Satıcıya evinize yakın bir bilgisayarcıda testlerini yapabiliriz dedim bana onun için zamanının olmadığını ve kendi evlerinde testleri yapabileceğimi...
10dk furmark 15dk occt yeter. Satıcı olsam yarım saat sonra evden kovardım. 1 saat test nehocam araba mı alıyon
1786735526
1 gün yatıya kalsın daha iyi...
Bir kaç saat arkadaşın evinde misafir olacaksın herhalde, bu ne bilader, bu kadar darlamayın milleti yaa :) ben sıfır aldığın karta bu kadar bu kadar test...
İkinci el ROG Astral RTX 5080 almayı düşünüyorum. Kart 2025'in sonunda Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden alınmış; kutusu, faturası ve garantisi...
Fiyatlara zam gelecek lafı dolanmaya başladığı anda bizim satıcıların ağzı sulandı da ondan. Ellerindeki eski seri ekran kartlarını güncel fiyata satıp para...
Arkadaşlar daha birkaç gün önce Gaming Trio 5080, 88 bin liraydı şuan 98 binden aşağı yok ya anladım zam geliyor da şak diye 10 bin lirada zam yapılmaz yani...
Ya zamlar geliyor sürekli eğer uygun fiyata bulamazsam ikinci el düşünebilirim belki. Ayrıca 85 üzerine fazla çıkmak istemiyorum. Birde benim sistemim...