Arama sonuçları: *

• Users: mattia3120
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

IPhone'un gece boyunca ne kadar şarjı gidiyor?

gece boyunca bende 1-3 gidiyor wifi acik telefon kapat telefon aç %1-2 gidiyor iphone 14 pro max pil sağlığı %87 iyi m?
  2. M

Iphone 14 pro max 256 gb

pil döngüsü 765 pil sağlığı %87 ekran süresi 7 8 saat iyi ?
  3. M

Iphone 14 pro max ekran süresi

7-8 saat ekran süresi falan veriyordu. Şu an pil sağlığım %87 olduğu nasıl İYİ M?
  4. M

7-8 saat ekran süresi falan veriyordu

7-8 saat ekran süresi falan veriyordu. Şu an pil sağlığım %87 olduğu nasıl İYİ M?
  5. M

Son zamanlarda çok fazla hata (pkts) alıyorum

Son zamanlarda çok fazla hata (pkts) alıyorum
  6. M

Merhaba iPhone 14 pro max kullanıyorum

Merhaba iPhone 14 pro max kullanıyorum, . WhatsApp'tan sesli ne kısabiliyorum ne açabiliyorum. Bu durum sadece WhatsApp'ta oluyor. Normalde hiçbir sıkıntısı yok. Telefonu aç kapa yapınca düzeliyor fakat kısa süre sonra aynı problem devam ediyor. Sorun nedir bilen yardımcı olabilir mi?
  7. M

Merhaba iPhone 114 pro max kullanıyorum

Merhaba iPhone 14 pro max kullanıyorum, . WhatsApp'tan sesli ne kısabiliyorum ne açabiliyorum. Bu durum sadece WhatsApp'ta oluyor. Normalde hiçbir sıkıntısı yok. Telefonu aç kapa yapınca düzeliyor fakat kısa süre sonra aynı problem devam ediyor. Sorun nedir bilen yardımcı olabilir mi?
  8. M

Işlemci sıcaklığı nasıl

işlemci sıcaklığı nasıl
  9. M

WDAGUtilityAccount virüs mu?

[H3 id='WDAGUtilityAccount+virs+mu']WDAGUtilityAccount virüs mu?[/H3]
  10. M

Işlemci sıcaklığı nasıl

işlemci sıcaklığı nasıl
  11. M

Çok fazla hata(pkts) neden olur?

Son zamanlarda çok fazla hata (pkts) alıyorum. Bu sorun alt yapıdan mı yoksa modemden mi kaynaklanıyor? Bu sorun için ne yapabilirim? Ayrıca altyapı 75 Mbps
  12. M

AMD Software Adrenalin 25.10.2 Güncellemesi Sonrası Oyun Açılmıyor

AMD Software Adrenalin 25.10.2 ve 25.11.1 güncellemesi sonrası oyun açılmıyor Merhaba arkadaşlar, Dün gelen sürücü güncellemesini yükledim ancak ne yazık ki hiç bir oyun artık hiç açılmıyor. Ekran kartım RX 7700 XT, işletim sistemim ise Windows 11’in en güncel sürümü. Eski sürücüye döndüğümde...
  13. M

Yardım I5-12400f boşta ki değerler nasıl olmalıdır

i5-12400f boşta ki değerler nasıl olmalıdır
  14. M

I5 12400f asus 7700xt

AMD Software Adrenalin 25.10.2 25.11.2 güncellemesi sonrası oyun açılmıyor Merhaba arkadaşlar, Dün gelen sürücü güncellemesini yükledim ancak ne yazık ki hiç bir oyun artık hiç açılmıyor. Ekran kartım RX 7700 XT, işletim sistemim ise Windows 11’in en güncel sürümü. Eski sürücüye döndüğümde...
  15. M

AMD Software Adrenalin 25.10.2 güncellemesi sonrası oyun açılmıyor

AMD Software Adrenalin 25.10.2 ve 25.11.2güncellemesi sonrası oyun açılmıyor Merhaba arkadaşlar, Ekran kartım RX 7700 XT, işletim sistemim ise Windows 11’in en güncel sürümü. DDU ile güvenli modda temiz kurulum yaptım, ayrıca AMD’nin kendi yazılımıyla da denedim; fakat ne yaptıysam sorunu...
  16. M

AMD Software Adrenalin 25.10.2 güncellemesi sonrası oyun açılmıyor Merhaba arkadaşlar, Dün gelen sürücü güncellemesini yükledim ancak ne yazık ki oyun artık hiç açılmıyor. Ekran kartım RX 7700 XT, işletim sistemim ise Windows 11’in en güncel sürümü. Eski sürücüye döndüğümde herhangi bir sorun...
  17. M

Monitör bazen açılmıyor

bu sorun bende de var. Özellikle siyah ekranda kalıyor. Sistemin açıldığını biliyorum güç kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor.
  18. M

I5 12400f asus oc 7700xt

Dostlar merhaba 16 ay önce yeni bir sistem aldım. Sistemin ömrünün 2560 1440p ne kadar olacağı hakkında araştırmalar yaptım ancak sizin de fikrinizi merak ediyorum. Özellikler şu şekilde: i5 12400f asus 7700xt 32gb ram 10 tb hd 1 tb m2 32 inc 2560 1440p
  19. M

AMD Software Adrenalin 25.10.2 güncellemesi sonrası oyun açılmıyor Merhaba arkadaşlar, Dün gelen sürücü güncellemesini yükledim ancak ne yazık ki oyun artık hiç açılmıyor. Ekran kartım RX 7700 XT, işletim sistemim ise Windows 11’in en güncel sürümü. Eski sürücüye döndüğümde herhangi bir sorun...
  20. M

Paugge ultra sertifikalı hdmi 2.1 b 2k 180 hz destekler

paugge ultra sertifikalı hdmi 2.1 b 2k 180 hz destekler ?
Geri