımı oyununu indirdim yani kısaca sevenler tarafından geliştirilmiş bir oyun. Oyun aynı eskisi gibi hile yok soundpand açan yok. Ayrıca nasıl indirileceğinide gösteririm. DC: eren2941
  7. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi oyun arkadaşı arıyorum. Gelecek varsa buradan belirtsin. DC kullanıyorsanız buradan ekleyin: eren2941 Steam Profilim: https://steamcommunity.com/profiles/76561199836470188/ Buradanda arkadaşlık isteği atabilirsiniz
  8. ErenCT7

Oyun oynarken bir anda ekran siyah oluyor

Oyun oynarken bir anda ekran siyah oluyor ve sinyal yok diyip siyah ekranda kalıyor.
  9. ErenCT7

GTA 5 playlist arkadaşı arıyorum

GTA 5 playlist oyun arkadaşı arıyorum. Playlistlerde face2face, sumo, heist yaparız. DC: eren2941
  10. ErenCT7

A Way Out oyuncu arkadaşı

a way out oynayacak arkadaş arıyorum ve oyunu yeni aldım gelicek varsa buraya yazsın
  11. ErenCT7

A way out oyuncu arkadaşı arıyorum

A way out oynayacak arkadaş arıyorum şimdi gelicek varsa buradan yazsın
  12. ErenCT7

Gta 5 Online Ekip Kuruyorum

Gta Online'da Ekip Kuruyorum Gelmek İsteyen Var Mı ?
  13. ErenCT7

Gta 5 Oynarken Sürekli Drop Oluyor

Gta 5'i oynarken sürekli drop oluyor çözüm nedir
Geri