Arama sonuçları: *

• Users: Cerdukay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

5 USB Girişten 4 Tanesi Mikrofonda Cızırtı Yapıyor

Asus B650M-K anakartım var. Dün elime "Machenike GX30" kulaklığı ulaştı. Kasanın arkasında 3 adet 3.2 USB ve 2 adet 2.0 USB portları boşta. Görselde işaretlediğim port dışındakileri kullandığımda, kulaklığın mikrofonu konuşurken patlama/cızırtı yapıyor. Kasanın üzerindeki USB portlarında da...
  2. C

Emektar Sizce Kaç Para Eder??

Elimde emekliye ayrılan bir sistem var. Ortalama 5-10 senedir kullandık. Eski parçalarla hiç aram yok. Ölü fiyata da satmaya razıyım çünkü depoya kaldırılıp çürümeye bırakılacak. Yeni sisteme 1-2 destek olsa kaafi. Yorumlarınızı bekliyorum. GPU: RX 570 4GB CPU: R5 1400 ANAKART: Gigabyte...
  3. C

R5 7600 Undervolt/Overclock Tavsiyesi ve Cinebench Puanı

Merhabalar, R5 7600 işlemciyi soğutmak için OC/UV yardımı lazım. FPS ile çok fazla işim yok. Şuan havalar çok sıcak, klimasız oda ve hava akışı çokta iyi olmayan kasaya sahibim. İnternet üzerinde araştırma yaptım ama tam anlamıyla olayı denkleştiremedim. videodan örnek aldım ama "Güç...
  4. C

9060XT 16GB Kartın FURMARK Sonuçları Nasıl?

Hazır sistem içerisinde bulunan POWERCOLOR HELLHOUND RADEON RX9060XT marka ekran kartının furmark sonuçları sizce nasıl? AMD ekran kartı tecrübem yok. Hotspot ve vram yüksek gibi geldi. Normal sıcaklığı iyi gibi duruyor. Fan ayarı felan yapmalı mıyım? VRAM ve hotspotu etkiler mi?
  5. C

Giriş-Orta Segment DDR5 Toplama Sistem Önerisi (25-35K)

Merhabalar. Kardeşime DDR5 sistem toplamayı düşünüyorum. Kendisi çok ağır oyun oynayan birisi değil arada kafasına esip gaza gelirse giriyor. Unterned, Roblox, FİVEM tarzı takılıyor. Kriter olarak yüksek ayar olsun uçsun kafası yok. Güncel oyunlar açılsın Med-High ayarları bile yeterli. Bütçe...
  6. C

ASUS B650M-K Görüntü Gelmiyor

Hazır sistemimde yer alan ramleri geçen hafta 2x16 CL30 6000mhz ramler ile değiştirmiştim ama ekrana görüntü gelmedi. "Standy Mode" uyarısı geliyor sadece. Ramleri tek slota takarak da denedim. CMOS, Bios pili ile reset, Bios flashback gibi yöntemleri de uyguladım. O ramleri iadeye yolladım. Bir...
  7. C

ASUS B650M-K ile Patriot Viper(CL30-6000mhz) Kullanan Var Mı?

Başlıkta belirttiğim Anakart-Ram ikilisini sağlıklı kullanan, sorun yaşayan veya buna örnek konuya denk gelen var mı?
  8. C

Yardım Asus B650M-K ile Patriot CL30 Ramler Görüntü Vermiyor

Merhabalar. ASUS B650M-K Anakartım var. 5200MHZ ramlerimi satıp Patriot Viper 2x16 6000MHZ ram aldım. Aldığım 2 yeni rami taktığımda görüntü gelmiyor. Anakart üzerinde yanan bir ışık da yok. Denediğim yöntemler; -PC'yi kapatıp bios pilini sök-tak yapıp ramleri taktım. -PC kapalı ramleri takıp...
  9. C

Sizce 5200 CL40 Ram den 6000 CL30 a Geçmeli miyim?

Merhabalar. Sistemde Corsair Vengeance 32gb(2x16) 5200mhz cl40 ram var. Bunları satıp Patriot Viper Venom 32gb(2x16) 6000mhz cl30 ram almayı düşünüyorum. Elimdekileri 3k ya satmayı düşünüyorum. Ortalama 700TL lik farka sağlayacağı verim sizce değer mi? Çok düşük performans farkı oluşturacağı...
  10. C

Yardım Monitör Güç Girişi Sıkıntılı mı?

Merhabalar. Lenovo R27QE modeli monitör kullanıyorum. Monitörün güç girişi ya aşırı dandik ya da bendeki sıkıntılı. Güç kablosu tam kavrayarak oturmuyor. Ufak temasta veya kablo hareketinde ark yapacak şekilde boşa düşüyor. Kabloyu takıyorsun cihazda sorun yok ama emanet duruyor (öyle...
  11. C

45-60K Hazır Sistem veya Toplama PC tavsiyesi

45.000-60.000 TL bütçe için sistem önerebilir misiniz? -Oyun üzerine -Hazır veya Toplama -Öncelik Nvidia ama AMD (Nvidia karşılığını yorumlarsanız iyi olur) olabilir. -B serisi anakart -7500F tatmin edici olacaktır. F/P üst model de olabilir. -32GB ram / 1TB ssd Soğutucu Thermalright alıcam...
  12. C

8BitDo Ultimate 2C, ölü bölge testi normal mi ?

Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gamepad ile ölü bölge testini, joystickleri tamamen ittirerek yaptığım zaman sonuç görseldeki gibi çıkıyor. Bu sonuç normal mi? (Daire etrafını gezdirdiğimde ise %4-5 civarında değer oluşuyor.) Bu mevzularda çok yeniyim. Net bir varsayıma ulaşamadım...
Geri