Arama sonuçları: *

• Users: Oneomous
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Oneomous

1000mbps ile steamde indirme yapamıyorum

1000mbps alıyorum fakat steamde indirme hızları şöyle
  2. Oneomous

Philips HD9875/90 7000 Serisi 4.000tl

https://www.hepsiburada.com/philips-hd9875-90-7000-serisi-airfryer-combi-xxl-connected-pm-HBC00004P3XDO Arkadaşlar bu fiyat ucuz geldi ama ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
  3. Oneomous

Fibere geçicem uygun fiyatlı önerisi

Şuanda güncel 100mbps vdsl millenicomdayım sanırım ftth fiber altyapı geldi yakında sisteme düşecektir hangi firmanın paketleri uygun
  4. Oneomous

Beamng mod önerisi istiyorum

Beamng oynuyorum ve uzun zamandır aynı şeyleri oynamaktan sıkıldım etrafta boş boş dolaş amaçsız missionlar gibi O Yüzden bildiğiniz mod var mı oyun zevkini arttırıcak araba modları felan olmasın onlar var zaten
  5. Oneomous

Sattığım arabanın Hgs ücreti

cumartesi aracı sattıktan sonra yaklaşık 1000tlik hgs geçiş ücretleri mevcut ilk defa araç sattığım için hgs o an hiç aklıma gelmedi bankayı aradım hgsye yönlendirdi hgsde geçmişe dönük ödeme yapmayacağını söyledi hakem heyetine başvurmalı mıyım daha önce başına gelen var mı ?
  6. Oneomous

Bayiden 0 araç alan var mı ?

Merhaba arkadaşlar bayiden 0 araç almayı düşünüyorum fakat şuan elimde aracın yarısı var diğer yarısı 3 gün sonra felan elime geçicek sipariş oluşturma vs var mı daha önce alan bilgi verirse sevinirim. Bu arada gidip bayiye sor diyecekler için bayi kapandı soramıyorum sabah yine sorucam fakat ön...
  7. Oneomous

Arabam.comda trink sat ile aracını satan var mı ?

Trink sat seçeneğiyle 700 gibi bir fiyat çıkıyor ön fiyat olarak fakat expere götürsem sizce çok düşerlersi mesela bagajda kuru çekiç işlemi ve 1 adet boyasız göçük var (tırnak izi kadar) başkada bir problemi yok
  8. Oneomous

İnternet bir anda gitti modem mi bozuldu ?

Merhaba bir anda internet gitti ve ip alınamıyor diyor millenicom arıza kaydı için iç tesisatta problem varsa 550tl diyorlar Modemin bozulup bozulmadığını nasıl anlayabiliyoruz ? sadece dsl ışığı kırmızı yanıyor Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm.
  9. Oneomous

Samsung S24 mü S24 Plus mı ?

Arkadaşlar sizce hangisin almalıyım arada 10bin civarı bir fark var değer mi ? Değeceğini düşünüyorum tek problem exynos işlemciler fakat 3. nesiller daha iyi diyorlar
  10. Oneomous

Çözüldü✓ İ5 13400f için soğutucu

Oyun oynarken %60 yük altında felan 90larda geziyor max 100e felan ulaşıyor 1 yıllık işlemci stok fan Buna ne almamı öneririsinz fan olarak ?
  11. Oneomous

1tb ssd önerisi lazım

Şuan elimde 500lük hızlı bir m2 ssd var ana şeyler onda kurulu ve sata ssd halli 250lik var bir tanede 1tb ssd istiyorum ona böyle normal oyunlar olsun video kayıtları olsun gibi şeyler yüklücem ne hızı üzsün ne de öok hızlı olmasına gerek var yazma ömrü iyi olursa iyi olur Kiaoxia 1tb g3...
  12. Oneomous

Windows 11 yükseltmesi

Merhaba pcyi win 11e geçiricem pc update kısmında otomatik geçiş var oradan geçirip yedekleme yapmazsam aynı hesaba mı gelir Format atmakla aynı mantığa geliyorsa öyle yapıcam çünkü dosya yedeklemeli yapınca yükseltme kasıyordu dosya yedekleme kapalı yapınca format gibiyse onu yapıcam
  13. Oneomous

3000civarı klavye öneri mekanik

Ya mavi veya red arasında kararsızım Fiyat olarak 3k civarı düşünüyorum Full klavye istiyorum %75leri vs sevmiyorum numpad alışkanlığım var maalesef Satıcı 6 taksit sunan bir yer olursa çok iyi olur özellikle hepsi buradadan olması benim çok işime gelir 2 veya 3 ay erteleme hakkımda var
  14. Oneomous

İşlemci fanı ve termal macun öneri

İ5 13400f var şuanda 1 yıl oldu alalı stok fan var fakat çok sesli çalışıyor rahatsız ediyor 2 3 ay sonra termal macunu değiştiricem hem termal macunu önerisi hemde fan önerebilir misiniz fp
  15. Oneomous

1TB SSD önerisi istiyorum

Elimde 500gblık 990pro var 1tblık ssd istiyorum hangisini önerirsiniz şahsen uzun ömürlü olması önemli,hızı önemli değil zaten 990pro var
  16. Oneomous

Araç trafik cezası ödeme hakkında

Arkadaşlar bundan 2 3 ay önce trafik cezası yemiştim fakat kağıt daha dün elime geçti ve şuan gelir idaresi sitesinden ödemeye çalıştığım zaman trafik cezası borcu gözükmüyor sizce neden ? İndirimli bir şekilde ödemek istiyorum bir an önce
  17. Oneomous

A sitesinde numaramı dağıtan birisi var

Merhaba site ismi vermek yasaktır diye yazmıyorum a sitesi var chatleşme sitesi gibi birisi orada kadın nickli ismiyle açıklamaya numaramı koymuş günde 1 kişi felan wpden yazıyor rahatsız olmuyorum fakat bunu yapan kişinin yanına kar kalmasını istemiyorum Whatsapp profil fotoğrafımı açık yaptım...
  18. Oneomous

Mousepad ile kullanırken fare takılıyor

G102 vardı yeni çıkan haste2 modelini aldım ve kullanmaya başladım mousepad üzerinde takılma vs yapıyor yani sensör tam algılamıyor gibi oluyor anlık donuyor fakat tahta yüzeye koyduğum zaman normal bir şekilde çalışıyor sizce neyle alakalı ? Mediamarkttan aldım değişim istemeli miyim ?
  19. Oneomous

Amazon Us'dan ürün almak ?

https://www.amazon.com/HyperX-Pulsefire-Haste-Lightweight-Connectivity/dp/B0CHG375YM/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=q53Tx&content-id=amzn1.sym.9119971c-28e7-426d-b1df-798ac36bb5cd%3Aamzn1.symc.e5c80209-769f-4ade-a325-2eaec14b8e0e&pf_rd_p=9119971c-28e7-426d-b1df-798ac36bb5cd&pf_rd_r=80FXP0QCYJN793N4WJKK&...
  20. Oneomous

Dışülkeden 3lü priz hakkında

Güncel kullandığım yonca 3lü prizden dızz diye ses geliyor açma kapaması olacak şekilde bir tane lazım ama kalitesiz olmasın istiyorum 2 telefon ve 1 pcyi şarj ediyor bir şey olursa büyük maddi sorun olur...
Geri