Arama sonuçları: *

• Users: tywin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tywin

Ipad tablet önerisi 25k

ipad almayı düşünüyorum daha çok video ve ders için kullanacağım arada belki çok özellik gerektirmeyen oyunlar oynarım önerileriniz nelerdir ipad 11'lere baktım var özellikleri nasıldır kaç sene idare eder ? butce 2*-25k
  2. tywin

F/p akıllı ampul önerisi

iphone ile uyumlu aydınlatmasi yüksek farklı renkler şart değil f/p ampul önerisi lazım
  3. tywin

3000 TL Bütçe ev tipi projeksiyon önerisi

3000 tl civarina ev tipi bir projeksiyon aleti önerebilcek varmı aksamlari dizi film izlemek için 1080p vs.
  4. tywin

Instagram reels bulma

bir akım vardı instagrmadan kıza yazıyordu arkada müzik çalıyordu ve mesajlarda sürekli ters seyler yazıyordu araya özlu söz olan editler çıkıyordu bulabilen varmı ya
  5. tywin

Kitap Önerisi Lazım (Askeri/Operasyon/Anı)

Kitap önerisi arıyorum. Genel olarak askeri anıları okumayı çok seviyorum. Daha önce okuduğum kitaplar arasında Namık Ekin – Savaşçının Gözyaşları, İmkânsız Yalnızca Bir Kelimedir, Ali Türkşen – SAT Komandoları, Şefik Ünal – İki Mermi Bir Hayat ve Özel Harekâtçı Olmak var. Bu tarzda, özellikle...
  6. tywin

Epson l3250 yazıcı sorunu

epson l3250 yazıcımızda son zamanlarda baskılarda hata almaya basladık renkli sayfalarda yanlıs renk basma yazılarda bozulma ve renksiz sayfada da renkli basma ve yazılarda bozulma
  7. tywin

Pilot tshirt nerden bulurum

Pilotların tulum yada ceket altına giydiği yakasının altında filoları gözüken tshirtleri nerden bulabilirim soloturk shopa baktım ama göremedim
  8. tywin

Microsoft Giriş Hatası

Arkadaşlar, Minecraft’a hesap eklemeye çalışırken sürekli hata alıyorum. Bir keresinde 'Too Many Requests', bir keresinde de ekteki hatayı aldım. Farklı hesaplarla denedim ama çözüm bulamadım."
  9. tywin

Apple İçin Adaptör Önerisi

Eve acilinden apple için type-c çıkışlı kafa lazım f/p olarak güzel kaliteli adaptör lazım önerilerinize açığım
  10. tywin

Temu aktif kampanya önerisi

temudan sipariş vericem ama güzel kampanya yok wincredit,freereward,bedavakredi hiçbiri yok hesapta flash99 var ama o da şuanda aktif değil galiba baska ne kampanyası var kredi iadesi tarzı
  11. tywin

Deplasman tribünde maç izlenirmi

merhaba arkadaşlar sizce pazar oynancak galatasaray maçında kayseri tribününde maç izlenir mi yoksa taksim nevizade de bekleyip kutlamalara katılmalıyım çok kararsız kaldım.
  12. tywin

Aras Kargo Teslimat Yapıldı Gözüküyor Ama Yapılmadı

Temu üzerinden almış olduğum ürünler bugün dağıtıma çıktı ve şu anda teslim edildi olarak görünüyor, ancak ne komşulara ne de bana herhangi bir kargo teslim edilmedi. Mahallemde pazar olduğu için böyle bir durum yaşanmış olabilir. Ne yapmalıyım?
  13. tywin

Temu Projeksiyon Yorumu

Arkadaşlar, bir ara Temu üzerinden projeksiyon cihazı çok uygun fiyata ön siparişle satılıyordu. Alıp kullanan var mı? Üründen memnun kaldınız mı?
  14. tywin

Askeri kitap önerisi

Uzun süredir askerlerin(JÖH/SAT) operasyon anılarını ve hayatlarını konu alan kitaplar okuyorum. Bu tarzda birkaç kitap daha arıyorum. Bu nedenle sizden benzer içerikte kitap önerileri bekliyorum.
  15. tywin

Androiddeki Driveye yedeklenmiş whatsapp verisini iphone aktarma

Arkadaşlar yeni telefon aldım ve başlangıçta whatsappi kurmadım şuanda aktarmaya çalıştığımda başaramıyorum eski telefondaki whatsapp Google driveye yedekledim ama iphonedeki whatsapptan google drive yedek kuramıyorum
  16. tywin

İphone 14 Alıcam Nerden Almalıyım

MErhaba arkadaşlar iphone 14 alıcam ama nerden alıyım en uyguna gelir kampanya nerelerde var suanda mediamarkta 1000 tl karta puan verıyor baska aktif güzel kampanya olan site çek vs. vaarmı
  17. tywin

Tıraş Makinesi Öneri

Tıraş makinesi almayı planlıyorum kaliteli olsun vucudumdaki kılları ve sakal kesmek için alıcam önerileriniz nelerdir 2 tane buldum ama aradaki farkları ne fiyat farkını vermeye değermi ; https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 /...
  18. tywin

Minecraft Cape Gelmeme

Arkadaşlar, bildiğiniz üzere Minecraft yine Twitch ve TikTok üzerinden bedava cape dağıtıyor. Ancak, kodları alıp kullanmama rağmen Java sürümünde görünmüyor. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim?
  19. tywin

Temu akıllı saat önerisi

temu üzerinden alınabilcek akıllı saat önerisi lazım apple uyumlu
  20. tywin

Futbolcu Forması Tarzı Forma Tasarlama/Yaptırma

Real madrid ejder forması veya galatasaray fenerbahçe gibi sade ve şık yapılan değişik desenli formalar tasarlamak/tasarlatmak istiyorum bunları nerde yapabilirim.
Geri