Arama sonuçları: *

• Users: dejort01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Çözüldü✓ CS2+birçok oyunda fazla gecikme yaşıyorum

7900x işlemcim var tdp değeri yüksek olduğu için eco modda kullanıyorum ( kardeşim ile aynı odayı paylaşıyorum yüksek tdp de fazlasıyla fan sesi çıktığı için kardeşim rahatsız oluyor bundan dolayı eco modda kullanıyorum) genelde cs2 oynuyorum gözle görülür şekilde gecikme yaşıyorum oyun bozuk...
  2. D

Çözüldü✓ 5k Bandına Klavye Önerisi

Yeni bir klavyeye geçmek istiyorum hali hazırda manyetik kullanıyorum yine manyetik bir klavye almayı düşünüyorum ama itopya da bakarken Asus Rog Falchion Rx low Profile klavyesini gördüm indirimle fiyatı düşmüş yorumları genel olarak güzel ama ilk başta bakarken Mchose Mix 87 klavyesini almayı...
  3. D

Çözüldü✓ Manyetik Klavye Önerisi

Akko Monsgeek Fun60 Ultra kullanıyorum ilk manyetik klavye deneyimim oldu mekanikten daha çok hoşuma gitti fakat bu klavyenin bazı sorunları olduğu için yeni bir klavye almayı düşünüyorum Mchose markasının bir mousenu kullanmaktayım şuan ve memnunum ama klavyesini kullanmamıdım kullanan kişiler...
  4. D

Çözüldü✓ Duvara Monte Edebileceğim Vesa Desteği

Masamın ne arkasında nede yan tarafında sabitleyebileceğim bir mesafe yok o yüzden duvara monte edebileceğim bir vesa arıyorum internete yazdığımda hep televizyonlar için olanları çıkıyor aradığım tarzda bir aparat yok mu ? varsa ben mi bulamıyorum?
  5. D

Çözüldü✓ 10k Bandında Monitör Tavsiyesi

Aklımda 3 monitör var 1. Dell Alienware AW2525HM 2. AOC 25G4SXU Aoc için 240 ta kullanımı daha performanslı olduğu söylenmiş o yüzden biraz karasız kaldım. Bu 2 ürüne bu kadar vermeyip 240hz uygun fiyatlı bir ürünmü alsam diyorum fakat forumlarda baktığım kadarıyla 240hz önerilerinde bu 2 ürün...
  6. D

Dijitsu 58 DQ 33000 televizyon alınır mı?

Bime gelmiş afişini görünce ilgimi çekti ama markayla ilgili hiç bilgim yok hiç bir ürününüde kullanmadım sizce alınır mı? kullanan varmı aranızda ? veya bunu yerine önerebiliceğiniz bir televizyon varmı illa 4k olmasına gerek yok 2k olsada yeter
  7. D

Çözüldü✓ MCHOSE A7 Ultra vs ATK Dragonfly A9 pro

2 si arasında kaldım kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini yazabilirmi ? hangisin almak daha mantıklı olur
  8. D

Çözüldü✓ 35k Bütçeye Laptop Önerisi

https://www.itopya.com/lenovo-loq-15iax9-i5-12450hx-16gb-ddr5-rtx-4050-6gb-gddr6-512gb-m2-ssd-156-144hz-fhd-g-sync-freed_u29078 https://www.itopya.com/msi-thin-a15-b7ve-076xtr-amd-ryzen-5-7535hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4050-6gb-156-full-hd-144hz-free_u25369 Arkadaşım hem oyun oynamak hemde...
  9. D

Çözüldü✓ Kasa Önerisi Asus AP201 / CORSAIR 3500X

360mm sıvı soğutucu alacağım için yeni kasaya geçeceğim biraz bakındım Asus Prime AP201 kasası ile alakalı bir inceleme gördüm arkadaş öneriyor ama bakınırken CORSAIR 3500X kasasını gördüm görünüş olarak hoşuma gitti bu iki kasa arasında kaldım diyebilirim fakat illa bunları alacak değilim...
  10. D

Sıvı Soğutucu Boyut Sorunu

şuan kule tipi soğutucu kullanıyorum fakat sıcaklıklar yüksek ve oyun oynarken bir süre sonra pc donmaya başlıyor o yüzden sıvı soğutucu almak istiyorum fakat kasam 240mm ile uyumlu ön taraftaki fanların yerine koymayı düşündüm ama görseldeki gibi kasanın ön tarafı acaba sığarmı ? ssığmaz ise...
  11. D

Çözüldü✓ Sıvı Soğutucu Önerisi fakat Boyut Sıkıntılı

arkadaşlar 360mm bir sıvı soğutucu almak istiyorum fakat şöyle bir sıkıntım var benim kasa 240mm destekliyor 360 lığı ön tarafa alıp sıvı s. desteklediği yere giriş fanlarını koysam soğutma konusunda sıkıntı yaşarmıyım sıkıntı olmaz diyorsanız önere biliceğiniz 360mm sıvı s. varmı ? birde fan...
  12. D

Çözüldü✓ CS2'de Anamenüde Ekran kartı Fan Çalıştırıyor

yeni sistem topladım sapphire nitro+ 7800xt gpu r9 7900x cpu var dün cs2 yükledim bügunde bf5 2 oyundada ana menüde ekran kartı fan çalıştırıyor (CS2 için söylüyorum 1800 rpmde çalışıyor ve hem sıcaklığı 63-65 derece oluyor hem % kullanımı artıyor) ve yüksek bir fan sesi geliyor oyun oynamaya...
  13. D

Çözüldü✓ Yeni sistem topladım ekran kartrı ne alabilirim ?

Ryzen 9 7900x işlemci asus b840m-a amakart aldım ekran kartı olarak 2. El Sapphire RX 7800 XT Nitro+ almayı düşünüyorum ( aslında 4070 süper almak istiyordum ama fiyat olarak biraz yüksek ) 7800xt alınır mı? bunun yerine şu kartı alabilirsin diyiceğiniz bir kart varmı 7800xt fiyat bandında ?
  14. D

Çözüldü✓ Anakart ve işlemci değişimi sonrası görüntü gelmemesi

Arkadşlar pcde bulunan anakart ve islemcimi (am4 soket ti am5 doket ve islemci ile) değiştirdim kablolari dogru taktigima eminim 2 kere kontrol ettim bir problem yok fakat görüntü gelmiyor ilk başta ekran kartını takmadan direk anakart üzerinden dp girişine bağladim 5 dk bekledim görüntü gelmedi...
  15. D

Çözüldü✓ AM5 sistem dizeceğim fakat işlemcide kararsızım

şuan ddr4 bir sistemim var ddr5 bir sisteme geçmek istiyorum parçaları tek tek toplayacağım 2. el olarak ryzen 9 7900x buldum 10k ya onu mu alsam yoksa hiç 2. el değilse sıfır olarak ryzen 5 7600x veya ryzen 7 7700 filan mı alsam tabi 7900x dahas iyi bir performans veriri ama sonuçta 2. el...
  16. D

Çözüldü✓ Bilgisayar Asus Güncelleme Sonrası Açılmıyor

Dün akşam armoury crate ten günclelemeri kontrol edip güncelledim sonrasinda uygulama üzerinden asus driverhub i yukledim güncelleme yaptım güncelleme sonrası yeniden başlattım yenide başlatırken dışarı çıktım yaklaşık 2 saat sonra döndüğümde hala yeniden başlatılıyor ekrarnındaydı işe gidiceğim...
  17. D

Çözüldü✓ Klavye önerisi 2k-3k

https://wraithesports.com/products/darmoshark-top75-mekanik-klavye?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA5eC9BhAuEiwA3CKwQrirVt3tquz7LHCZ6lK9lmKqKsZ5RuxcfGj-3xUPUU_vKwCXkwNVHRoCIawQAvD_BwE...
  18. D

Çözüldü✓ Mouse Önerisi? Wraith mouse alınır mı??

Şuan razer deathadder v2 hyperspeed kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum aklımda logitech g pro x superlight 2 vardı ama biraz dahabakınıyım derken çok fazla mouse buldum wraith filan olsun bana kablosuz olarak ve de boyut olarak küçük olabilicek mouse önerir misiniz? ? bütçe 5k ya kadar
  19. D

Çözüldü✓ 40xx Serisi Ekran Kartı alınır mı? ?

Elimde asus rog strix rtx 3060 12gb var bunu satıp 40xx serisi karta geçmek ne kadar fark yaratır ? Genelde cs2 veya battlefield oynuyorum. Değer diyorsanız önerebileceğiniz marka model nedir ?
  20. D

Çözüldü✓ Anakarta macun bulaşmasi

Arkadaşlar işlemcimi değistirmek için çıkardım fakat 3 adet bosluğa macun bulaştı toplu iğne ile biraz temizledim ama hala var gibi acaba işlemciyi takıp denesimmi yoksa hiç riske girmesemmi ? 1731590509 Fotoraf atamıyorum mobildende göstermek için
Geri