Arama sonuçları: *

• Users: SingleMove
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Armoury Crate düzgün çalışmıyor

Sıvı soğutucunun LCD ekranı için kullanıyordum bu programı ama 2 ay önce program çalışmamaya başladı LCD ekrana istediğim GIF'leri vesaire koyamamaya başladım. Cihazlar bölümünde sıvı soğutucunun olduğu yere tıklayınca girmiyordu yani sıvı soğutucunun kontrolünü tamamen kaybetmiştim. Şu an ise...
  2. S

6 ayda eşit ağırlıkta ilk 30 bin yapılabilir mi?

Geç kaldığımın farkındaydım, temelim yoktu. Şu an temel atma kampındayım ve tahminen 2 haftaya tamamlamış olurum. O zamana kadar YKS'ye 6 ay kalmış olacak. 6 ay kala TYT'ye başlasam, şubat gibi de AYT'ye geçsem, bu süreçte eşit ağırlıkta ilk 30 bin sıralama yapabilir miyim? Şu an günde 6 saat...
  3. S

Matematikte ilk 12 konu için izlenecek kanal önerisi

Arkadaşlar temel atmak için ilk 12 konuya başlayacağım da ilk 12 konuyu anlatan bir kanal önerir misiniz?
  4. S

Askerlik tecili yaptırabilir miyim?

Arkadaşlar mayıs 2005 doğumluyum 2025'e kadar askerlik tecilini yaptırmam gerekiyormuş ben düz açık lise mezunuyum bu sene mezuna kaldım evde üniversiteye hazırlanıyorum askerlik şubesinde tecil yaptırmama bir engel var mı bilgisi olan yardım edebilir mi? Bir de şubede benden ne isterler ne...
  5. S

4080 Super için 4K monitör alınır mı?

Arkadaşlar 4080 super için 4K monitör alınır mı yoksa 2K yeter mi?
  6. S

Ekran kartı tavsiyesi

Arkadaşlar, biraz kararsız kaldım. GTA 6 ve yeni nesil modern oyunlar için bir sistem topluyorum. Şu anda MSI MPG X670E CARBON Wi-Fi 6000 MHz anakart ve Ryzen 7 7800X3D işlemcim var. Aslında 5080 ekran kartını almayı planlıyordum, fakat muhtemelen 70-80 bin TL civarında olacak. Sadece oyun için...
  7. S

1300 TL' ye oyun önerisi

Bu paraya bir ve ya birden fazla eğlenceli güzel grafikli hikaye oyunu önerir misiniz? RDR2, CYBERPUNK önermeyin onlar var.
  8. S

GTA 6'da 4K ultra ayarlarda 5080 ve RYZEN 7 7800x3d ile kaç FPS alınabilir?

Bu sistem 4K ultra ayarlar da GTA 6'yı tahminen kaç FPS'de oynatabilir? İşlemciyi önceden aldım ama ekran kartı için 5080'i bekliyorum.
  9. S

4080 Super'e 750W yeter mi?

Ekran kartı Msi 4080 super, işlemci Ryzen 7 7800x3d, Anakart Msi x670e Carbon, Sıvı soğutucum Asus Rog Strix LC III LCD 360mm. Bu sisteme Asus Rog Strix 750W Power Supply yeterli mi yoksa 850W mı gerekir?
  10. S

5080'nin fiyatı ne olur

5080, 4090'dan pahalı mı olur? Aşağı yukarı en ucuz 5080 ne kadar olur?
  11. S

7800X3D İçin Ekran kartı tavsiyesi

GTA 6 için sistem topluyorum. İşlemcim Ryzen 7 7800X3D, anakartım MSI MPG X670E Carbon WiFi 6000MHz. GTA 6'yı ultra ayarlarda oynamak istiyorum, bu yüzden 4090 veya 5080 almayı düşünüyorum. Ancak sadece oyun oynayacağım için ekran kartına bu kadar para verilir mi kararsızım. Aldığım ekran...
Geri