Arama sonuçları: *

• Users: Xalionis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xalionis

Yardım İtopya Ücret İadesi Yapmıyor

17 Ocak 2026 tarihinde İtopya’dan Elgato siparişi verdim. Daha sonra üründen vazgeçtiğim için iptal talebinde bulundum ancak buna rağmen siparişim 19 Ocak’ta kargoya verildi. 21 Ocak’ta ürün dağıtıma çıktığında kargoyu teslim almadan, istemediğimi belirterek anında iade yönüne geri gönderdim...
  2. Xalionis

Arctic Liquid Freezer III 360'ın pompasından veya VRM fanından tiz ses geliyor

Merhaba yaklaşık 1 senedir Arctic Liquid Freezer III 360mm kullanıyorum ve son 2 aydır pompadan veya pompanın üzerindeki VRM fanından acayip tiz bir ses geliyor çok rahatsız ediyor. BIOS'tan 2200RPM'e çekince pompayı PC boştayken ses duyulmuyor ama yük binince yine kulaklık içine gelecek kadar...
  3. Xalionis

Yardım Apple Watch series 10 46mm için kordon önerisi

Merhaba, Dün Apple Watch series 10 46mm modelini satın aldım. Apple'ın orijinal kordon fiyatları çok yüksek. Bu nedenle 3. parti, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir kordon arayışındayım. Kullanan ve deneyimi olan arkadaşlar varsa önerilerinize açığım.
  4. Xalionis

RTX 5060 Ti 16 GB iade edilip RTX 5070 alınmalı mı?

ÖNEMLİ: Kart oyun için kullanılmayacak. Render ve Encode için kullanılacak. Merhaba, Geçen hafta AV1 encode için kullandığı Intel A750 artık sorun çıkardığı için RTX 5060 Ti 16 GB modelini satın aldım. Ancak aklımda da hala soru işaretleri var CUDA gibi özellikleri RTX 5070'den daha düşük...
  5. Xalionis

Çözüldü✓ Temu Ücret İadesi Gelmiyor.

Merhaba Forumdaki meşhur klavye mouse lardan sonra kendime de bir kaç parça bir şeyler almak istemiştim ancak daha sonra iptal ettim. Ancak 2 ve 3 Kasım da iptal talep ettiğim siparişlerimin ücretleri hala hesabıma yansımadı. Dün iptal ettiğim siparişimin ücreti bugün hesabıma yansıdı aynı...
  6. Xalionis

Intel Arc A750 FurMark reset sorunu

Merhaba geçen gün yayın PC de takılı olan PSU (Xigmatek tauro 700W 80Plus Bronze) yüksek derecede coil whine yaptığı için daha eski olan yine Xigmatek'in 600W tam modelini hatırlamadığım PSU'yu kasaya bağladım bağladığım gün FurMark yaptığımda bir sorun olmadı ancak bugün tekrar FurMark yaparken...
  7. Xalionis

Çözüldü✓ MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi PCI-e sorunu

Yayın ve edit için kullandığım sistemimde bulunan MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi anakart da 1 tane Samsung EVO Plus 1TB mevcuttu ancak hem edit hem video depolama için yeterli gelmediği için geçen gün Crucial P3 Plus 1TB M.2 aldım. Bugün geldi taktım ve sistem M.2leri görsede Elgato'nun bağlı olduğu...
Geri