ErenCT7 isimli üyenin son içerikleri

1. ErenCT7

Steam Arkadaşı Arıyorum...

hocam merhabalar bizim ekibimiz var şuan 6 kişiyiz düşündüğümüz oyunlar şuanlık: valo, cs2, ets2 dc: eren2941
  2. ErenCT7

CS2 oynayacak oyun arkadaşı arıyorum

hocam bizim ekibimiz var 6 kişilik şuanlık düşündüğümüz oyunlar: valo, cs2, ets 2
  3. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum

hocam merhabalar ekibimiz var 6 kişilik. şuanlık düşündüğümüz oyunlar valo, cs2, ets2,
  4. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum

Hocam merhabalar ekibimiz var şuan 6 kişiyiz. düşündüğümüz oyunlar şuanlık : valo, cs 2, ets2,
  5. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum

Hocam merhabalar. Bizim bir ekibimiz var 6 kişiyiz şuan gelirseniz oyunlar oynarız. Düşündüğümüz oyunlar şuanlık: valorant, cs2, ets 2, DC: eren2941
  6. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

Hocam benim en sonki rankım gümüş 2'di fazla oynamıyodum. Ama bi ara Gold'a kadar çıkmışlığım vardı. Diğer arkadaşların rankıda yüksekti ama hatırlamıyorum tam.
  7. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

iyi hocam.
  8. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

hocam maalesef lol oynamıyorum. ama sunucumuzdan oynayan vardır. arkadaşların rankını tam hatırlamıyorum.
  9. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

peki hocam
  10. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

buyrun gelin hocam. ekleyin dc den beni
  11. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

istek attım hocam yNs
  12. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

Hocam böyle
  13. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

Evet hocam 1774982282 hocam istek atamıyorum size. arkadaş olabilmeniz için onun sizi eklemesi gerek diyor
  14. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

Kankam yaş aralığı 18-16 arası Valo cs2, ets 2 girmeyi düşünüyoruz. 1774982127 Hocam yaş aralığı 18-16 arası Valo cs 2 ets 2 girmeyi düşünüyoruz şuanlık
  15. ErenCT7

Oyun arkadaşı arıyorum.

Arkadaşlar merhabalar. Oyun oynamak için ekip topluyorum ve şuan 4 kişiyiz. Şuanlık seçtiğimiz oyunlar: Valorant ets 2 cs2 Yaş Aralığı: 18-16 DC: eren2941
Geri