Arama sonuçları: *

• Users: KDolunay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KDolunay

Öneri Sessiz, Kaliteli, Oyuncu Klavyesi Tavsiyesi (F75 İmdat!)

Arkadaşlar merhaba, Sistemime Aula F75 klavye almıştım. Klavyenin kullanımı, bağlantı hızı, görünüşü vb her yönüyle memnuniyet verici. Ancak öyle bir sorun var ki, evde fırtınalar estiriyor :)) SES. Evet, mekanik klavye alırken bunu göz önünde bulundurmuştum ama ben rahatsız olmasam da gece PUBG...
  2. KDolunay

Çözüldü✓ SSD Dolu Olmadığı Halde Dolu Gözüküyor. / Windows Defender?

Merhaba arkadaşlar, Konuyu soru sormak niyetiyle açacakken çözümüne ulaştım. Aynı dertten muzdarip olan/olacak arkadaşlar için hem sorunu hem çözümünü paylaşmak istedim. Yaklaşık 7 aylık son sistem bilgisayarıma bağladığım harddiskte Windows Defender çok miktarda virüs algıladı (3.parti oyun...
  3. KDolunay

Yardım Steam'den Orijinal ETS 2'ye Dışarıdan DLC Çalışır mı?

Arkadaşlar eski bir ETS2 oyuncusu olan ben, artık Steam'den orijinal oyununu alayım dedim. Ancak bildiğiniz gibi, bir dünya dlc 'si var ve o dlc'lere o kadar para vermek istemiyorum. E haritasız, modsuz da tadı olmayacak. SORU 1. Oyunu Steam'den alsam, dlc'leri korsan indirsem oyun sağlıklı...
  4. KDolunay

Yardım Dizüstü PC'den Hiç Anlamayana 15k Bütçeli Genel Amaçlı Öneri

Merhaba, Bir arkadaşıma 15k civarı bütçeyle dizüstü bilgisayar arayışındayız. Bu piyasaya pek hakim değiliz, mümkünse genel amaçlı kullanıma uygun, çağ dışı kalmayacak bir laptop önerir misiniz? Bütçe: 15.000 civarı Kullanım şekli: %60-70 Ofis programları ve internet %30-40 Oyun Minimum...
  5. KDolunay

Kingston KC3000 SSD Sahte mi? Kod Çıkmadı

Merhaba arkadaşlar, Pazarama/Elmacık sitesinden SKC3000D/2048G KC3000 2TB/2048GB PCIe 4.0 NVMe M.2 ürünü satın aldım. Bu ürünün bayağı sahtesi dolaşıyormuş piyasada. Orijinallerinde Acronis kodu olduğu söyleniyordu kutu içinde. Bende kod çıkmadı. Ama plaka düzgün görünüyor. Henüz pcye takıp...
  6. KDolunay

...:::: SAĞLAM Oyun Tavsiyesi Başlığı :::...

SAĞLAM OYUN TAVSİYESİ Değerli arkadaşlarım, 1999 da ilk bilgisayarı toplatmış biri olarak 2010 lu yıllara kadar piyasadaki çoğu oyunu tecrübe etmiştim. İş, evlilik gibi sebeplerle en az 10 yıldır piyasa oyunlarını takip edemedim. En son 3-4 sene evvel Gameloop'tan PUBG mobile oynamaya...
  7. KDolunay

PUBG FPS Ne Kadar Olmalı?

Merhaba. 7800x3d + 4070 TI Super sahibiyim. Detayları imzamda. Witcher 3 Ultra ayarlarda 2k monitörle 210 FPS civarları alıyorum. Normal midir? PUBG Gameloop üzerinden açtığımda MSI Afterburner 60 FPS gösteriyor. Görüntü gayet net ama FPS düşük değil mi? Ayarlarla mı ilgilidir? Fikirlerinize...
  8. KDolunay

Cinebench Test Sonuçlarım Normal mi?

Arkadaşlar imzamdaki sisteme sahibim. 4070 TI SUPER + 7800x3d Cinebench testlerimi değerlendirir misiniz? Ekran kartı performansı ile ilgili şüphelerim var. Her şey yolunda mı? Teşekkürler. 30 dk Stabilite test sonucu: 10 dakikalık diğer test: R23 Testi: 4070 TI SUPER + 7800x3d...
  9. KDolunay

4070 TI SUPER Ekran Kartı Kullananlar Acil ::..

Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki hazır sistemi aldım. Yaptığım işlemler: BIOS Update Ram Frekansını 6000 Mhz ye çıkarma Expo açma Memory Context Restore + Power Down = İkisi de Enable Kendi sitesinden Windows 10 Home kurulumu- Oem key ile aktifleştirme Tüm driver güncellemeleri Ekran kartı...
  10. KDolunay

Yeni ESPOR Sistemimin Test Sonuçları Normal mi?

4070 TI SUPER + 7800x3d + ASUS X670E-PLUS (8x2) 16 GB RAM (6000Mhz-CL38) (Yenisi yolda, 32 GB CL30 6000mhz takılacak.) 1 TB Kingston SSD + Corsair 3000D Kasa + 750w PSU 2K Monitör kargoda. O yüzden testler FullHD eski monitörle yapıldı...
  11. KDolunay

Yardım Hangisi Daha İyi Anketi - AW2724DM & VG27AQML1A

Arkadaşlar bugün 11.11 ile bir monitör geçeceğim. Uzun süre beni idare etsin düşüncesindeyim. (Sistemim 7800x3d-4070TIS) Oyun ağırlıklı kullanacağım. 27" IPS panelde karar kıldım. Adayları ikiye düşürdüm. Bu noktada kullanıcı tecrübelerine dayanarak, hangisi olmalı? Fiyatları şu an hemen hemen...
  12. KDolunay

Öneri AMD Expo Özellikli En Verimli Ram Anketi

Arkadaşlar merhaba, Hazır sistem içinde gelen Lexar Thor 16 GB (8x2) 6000 Mhz CL38'lik Ram'i yükseltmem gerekiyor. (Bunu direkt satmayı düşünüyorum.) Sistemim 7800x3d + 4070TIS + ASUS TUF Gaming x670E-Plus 6400 Mhz Anakart. Oyun amaçlı aldım. Aradığım Temel Ölçütler: 32 GB (2x16) 6000 Mhz...
  13. KDolunay

Windows 11 OEM Kullanıp Windows 10'a düşürmek

Arkadaşlar hazır sistemimde Win11 Pro deneme sürümü yüklü. İnternetten ucuza Win11 Pro OEM satın alsam ve aktifleştirsem, Sonra Win10'a dönmek için format atsam, Win10 Home yüklesem, anakartıma kayıtlı olan key sayesinde Win10 Home sürümünü orijinal kullanabilir miyim? Niye Win10 Home...
  14. KDolunay

Gaming Mouse İhtiyacı

Arkadaşlar AJ159 Pro'yu bu site aracılığıyla tanıdım ama stoğu bitmiş. Bu aralar idareten bir mouse var ama randımanlı çalışan, kaliteli bir mouse arayışındayım. AJ159 Pro stokları sık sık güncelleniyor mu? Yoksa aylarca bekletir mi? Alternatif Furylevel Z1 düşünmüştüm ama onun da siyahı yok...
  15. KDolunay

Hazır Sisteme Windows10 Yüklemek - OEM Mevzusu

Merhaba arkadaşlar, Gaming.gen.tr aldığım hazır sistemim elime ulaştı, Windows 11 - 1 aylık deneme sürümü kurulu geldi. Ben Windows 11 sevmediğim için Win10 Pro'ya geçmek niyetindeyim. Başka bir PCde Rufus aracılığıyla iso oluşturarak yapmam gerek sanırım. Başka yol tavsiyeniz varsa...
  16. KDolunay

Ekran Kartının bu kablosu nereye takılır?

Arkadaşlar hazır sistemle gelen bilgisayar çalışıyor fakat görüntü gelmiyor monitöre. Bu kablo ekran kartında beyaz slota takılıyor anladığım kadarıyla. Anakartta nereye takılacak? Bir özelliği var mıdır, sorunum bundan mı kaynaklanıyordur?
  17. KDolunay

Espor 4070TIS Görüntü Gelmiyor

Merhaba arkadaşlar Bugün elime ulaşan Gaming.gen / Espor 4070TIS sisteminin ekran kartını ve soğutucusunu (harici aldığım Frost Commander'i) monte ettim. Elimde bulunan 2 adet kasa fanını takmak haricinde sisteme müdahale etmedim. Bilgisayarı başlattığımda ekrana görüntü alamıyorum. Kasayı...
  18. KDolunay

🔥İndirim AJAZZ AJ099 Bu Fiyata Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, TEMU'ya yeni üyelik açtım, 2 tane 200-300 TL lik ürünü ücretsiz promosyon olarak seçtirdi, Ardından %100 Kupon iadesi en fazla 510 TL diyerek bir ürün almamı istedi. (%100 kupon iadesinin ne olduğunu da yazarsanız sevinirim.) AJAZZ 159Pro veya Apex almayı hedefliyordum...
  19. KDolunay

Sipariş Ettiğim Sistemi Yorumlar mısınız?

1 Kasım'da (hafta sonu) şu hazır sistemi sipariş ettim: İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 7800X3D 5.0GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 İşlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm 4 x 6mm Isı Borulu (Yetmez diye şunu ekledim...
  20. KDolunay

Öneri Yepyeni Sisteme Hangi Gaming Mouse Anketi ::.

Arkadaşlar merhaba, Yıllardır kullandığım, scroll tuşu hariç çok memnun kaldığım kablosuz Microsoft Wireless 1000 faremin yerine (kronik scroll tuşu sorunu var) yeni toplama bilgisayarım ile kullanacağım, aşağıdaki kriterlerde oyuncu mouse arıyorum. Fiyatı: 500-1600 arası Boyut: Orta boy...
Geri