Arama sonuçları: *

• Users: ExaLeon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ExaLeon

Yardım Superonline TP-Link Ex530v - ZTE H3600P V9 - ZTE H3600 modemleri

Arkadaşlar geçen hafta binaya superonline fiber geldi ve 1000mbps paketini kullanmak istiyorum Wifi 6 modem olarak TP-Link Ex530v - ZTE H3600P V9 - ZTE H3600 bu 3 modemden hangisini önerirsiniz.
  2. ExaLeon

❌İndirim Bitti! 20.750TL Samsung Smart Odyssey G8 34'' 0.03 MS 175 Hz UWQHD Curved OLED

En dip fiyatında şuan Samsung Smart Odyssey G8 LS34BG850SUXUF 34" 0.03 MS 175 Hz UWQHD Curved OLED Monitör Mediamarkt satıcı
  3. ExaLeon

Yardım Kasanın tek fanı dönmüyor

Bugün bilgisayarımı temizlemek için içini açtım ve bütün fanları ve içini sildim birde egzoz fanı ve alt fanın rgb girişi takılı değildi ışıkları yanmıyordu açmışken onu da hallediyim dedim ve hallettim şimdi ise bilgisayarı açtığımda alttaki fan dönmüyor ve cha_fan2 ye bağlı olan fanların...
  4. ExaLeon

Kasanın tek fanı dönmüyor ve cha_fan2 n/a oldu

bugün bilgisayarımı temizlemek için içini açtım ve bütün fanları ve içini sildim birde egzoz fanı ve alt fanın rgb girişi takılı değildi ışıkları yanmıyordu açmışken onu da hallediyim dedim ve hallettim şimdi ise bilgisayarı açtığımda alttaki fan dönmüyor ve cha_fan2 ye bağlı olan fanların...
Geri