ErenCT7

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• ErenCT7
      ErenCT7, Gta Online Ekip Kuruyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam heist yaparız playlist oynarız gelir mısınız 1785454841 Hocam bende öyle adamlarla çok karşılaştım ama yapıcak bişey yok. Ama ekibi fln toplarsak çok...
    • ErenCT7
      ErenCT7, PC Oyunları kategorisinde Gta Online Ekip Kuruyorum başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar Gta online için ekip kuruyorum. Pc üzerinden oynuyorum. DC: eren2941
    • ErenCT7
      ErenCT7, PC Oyunları kategorisinde Oyun Arkadaşı Arıyorum başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar Hepinize merhabalar yeni sunucu kurdum ve amacım aktif bir samimi ekip oluşturup eğlenip oyun oynamak. Şuan sunucuda 2 kişiyiz gelirseniz...
    • ErenCT7
      ErenCT7, Online Oyunlar kategorisinde Oyun Amaçlı Ekip Kuruyorum başlıklı bir konu açtı.
      Herkese Merhaba, Bir süredir üzerinde çalıştığım, huzurlu ve kaliteli bir oyun/sosyal ortamı hedefleyen The Elysium topluluğu için ekip arkadaşlarımı...
    • ErenCT7
      ErenCT7, Online Oyunlar kategorisinde Oyun Amaçlı Ekip Kuruyorum başlıklı bir konu açtı.
      Selam herkese, Sıfırdan ZEAL Community adında bir Discord sunucusu kurdum. Akşamları GTA V, Minecraft, The Forest falan dönmek için kafa dengi oyun...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,018
Üyeler
200,822
Son üye
Rotheloth

Geri