Arama sonuçları: *

• Users: dızciii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dızciii

Öneri Rtx 5050 veya Rtx 4060 bakanlar bu karta şans vermeli

Bu ara forumda giriş segment ekran kartı arayan arkadaşlar sıfırda Rtx 5050 veya 2. elde rtx 4060, rx 6700xt falan soruyo. Hem sıfır hem fiyatı makul hem de bazı taksit seçenekleri olabiliyo. Ayrıca özellikle 2k da rx 7700xt ve rtx 4060ti ile kapışıyo. Driver sorunlarını çözmüşler. Sıfır diye...
  2. dızciii

Yardım Nas cihazı almak istiyorum bu sizce alınır mı?

Bilgisayar programcılığı okuyorum. Hem evde sistemim var hem de okulda laptop kullanıyorum. Dönem ödevlerini, projeleri falan tek bi cloud da tutmak istediğim yerden ulaşmak istiyorum. Fiyatı uygun elimde de hdd var. İş görür mü bilgisi olan var mı?
  3. dızciii

Arkadaşımla ortak restoran açmayı planlıyoruz konsept lazım yardım

Arkadaşlar iyi aklamlar. Arkadaşımla 2 ortak restoran açmayı planlıyoruz. Malatyada yani daha doğuya uygun olacak ancak yeni bişe yapmak istiyoruz. Düz bi kebapçı açmak istemiyoruz. Kaliteli bi restoran olmasını istiyoruz. Konsept lazım ama aklımıza çok bişe gelmedi. Belki birinin aklına iyi bi...
  4. dızciii

Yardım Manyak über süper bi kasa arıyorum önerisi olan?

Arkadaşlar sistemde bi kalite yakalamak istiyorum. sistemlerimi parçalrı tek tek seçim ayrı alıp toplarım hep. şuan kasamdan memnun değilim imza kısmında sistem yazıyo. iç sesleri çok dışa veriyo üstüne bide anakartta tcoil whine var o da geliyo maalesef. çok daha üst düzey bi kasa arıyorum hem...
  5. dızciii

Wraith W1 elime ulaştı merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz

Yeni ATK X1 V2 Ultimate metalik kırmızı almama rağmen yanındaki ekranlı dock u ve muadilleri, sundularına göre uygun fiyatı sebebiyle Wraith W1 siyah-gri mouse u aldım ve bu gün elime ulaştı. Hiçbir yerde incelemesini bulamadım almadan önce. Eğer merak ettikleriniz almadan önce sormak...
  6. dızciii

Öneri S24 Ultra mı S25 Ultra mı?

Arkadaşlar daha önce yd S24 Ultra ve S25 Ultra kullandım. şuan TR S25 kullanıyorum daha 3-4 aylık cihazım ama yine ultra cihaz istiyorum. TR alıcam bu sefer S25 i de ilana koydum satıyorum. Satmadan alıcam yeni cihazı. S24 Ultra daha premium hissettirmişti tasarımı sebebiyle ama kararsızım...
  7. dızciii

İnstada peşmergeler kuduruyo kjsfbnlvkjdbnfkv

rojava mıdır nedir aslında Kamışlı olan bölücülerin hayali ülkesiyle ilgili olaylarda bi kaç yorum attım da peşmergeler kudurdu baya. Allaha Atama sövenler var dm den bunları cimere atsam en azından ifadeye falan çağırırlar mı? Çok eğlenceli hesabım kapanmazsa sorun yok kudurtuyom...
  8. dızciii

Yardım Noctua fanları nerden bulabilirim?

Kasamda Endorfy Fluctus 120 PWM fan kullanıyorum. GamingGenTR den aldım ekstra sessizlik için fanlar ve gayette memnunum. Ancak Thermalright Peerless Assassin 120 Black kule tipi işlemci soğutucumun fan sesinin yüksek olmasından şikayetçiyim. İşlemci soğutucuma da Endorfy Fluctus fanlardan aldım...
  9. dızciii

Öneri Sistem sıcaklığı için ekran önerisi.

Arkadaşlar ekran kartı, işlemci sıcaklıklarımı görmek için uygun yollu ekran arıyorum. Lian Li nin bi ekranı var 8.8" evrensel ekran diye geçiyo ama satışı TR de yok sanırım. Sahibinden de satıyolar da fiyatları biraz absürt. Çok büyük bişe olmasına gerek yok sıcaklıkları anlık görebileceğim...
  10. dızciii

Öneri Multi Frame Generation çok gecikmeye sebep olur mu?

Rtx 5070ti erkan kartına geçtim. 3440x1440 2k 40" montör kullanıyorum. Bf6 da 150-16* fps arası alıyorum bazen 180 lere çıkıyo. Monitörüm 155hz. 2x de FG açsam çok gecikemeye sebep olur mu? 2x de açın ca min. 210 fps görüyo gayet yeterli.
  11. dızciii

Öneri Hangi ekran kartı sizce?

MSI Ventus 3x 5070ti aldım ancak memnun değilim iade ediyorum. Yerine ne alacağıma karar veremedim. Bu 3 kart arasında gidip geliyorum. Özellikle amazondan alma sebebim taksit fırsatı. 6 taksit var peşin fiyatına. Asus Prime 5070ti da aylık 8300 ödeyecem min. bakacağım kart bu. Ama yerine Asus...
  12. dızciii

Yardım Game Garaj kendi sitesi dışında satış yapıyor mu?

Rtx 5070ti alıcam da şuan en mantıklı seçenek bu ancak kendi sitesinde taksit yok. başka bi yerde satış yapıyo mu bilen var mı? https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/palit-rtx5070ti-gamingpro-16gb-256bit-gddr7-ekran-karti/
  13. dızciii

Yardım Bu ekran kartı alınır mı?

Tekramarket diye bi satıcı satıyo uygun ama emin olamadım 6 taksit de var. Bu modelden de emin değilim sizce alınır mı satıcı ve model düşünülünce. Msı Geforce Rtx 5070 Tı 16g Expert Rtx5070tı 16gb Gdrr7 256 B Dx12 Pcıe 5.0 X16 3xdp 1xhdmı Ekran Kartı 49.599 TL yerine 47.615,04 TL...
  14. dızciii

Yardım Bf6 da fps imi nasıl görebilirim?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bf6 da yeni topladığım sistemle kaç. fps aldığımı görmeye çalışıyorum ama ne oyunun gösterge panelinde ne msi afterda ne de nvidia gösterge panelinde görünmüyo. Nasıl bakıldığını bilen var mı?
  15. dızciii

Yardım Gigabyte 5070 kroni sorunlu mu? Hangisini almalıyım?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DTGP4M7J/ref=ewc_pr_img_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Bu gigabyte 5070 eagle 30.800tl ve 10 taksit gibi manyak bi fırsat var. Ama bi kaç kişiden gigabyte kartların kronik sorunlu olduğunu duydum. Birde kendimi zorlayıp bunu mu alsam diye düşünüyorum. 6 taksit...
  16. dızciii

Yardım Ekran kartını nasıl dik takarım?

Yeni bi kasa aldım ve ekran kartını dik takmayı destekliyo. henüz ekran kartı almadım indrim kovalıyorum. 5070ti alamyı düşünüyorum denk gelmezse 5070 alıcam. ekran kartını dik takmak için hangi kabloyu almalıyım bilgisi olan var mı? kasada takma aparatı geliyo ama kablo yok. uyumlu olacak sorun...
  17. dızciii

Yardım Rajintek PSU alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/raijintek-cratos-atx-3-0-850w-80-gold-pcie-5-0-full-moduler-atx-guc-kaynagi-rj-0r30b00007-p-HBCV00005ZS0HT?magaza=Teknobiyotik 850w psu arıyorum. msi 6500 e indirimle düşmüştü ama indirimi bitti. bu 5485tl ye geliyo alınır mı sizce?
  18. dızciii

Öneri 850w PSU arıyorum önerileriniz var mı?

https://www.itopya.com/msi-mag-a850gl-850w-80-gold-gen-50-atx-30-120mm-fanli-psu_u23820 bunu bulabildim 6500. yeni nesil tam modüler psu arıyorum min 850w olacak
  19. dızciii

Yardım Acil Yardım hangi rtx 5070 sizce?

https://www.incehesap.com/gigabyte-geforce-rtx-5070-eagle-oc-sff-12g-gv-n5070eagle-oc-12gd-gddr7-192bit-12g-gaming-ekran-karti-fiyati-77314/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.42.3...
  20. dızciii

Sistem hakkında ne düşünüyosunuz? Önerileriniz nedir?

İşlemcim ryzen 7 7800x3d ve ramlerim Kingston beast ddr5 6000mhz 2x16gb bu parçalar şuan var. Alttakiler almayı düşündüklerim. Önerileriniz varsa açığım. MSI Rtx 5070 Shadow 3X Gigabyte B850 Gaming Wifi6 Lian Li o11 Dynamic Flow Mini V2 Fanları Endorfy Fluctus yapıcam sessizlik için Corsair...
Geri