Arama sonuçları: *

• Users: dızciii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dızciii

Sistemim ne kadar eder?

Benim için çok büyük bi heves ama memnun olamıyorum pek kullanmıyorum da. Yani aslında kullanıyorum ama hak ettiği şekilde oyun oynamak için değil forumda takılıp dizi falan izliyorum. Ve en ufak şeye takılıyorum sürekli de yeni bi şeyler denediğim için memnuniyetsizlik sıkmaya başladı hiçbirine...
  2. dızciii

Yardım İşlemci sıcaklığım hangisinde doğru?

Ekran kartımın sıcaklığı her yerde aynı. Turzx 8.8" ekranında sıcaklıklarımı falan takip ediyorum ve verileri MSİ Afterburner ın kullandığı RivaTuner dan çekiyo. Ekran kartının sıcaklığı orda da, görev yöneticisinde de, Lian Li nin L-Connect 3 programında da aynı. Ama işlemcimin sıcaklığı her...
  3. dızciii

Çözüldü✓ Lian Li Strimer 16+12 kablonun rgb sini nasıl kontrol edicem?

geçen cuma gaming gecesinde indirime girmişti bayadır hevesleniyodum aldım ve bu gün geldi. taktım sorunsuz da çalışıyo ama uzunları açmış araba farı gibi suratıma vuruyo ve bende wireless adaptörü yok. kutudan çıkıp çıkmadığına bakmamıştım altta yazıyomuş. ama wireless adaptörü olamdan yazılım...
  4. dızciii

Öneri Stabil sistem sıcaklığım sorun çıkarır mı?

Gündelik kullanımda kulaklık takmıyoken fan sesi duymak istemediğim için fanları oldukça yavaşlattım. Chromeda video film izlerken forumda takılırken falan 30db altında gürültü sıfır ses çok iyi ama 7800x3d işlemcim 47-48 derecede asus tuf 5070ti ekran kartım 43-44 derecede çalışıyo. ekran...
  5. dızciii

Çözüldü✓ Chrome donanım hızlandırma sorununu nasıl çözücem?

Bu donanım hızlandırma ayarından gına geldi artık. Açsam netflix donuyo takılıyo siyah ekran oluyo. kapatsam sanki gt1030 da 2k video oynatmaya çalışıyomuşum gibi chromeda açtıklarım kasıyo. youtube da video izlenmiyo aşırı rahatsız ediyo. bunun bi çözümü yok mu?
  6. dızciii

Admin kafasına göre yazma yetkimiz alıyo?

Noldu admin amd ye laf ettik diye battı mı hayırdır kafanıza göre mesaj yetkisini alıp ban atıyosunuz. Forumun içine ettiniz videolarda da tarafsızsız diye atıp tutuyosunuz. Geçen apoya laf ettik diye de dingil adminin teki uyarı atmıştı hayırdır
  7. dızciii

Yardım Lian Li Strimer Wireless 16+12 ekran kartı kablosu alınır mı?

Bu kablolar çok hoşuma gidiyo. Sistemimde rgb yok fazla ışık rahatrısz ediyo ağır bi migrenim var bu yüzden fanlarım rgb siz. ama o zaman da sistem bi tık karanlık kalıyo. 5070ti kullanıcısıyım bu kablo güç aktarımında sorun çıkarır mı aldığıma pişman olur muyum? hiç yoktan bi indirime girmiş...
  8. dızciii

Yardım İpod Touch muadili MP4 Çalar Arıyorum

Kz kulaklıkalrım var dinamik sürücülü Hi-Fi kablolu kulaklık. Bilenler varsa ses kalitesi çok iyi müzisyenlerin kullandığı kualklıklar. Önceden iphone 6s ile kullanıyodum ama şuan elimde öyle bi cihaz yok. İpod Touch baktım ama hem olduğum şehirde bulamadım hem de il dışı ilanlarda fahiş...
  9. dızciii

Gaming gecesinde bu sıvı soğutuculardan hangisi alınır?

Geçen de konu açmıştım 7800x3d için en sessiz şekilde en iyi soğutmayı sunacak sıvı soğutmayı arıyorum. Şuan lian li galahad dikkatimi çekiyo yabancı kanallarda ses peformansı çok iyiydi ve 8k dan başlıyo ama gaming gecesinde 6k ya düşmüş. Alınır mı diğer seçenekler hakkında bilgisi olan var mı...
  10. dızciii

Sistemimde bir sorun var yardımcı olabilir misiniz?

Sistemim imza kısmında eksiksiz var. Bir süredir anlam veremediğim bir şekilde mouselarım kasıyo takılıyo. ATK X1 Ultimate V2 ve Wraith W1 kullanıyorum ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum. Ayrıca chrome da netflix, amazon prime gibi dizi, film platformlarını açtığımda ekranlar anlık siyah oluyo...
  11. dızciii

Yardım 7800x3d ye hangi sıvı soğutma?

sistemim imza kısmında tam yazıyo. 7800x3d de thermalrigt peerless assassin 120 black kule tipi soğutucu kullanıyorum. ses konusuna biraz takığım. kasada ekran kartı ve kule tipindeki fanları saymazsak 9 fan var. sessiz çalışması için endorfy fluctus fanlar aldım. devrini de biraz kıstım ve baya...
  12. dızciii

Steam deck de PSP, PsVita, Ps3 emülatörleri kurabilir miyim?

Windows kurmak istemiyorum Amerikandan bir kaç tane getiren birinden sıfır yeni aldım. Bi kaç oyun oynuyorum steamden ama psp ve ps vitaya niyetlendim. Psp de temizini bulamadım ps vita da nerdeyse steam deck le aynı fiyataydı bu yüzden steam deck aldım. Eski god of war ları falan oynamak...
  13. dızciii

Öneri IPhone 17e mi iPhone 17 mi?

2. cihaz olarak iPhone alıcam. Normalde 16e düşünüyodum ama magsafe olmadığı için ayrıca 17e de çıkmak üzere olduğundan bekledim. Dinamik adayla çıkacak diye söylenti dolandı diye heveslenmiştim ama maalesef çentikle çıktı. Ana cihazım S25 ultra. Zaten o TR cihazı olduğundan yanına yd 17 pro...
  14. dızciii

Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

1 ay önce S25 Ultra almayı düşünürken S24 Ultra ile arasında kalmıştım ve forumda konu açtım. S25 Ultra alınmaz S26 Ultra çıkacak yakın fiyata diye söylenen arkadaşlar vatan da düz S26 76k ya listelendi dlkjfbhvkjdbfvjkbn ne düşüyosunuz bu konuda. S25 Ultra şuan amazonda 78.5k 512gb ı. Boşa...
  15. dızciii

Öneri Rtx 5050 veya Rtx 4060 bakanlar bu karta şans vermeli

Bu ara forumda giriş segment ekran kartı arayan arkadaşlar sıfırda Rtx 5050 veya 2. elde rtx 4060, rx 6700xt falan soruyo. Hem sıfır hem fiyatı makul hem de bazı taksit seçenekleri olabiliyo. Ayrıca özellikle 2k da rx 7700xt ve rtx 4060ti ile kapışıyo. Driver sorunlarını çözmüşler. Sıfır diye...
  16. dızciii

Yardım Nas cihazı almak istiyorum bu sizce alınır mı?

Bilgisayar programcılığı okuyorum. Hem evde sistemim var hem de okulda laptop kullanıyorum. Dönem ödevlerini, projeleri falan tek bi cloud da tutmak istediğim yerden ulaşmak istiyorum. Fiyatı uygun elimde de hdd var. İş görür mü bilgisi olan var mı?
  17. dızciii

Arkadaşımla ortak restoran açmayı planlıyoruz konsept lazım yardım

Arkadaşlar iyi aklamlar. Arkadaşımla 2 ortak restoran açmayı planlıyoruz. Malatyada yani daha doğuya uygun olacak ancak yeni bişe yapmak istiyoruz. Düz bi kebapçı açmak istemiyoruz. Kaliteli bi restoran olmasını istiyoruz. Konsept lazım ama aklımıza çok bişe gelmedi. Belki birinin aklına iyi bi...
  18. dızciii

Yardım Manyak über süper bi kasa arıyorum önerisi olan?

Arkadaşlar sistemde bi kalite yakalamak istiyorum. sistemlerimi parçalrı tek tek seçim ayrı alıp toplarım hep. şuan kasamdan memnun değilim imza kısmında sistem yazıyo. iç sesleri çok dışa veriyo üstüne bide anakartta tcoil whine var o da geliyo maalesef. çok daha üst düzey bi kasa arıyorum hem...
  19. dızciii

Wraith W1 elime ulaştı merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz

Yeni ATK X1 V2 Ultimate metalik kırmızı almama rağmen yanındaki ekranlı dock u ve muadilleri, sundularına göre uygun fiyatı sebebiyle Wraith W1 siyah-gri mouse u aldım ve bu gün elime ulaştı. Hiçbir yerde incelemesini bulamadım almadan önce. Eğer merak ettikleriniz almadan önce sormak...
  20. dızciii

Öneri S24 Ultra mı S25 Ultra mı?

Arkadaşlar daha önce yd S24 Ultra ve S25 Ultra kullandım. şuan TR S25 kullanıyorum daha 3-4 aylık cihazım ama yine ultra cihaz istiyorum. TR alıcam bu sefer S25 i de ilana koydum satıyorum. Satmadan alıcam yeni cihazı. S24 Ultra daha premium hissettirmişti tasarımı sebebiyle ama kararsızım...
Geri