Arama sonuçları: *

• Users: HeraNyks
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HeraNyks

Win11 donanımı görüntülemek için sürücüyü yükle hatası

Merhabalar öncesinde win10 yüklü bir laptopa hdd yerine ssd taktım ve Windows 11 kurmaya çalışıyorum. Laptop Intel 8. nesil işlemcili (HP Pavilion) Windows 11 kurulumunda disk seçme ekranına geldiğimde hiçbir disk görünmüyor ve şu uyarıyı alıyorum. Donanımı görüntülemek için sürücüyü yükle...
  2. HeraNyks

Yardım 4070ti süper çift monitörde takılmalar oluyor

Yakın zamanda sistemime çift monitör kurdum. Günlük kullanımda hiçbir kasma veya donma sorunu yaşamıyorum, her şey gayet akıcı çalışıyor. Ancak ne zaman ikinci monitörde video izlerken bir oyunu açmaya çalışsam, video anlık olarak donuyor veya ciddi şekilde kasıyor aynı anda diğer ekranda da...
  3. HeraNyks

3500tl civarı klavye önerisi

Merhabalar, yakın zamana kadar Aula F75 kullanıcısıydım (temudan kapan tayfa)ve çok memnundum. Fakat değişiklik yapmaya karar verdim, genelde jet75 öneriliyor fakat ben rekabetçi oyun oynayan bir insan değilim manyetik, mekanik farkındanda çok anlamıyorum siz neler önerirsiniz?
  4. HeraNyks

Yardım Vdsl altyapı için Modem önerisi?

Merhaba dostlar, yakın zamanda türkmete geçmeyi düşündüğüm için modem almam gerektiğini öğrendim, fakat modemlerle ilgili hiçbir bilgim yok. Altyapımız vdsl 100mbps destekliyor, buna uygun nasıl bir modem almalıyım nelere dikkat etmem gerekiyor? Önerdiğiniz cihazlar varsa paylaşır mısınız...
  5. HeraNyks

Nereden ucuza figürler alabilirim?

Genel olarak Türkiyede butik dükkânlarda anime, marvel, star wars figürlerine bakarken çoğunun aynı ürünleri sattığını fark ettim. Büyük ihtimalle hepsi aynı yerden alıyor. Bu figürler nereden temin ediliyor acaba? Toptancı, yurtdışı site ya da başka bir kaynak mı var? Orijinal ve lisanlı...
  6. HeraNyks

Gaming Masa için ayaklık Önerisi

Doslar selam, eski masam küçük olduğu için marangozla görüşüp mdf tabla kestirdim. 160x70cm mdf kalınlığıda tahminimce 2 cm. fakat masaya uygun ayak bulamadım bulduğum ayaklar genelde orta desteği olmayan ayaklardı bu ayakları kullanırsam masa ileride ortaya doğru eğilir mi? şuanlık tek monitör...
  7. HeraNyks

5 bin TL Kulaklık Önerisi

Dostlar selam, yakın zamanda bir sistem topladım mouse ve klavyeyi temudan F75 ve Apex159 aldım tek eksiğim kulaklık. 5 bin TL'ye kadar sesleri güzel veren, mikrofonu ortalama üstü tercihen kablosuz kulaklık önerileriniz var mı? CS, valorant tarzı oyunları da arada oynuyorum.
  8. HeraNyks

Ekran Kartım ara ara tam güç veremiyor?

Merhaba dostlar, yaklaşık 1-2 ay önce bir sistem topladım. Coil whine vardı ama çok dert etmedim. Steam indiriminde RDR2 aldım ve gayet güzel, sıkıntısız oynuyordum. Ancak birkaç kez FPS’nin 30-40 civarına düştüğünü fark ettim. İlginç olan şu ki, FPS 30-40’a düşünce kasadaki coil whine sesi de...
  9. HeraNyks

Bilgisayar çalışmaya başladıktan 30 saniye sonra ekrana görüntü geliyor

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım henüz 1 aylık olmasına rağmen bir sorunla karşılaştım. Başlat tuşuna bastığımda bilgisayar çalışmaya başlıyor, ancak yaklaşık 30 saniye sonra ekranda ASUS yazısı beliriyor yani 30 saniye sonra çalışıyor. Bu yazı 1-2 saniye ekranda kalıp hemen geçiyor ve ardından...
  10. HeraNyks

Mesh kasamın temperli camı ve diğer tarafı çok ısınıyor

Merhaba dostlar, oyunlarda sıcaklık değerlerim msi afterburnerdan baktığımda ekran kartı 75 derece civarı, işlemcim 55-60 derece civarı. Yazılanlara göre normal değerler fakat kasamın temperli camı ve diğer tarafı oldukça sıcak. Yeni bir soğutucuda takmıştım işlemcim için, peerless assasin 120...
  11. HeraNyks

Yardım Elden Ring anlık 3-4 fpse düşme sorunu

Merhaba dostlar, daha yeni bir sistem toplsdım ve ilk oyun olarak elden ring oynamaya başladım oyunda genel olarak hiçbir sorun yok bütün ayarlar ultrada 60 fps sabit alıyorum cpu gpu sıcaklıkları 45-50 derece arası gpunun kullanımı %50lerde ama anlık olarak oyun takılıyor sonra aynen devam...
  12. HeraNyks

Ekran kartindan gelen anlamadigim ses

Selam Dostlar yeni bir sistem almıştım daha bugün geldi ekran kartı montajını vb yaptım biraz kullandım. Sonra mafia definitive editionu imdirip açtım ana menüde olmayan bir ses oyuna girince cızırtı gibi kasadan gelmeye başladı escye basınca gidiyordu. Sonra furmark test indirdim denemek için...
  13. HeraNyks

Zenith sistem bu şekilde alınır mı?

Merhaba arkadaşlar donanım arşivinin incelediği zenith sistem bu şekilde alınır mı? Maks bütçem 52bin olduğu için ssd ve ramleri tam yükseltemedim. Fikirleriniz neler? 1734438535 Yardımcı olacak yok mu ya upp
  14. HeraNyks

60k sistem tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 15inde maaşım yatacak ve birazda birikmiş paramla bir pc alacağım gaming için peşin alacağım hikayeli oyunlar oynayacağım monitör+sistem öneriniz varsa yazarsanız çokk sevinirim.
  15. HeraNyks

Toplama sistemim için tavsiye

Dostlar merhaba, öncelikle ilk defa buradan öğrendiklerimle bir sistem toplamaya çalıştım hangi parça ne kadar birbiriyle uyumlu çok emin değilim yardımcı olursanız sevinirim. İkinci olarak bu sisteme ekran kartı ne tavsiye edersiniz 4070ti süper eklemek istiyorum ama bütçemi biraz aşıyor o...
  16. HeraNyks

50-52k sadece sistem önerisi (toplama ya da hazır)

50-52k oyun odaklı toplama ya da hazır sistem farketmez öneriniz var mı? Nvidia ekran kartı olursa iyi olur.
  17. HeraNyks

50-56k arası sistem+monitör önerisi

50-56bin tl toplama sistem önerilerine açığım dostlar gaming amaçlı sadece büyük bütçeli oyunlar rdr2, elden ring gibi ileride de rahat gta6 gibi açabileceğim sistem arıyorum. Monitör için özellikler farketmez 1080p olabilir, dahili hoparlörü olursa iyi olur. Normalde 4070tiS+Ryzen 5 7500f olan...
  18. HeraNyks

4070Tİ Süper Ryzen 5 7500f 1080p darboğaz?

Arkadaşlar merhaba, 4070ti Süper ile Ryzen 5 7500f 1080pde darboğaz yapar mı? Yeni bir pc alacağım ve pc hocasının 4070tis sistemi fiyatına göre çok iyi duruyor. İleri dönük olarakta sıkıntı yaşamak istemediğim ve 16gb vram olduğu için bütçemi zorlayarak alacağım. Fakat bu sefer 2k monitöre...
  19. HeraNyks

4070 8GB vramli laptoplar kac sene idare eder?

Dostlar selam, yakın zamanda oyun oynamak için bir pc almayı düşünüyorum gönlüm masaüstünden yana fakat üniye git gel mevzuları yüzünden laptop bana daha uygun. 4070li bir laptop almayı düşünüyorum fakat endişelerim var, 1 2 sene kullanıp sonradan işlevsizleşecek bir pc almakta istemiyorum 8gb...
  20. HeraNyks

2000tl bandında mouse önerisi

2000 tl bandında mouse önerileriniz neler? Rekabetçi fps oyunları oynamıyorum. 3A ya da bf2042, ready or not tarzı oyunlar oynadığımdan sensörü çok eski olmadıkça problem değil malzemesi kaliteli olursa iyi olur.
Geri